Koemelk is een van de meest populaire en geconsumeerd wereldwijd eten, omdat het voor honderden jaren wordt beschouwd als een fundamenteel onderdeel van het dieet van iedereen.

Het is waar dat dit voedsel bevat een aantal essentiële voedingsstoffen voor het lichaam, zoals calcium. echter, Recente studies hebben aangetoond dat koemelk is niet zo goed als het eruit ziet, omdat het gerelateerd is aan verschillende ziekten en aandoeningen zijn steeds vaker onder de bevolking.

Waarom zeg je melk dat het drinken van de koe kan de gezondheid beïnvloeden?


Net als bij andere voedingsmiddelen, zijn de meningen over de voordelen en gevaren van koemelk verdeeld. Voor velen is het niet overdreven om te oordelen dat deze melk een populaire en geconsumeerd koe als voedsel schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn, want voor vele jaren mensen hebben een deel van hun dieet gemaakt. echter, Dit heeft een zeer aanvaardbare verklaring die door alle consumenten moet worden overwogen.

Volgens die studies, rond 1800, een koe produceerde ongeveer twee liter melk per dag. echter, alles begon te veranderen in 1960, toen ze begonnen met kunstmatige modificatie processen die gebruikt worden in het verhogen van vee, aangezien deze doorgegeven aan 9/2 liter melk per dag te produceren.

taptemelktaptemelk

Deze hoeveelheid melk toenam door de jaren heen en vandaag kunstmatig kweken technieken worden gebruikt, waaronder antibiotica, genetische selectie van de fokkerij, voeding verandering en het gebruik van groeihormonen, waarbij men de productie van vlees en melk in verrassende hoeveelheden.

De industrie heeft geprobeerd om het geheim te houden, maar onderzoek heeft aangetoond dat al deze technieken en aanpassingen hebben negatieve effecten op de gezondheid van de consument. Sterker nog, recent onderzoek van Harvard University bevestigd veel van de gevaren die verdacht over het drinken van melk van de koe was geweest.

10 redenen waarom koemelk is schadelijk voor de gezondheid

melkmelk

  • Koemelk vermindert de hoeveelheid ijzer in kinderen. De National Academy of Kindergeneeskunde van de Verenigde Staten een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat geen enkel kind koemelk tot 18 maanden moeten drinken in 1993. Bovendien koemelk bijdraagt ​​aan het gebrek aan essentiële vetzuren en vitamine E.
  • Melk bevat een eiwit caseïne, Het wordt gebruikt om de lijm te bereiden en dat veel kinderen ontsteking van de zachte weefsels kan veroorzaken. Deze weefsels worden gevonden in gebieden zoals de keel, neus, de sinussen. Als deze worden ontstoken, kan het kind ademhalingsproblemen hebben.
  • Consumptie van melk en afgeleide producten van koemelk is gerelateerd aan verscheidene ziekten zoals diabetes, multiple sclerose, hart, Kron, prikkelbare darm syndroom en zelfs cataract.
  • Koemelk bevat abnormale hoeveelheden antibiotica, die uit het proces van het verhogen van de koe. Dit bedrag van antibiotica helpt bacteriën worden beter bestand tegen hen, zodat eenmaal in het lichaam, zijn moeilijker te bestrijden in het geval van een ernstige ziekte.
  • Het moge duidelijk zijn dat melk en producten van koemelk daarvan afgeleide bevatten ongeveer 59 verschillende soorten sintéticas- hormonen oa steroïden, bijnieren en seksuele die andere toxische degeneratieve ziekten kunnen veroorzaken binden.
  • Melk heeft een zeer hoge hoeveelheden vet ze kunnen eigenlijk cholesterol en het risico van arteriële obstructie bij jongeren te vergroten.
  • Koemelk Het is speciaal ontworpen voor de spijsvertering van het vee. Wanneer mensen consumeren koemelk, zijn ze inname componenten die de spijsvertering verstoren en verstopping van invloed voedingsstoffen in het dieet.
  • De consumptie van koemelk wordt geassocieerd met de grootste geval van allergieën en gevoeligheden. Het is aangetoond dat het gedrag beïnvloeden, slaap, concentratie en kan zelfs enuresis veroorzaken.
  • Verschillende studies hebben aangetoond dat koemelk wordt geassocieerd met prostaatkanker bij mannen, vooral als 3 glazen per dag worden geconsumeerd. Voor vrouwen, kan het risico op eierstokkanker zo hoog als 66% bedragen.
  • Met dank aan caseïne, koemelk produceert histamine en slijm. Daarom is de consumptie van koemelk en derivaten daarvan met astma geassocieerd.