Citroenen hebben veel voordelen voor de gezondheid die zijn gekend voor eeuwen. De twee grootste zijn sterke antibacteriële macht, antiviraal en immuunsysteem stimuleren bevoegdheden en te gebruiken als een helpen gewicht te verliezen, omdat citroensap is ook de spijsvertering en de lever tonic.

Citroenen bevatten veel stoffen, met name limoneen citroenzuur, calcium, magnesium, vitamine C, bioflavonoïden, en pectine, die immuniteit stimuleren en infecties te bestrijden. Dit zijn de 10 voordelen van elke ochtend het drinken van warm citroen water.

Hoe warm water met citroen voorbereid?


U moet gezuiverd water te gebruiken en deze moet warm, niet kokend zijn. Vermijd koud water, omdat ons lichaam nodig is om het te verwerken en meer energie nodig is om het ijskoude water tibia verwerken. Gebruik altijd verse, biologische citroenen indien mogelijk, en nooit gebotteld citroensap. 1/2 citroen geperst in elk glas en drink het eerste wat in vasten.

De voordelen van warm water

1. Helpt de spijsvertering

Citroensap helpt om ongewenste materialen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Vanwege de atomaire samenstelling vergelijkbaar met speeksel en zoutzuur spijsverteringssappen, stimuleert de lever galzuur vereist voor de spijsvertering. Citroenen zijn ook rijk aan mineralen en vitaminen en helpen los giftige stoffen in het spijsverteringskanaal. Digestive kwaliteiten citroensap helpt verlichten van de symptomen van indigestie, zoals brandend maagzuur, oprispingen en een opgeblazen gevoel. American Cancer Society beveelt warm water voor kankerpatiënten citroen te helpen stimuleren stoelgang.

2. Reinig uw systeem, is een diureticum

Citroensap helpt bij het elimineren van ongewenste deels omdat citroenen verhoging van het tarief van de plassen in het lichaam materiaal. daarom door het nemen van citroensap giftige stoffen vrijkomen in een sneller tempo, die zorgt voor het behoud gezondheid van de urinewegen. Citroenzuur citroenen helpt de werking van het enzym, die de lever stimuleert en helpt ontgiften maximaliseren.

3. Het stimuleert het immuunsysteem

System-immune

System-immune Dankzij de vitamine C, citroen is een grote bondgenoot om het immuunsysteem te versterken.

Citroenen zijn rijk aan vitamine C, wat geweldig is voor verkoudheden is. Ze zijn rijk aan kalium, waarbij de hersenen zenuwfunctie stimuleert. Kalium helpt ook de controle van de bloeddruk. Ascorbinezuur (vitamine C) in citroenen heeft ontstekingsremmende werking en wordt gebruikt als verdere steun voor astma en andere respiratoire symptomen, naast het verhogen ijzer absorptie in het lichaam. IJzer speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem. Citroenen bevatten ook saponinen, die antimicrobiële eigenschappen die kunnen helpen om verkoudheid en griep op afstand te tonen. Citroenen helpen ook de hoeveelheid slijm geproduceerd door het lichaam te verminderen.

4. Balance pH niveaus

Citroenen zijn een van de meest alkaliserende voedsel voor het lichaam. Clear, die zuur in hun eigen, maar in ons lichaam zijn alkalisch (citroenzuur niet zuurgraad in het lichaam eenmaal gemetaboliseerd te maken). Citroenen bevatten zowel citroenzuur en ascorbinezuur, zwakke zuren gemakkelijk gemetaboliseerd in het lichaam waardoor het mineraalgehalte citroenen te alkaliseren het bloed. Ziekte staten alleen optreden wanneer de pH van het lichaam is zuur. Het drinken van citroen water regelmatig kan helpen elimineren de zuurgraad van het lichaam, met inbegrip van urinezuur in de gewrichten, die een van de belangrijkste oorzaken van pijn en ontsteking.

5. Schone huid

Behandeling-home-for-skin

Behandeling-home-for-skin In aanvulling op het reinigen van het gezicht, het citroensap is ook erg goed voor het reinigen van de handen en voor de vette huid.

De component van vitamine C en andere antioxidanten, bijdragen tot het verminderen van rimpels en vlekken en helpt bij het bestrijden van vrije radicalen. Vitamine C is van vitaal belang voor een gezonde en stralende huid, omdat de alkalische aard doodt sommige soorten bacteriën waarvan bekend is dat acne veroorzaken. In feite, kan het direct aan littekens of ouderdomsvlekken toegepast om hun uiterlijk te verminderen. Sinds citroen water zuiveringen gifstoffen uit het bloed, kunt u ook helpen handhaven duidelijke huid gebreken binnen en van buiten. Vitamine C, aanwezig in de citroen verjongt de huid van binnenuit je lichaam.

6. geeft je energie en het verbeteren van uw stemming

De energie die een mens voeding ontvangt afkomstig van de atomen en moleculen van voedsel. Wanneer positief geladen ionen van voedsel in spijsverteringskanaal en interactie met geladen enzymen negatieve reactie optreedt. Lemon is een van de weinige voedingsmiddelen die negatief meer bevatten geladen ionen, het verstrekken van uw lichaam met meer energie wanneer het in het spijsverteringskanaal. De citroensmaak heeft ook stimulerende eigenschappen en verbetert de stemming. De geur van citroen sap kan je stemming verbeteren en helpen duidelijk je geest. Lemon kan ook helpen bij het verminderen van angst en depressie.

7. bevordert wondgenezing

Ascorbinezuur (vitamine C) in citroenen, bevordert wondgenezing en is een essentiële voedingsstof in het behoud van gezonde botten, kraakbeen en bindweefsel. Zoals eerder aangegeven, blijkt vitamine C ook ontstekingsremmende eigenschappen. Samen vitamine C is een essentiële voedingsstof in het handhaven van goede gezondheid en herstel van stress en verwondingen.

8. Freshens adem

Hoe kan ik zweren van de mond met natuurlijke remedies te behandelen

Hoe kan ik zweren van de mond met natuurlijke remedies te behandelen Citroen, munt of yoghurt, grote bondgenoten om slechte adem te elimineren.

In aanvulling op frissere adem, citroenen helpen verlichten van pijn in de tandheelkunde en gingivitis. Merk op dat citroenzuur kan tandglazuur aantasten, dus het is best borstelen voor het drinken water citroen of wacht een aanzienlijke hoeveelheid tijd om tanden te poetsen na gebruik. Ook kunt u uw mond met gezuiverd water te spoelen na het beëindigen van zijn tong water.

9. hydrateren lymfestelsel

Warm citroen water helpt het immuunsysteem door het hydrateren en het aanvullen van verloren vocht in het lichaam. Als je lichaam wordt beroofd van water kun je de bijwerkingen, waaronder het gevoel: moe, traag, verminderde het immuunsysteem, constipatie, gebrek aan energie, lage / hoge bloeddruk, gebrek aan slaap, gebrek aan mentale helderheid, etc.

10. Help Weight Loss

Perder_peso

Perder_peso Lemon eigenschappen dieet zijn bekend en gewaardeerd. Het is een uitstekende ontgiftende en desinflamarte en bevat grote hoeveelheden vitamine C met antioxiderende eigenschappen.

Citroenen zijn rijk aan pectine vezels, die helpt bij het bestrijden hunkeren. Studies hebben aangetoond dat mensen die een meer alkalisch dieet te houden hebben de neiging om sneller gewicht te verliezen.