De oven is een van de huishoudelijke apparaten dirty, omdat het voedsel we bakken minuten of zelfs uren in, en het vaakst spatten vetten en andere stoffen in het apparaat. Vaak huisvrouwen zich afvragen wat is de meest effectieve manier om de oven schoon te maken, zoals je nodig hebt om die overtollige vetten en afvalstoffen die dit apparaat kan draaien in een perfecte omgeving voor micro-organismen te verwijderen.

Vandaag op de markt zijn er veel producten voor het reinigen van ovens, maar ze zijn niet altijd de beste optie. Deze producten zijn meestal geladen met giftige chemicaliën en soms niet zo goed schoongemaakt als ze andere reinigingsmethoden kunnen doen. Een geweldige optie om een ​​goede hygiëne te geven aan de ovens en zich te ontdoen van het vuil is het gebruik van natuurlijke producten.


Natuurlijke producten zijn een uitstekend alternatief schoonmaken, maar ook als zeer effectief om vet en vuil te verwijderen zijn ook goed voor het milieu door niet vervuilend. dan laten we de beste manieren om uw oven schoon met natuurlijke producten.

zout

De behandeling van migraine la-met-zoutDe behandeling van migraine la-met-zout

Het gebruik van zout bij het koken kan worden verlengd tot na Spice up onze maaltijden. Deze zeer goedkoop en gemakkelijk aan te schaffen we kunnen erg nuttig zijn om te ontsmetten en reinigen van de oven natuurlijk product.

Hoe om zout te gebruiken om de oven schoon te maken?

Meng in een halve liter container water en 250 gram zout. Vervolgens dit mengsel door uitbreiding van de ovenwanden, met name in gebieden waar merkt vlekken en voedsel spatten. Laat op de produkten van 15 tot 20 minuten en spoel af met behulp van een natte spons.

Mogelijk verwijder alle sporen van geur na het doen van deze reinigingsmethode. Deze geuren te elimineren met een mengsel van ½ liter wijnazijn en 250 gram zout. Mengen van de twee bestanddelen totdat het zout volledig wordt verdund en in een sproeimengsel. Gespoten de wanden van de oven en laat een paar minuten. Tenslotte verwijdert vuil met een natte spons.

citroen

Consumeer-limon-of-way-sanaConsumeer-limon-of-way-sana

Lemon is een antibacteriële en antiseptische we helpt bij het verwijderen van micro-organismen dat ze zich ophopen in onze oven wanneer het vuil is. De aangename geur helpt om geuren te elimineren en Het is ook een uitstekende bondgenoot om vet te verwijderen.

Hoe te lemon gebruiken om de oven schoon te maken?

Om uw oven makkelijk schoon te maken, snijd twee citroenen doormidden en knijp sap. giet het in een pan en plaats deze in de oven. Stel de oven 30 minuten bij 250 ° C Na deze tijd kunt u de pan en de wanden van de oven schoon met een doek te verwijderen.

azijn

AppelazijnAppelazijn

Azijn is een ander product van de keuze voor schoonmaak. Vmeesters om hun eigenschappen te verbeteren met de voordelen van natriumbicarbonaat om de oven te reinigen.

Hoe kan ik azijn gebruiken om de oven schoon te maken?

Mengen van een goede hoeveelheid appelazijn met natriumbicarbonaat en op een spray. Vervolgens spuit het mengsel over de wanden van de oven en programmeren tot 120 ° C gedurende tien minuten. Vervolgens laat men de oven afkoelen en verwijdert overtollig vet met een natte spons.

natriumbicarbonaat

natriumbicarbonaat-van-natriumbicarbonaat-van-

Natriumbicarbonaat is een natuurlijk product dat meerdere toepassingen heeft in de keuken en medicinale niveau. Voor huishoudelijke schoonmaakmiddelen kan het ook een grote bondgenoot geworden en kunnen we het werk van het schoonmaken van de oven te vergemakkelijken.

Hoe te baking soda te gebruiken om de oven schoon te maken?

Meng een eetlepel natriumbicarbonaat in een glas water en het mengsel geplaatst in een verstuiver. Spuit de ovenwanden met het mengsel, laat op girale en de volgende dag ontvet met een spons.

Een andere optie is om een ​​kopje zuiveringszout mengen met een beetje water tot een pasta. Plaats het deeg in de oven wanden met een doek, laat gedurende twee uur en na deze periode, verwijderen vuil met een spons.