Maar wat is dat in uw linkeroog? Je wordt wakker met een vreemde ongemak en kijk in de spiegel de wereld is je naar beneden komen. Net vandaag hebben we dat heel belangrijk voldoet aan uw lichaam dat je een truc heeft gespeeld, het oproepen van een stal dat maakt je kijken verschrikkelijk. Maak je geen zorgen, Er zijn zeer eenvoudige methoden om een ​​stal snel genezen.

Waarom gaan sties?

Een stal ontstaat als gevolg van een ontsteking van bepaalde talgklieren waar zij zich bevinden in de basis van de wimpers of oogleden (Zeiss klier, de klier Moll of Meibom klier).


De meest voorkomende oorzaak van het optreden is de verspreiding van bacteriën van de soort Staphylococcus aureus (Staph), maar kunnen ook andere pathogenen omvatten. Andere oorzaken zijn blepharitis (chronische ontsteking van het oog), hormonale veranderingen en stress.

Het genezingsproces styes kan duren tot 20 dagen en, maar het is meestal niet een ernstige aandoening, het is erg pijnlijk en lelijk. Als het probleem blijft langer dan aangegeven moet je snel naar de dokter.

Laten we eens kijken wat de belangrijkste symptomen van een stye zijn, om het onmiddellijk te herkennen:

 • Gevoeligheid voor licht
 • Ongemak knipperend, zanderig gevoel in het oog
 • Roodheid in het getroffen gebied en zwelling van het ooglid
 • Tintelingen, jeuk, branderig gevoel of pijn in het getroffen gebied
 • blearily (De gummy verschijnen na een korte periode van tijd)
 • Constant tranenvloed en slijm afscheidingen van het aangedane oog
 • wazig zien
 • Opkomst van een kleine gele of rode stip naast als een korrel drain

Soorten stye

De volgende stap is om de aard van de stye u presenteren, die zeer gemakkelijk te identificeren, omdat Het betreft ooglidgebied waar het zich bevindt:

externe stal

roodachtige zwelling boven het ooglid die gewoonlijk aanwezig gelige plek als een korrel. Spontaan heeft de neiging om uit te lekken en snel genezen.

interne stye of chalazion

Abces die weg ligt van de rand van het ooglid en heeft meestal dezelfde roodachtige vlek pimple. Duurt langer om uit te lekken en te genezen van de externe, niet optreden positieve veranderingen in de eerste 10 dagen wordt aanbevolen om onmiddellijk naar de dokter.

In zeer zeldzame gevallen de stye niet genoeg uitlekken en laat achter een bal van gehard vet, die moet operatief worden verwijderd of afgevoerd via een open incisie. Maar zeker dat zal niet uw zaak. Laten we beginnen door het elimineren van pijn en ontsteking met een van deze 10 behandelingen om een ​​stal te genezen.

Een eerste waarschuwing

Vergeet niet dat de stye vertrekken meestal als gevolg van blootstelling aan bacteriën zo:

 • Niet aanraken, knijpen, wrijven, knijp- of proberen om uw stal te verwijderen, U kunt de infectie verspreiden, beschadiging van de traanklieren of de oogbol zelf.
 • Uw extreme hygiënische maatregelen om het gebied schoon om infectie te voorkomen houden.
 • Laat make-up niet dragen totdat het oog helemaal genezen
 • Vermijdt het gebruik van contactlenzen omdat ze kunnen worden besmet en het overdragen van bacteriën om gezond oog.
 • Omdat de ogen direct gerelateerd zijn aan het lymfestelsel en het bloed, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen voordat enige medicatie, Het kan invloed hebben oogstructuur en visie.

Niet te missen: De zorg voor de gezondheid van uw ogen

En nu, hoe kan ik snel een stal te genezen?

Er zijn verschillende natuurlijke behandelingen die u in staat om de symptomen te verlichten en te elimineren stye. Maar vergeet niet dat als zwelling en roodheid te breiden of te lang duren, moet u uw arts te raadplegen onmiddellijk. Zoals beloofd, dan zien we 10 behandelingen om uw stye snel te genezen:

Behandeling 1: warm water

waterwater

Dit is de meest voorkomende behandeling. Kook een liter water en laat afkoelen tot warm. Maak een schone doek met water en plaats deze op het getroffen ooglid gedurende 10 minuten, u de doek weer elke keer om af te koelen. Dit proces zal helpen drain pus stye.

Behandeling 2: acacia

Om de vreselijke pijn die ervoor zorgen dat styes kunnen acacia gebruiken verlichten. Voeg een handvol acaciabladeren twee kopjes kokend water.

Laat de koele oplossing, zodat de essentie van de plant door het water, en als warme, natte een schone doek erin en gebruik het als een kompres op het getroffen oog. Je moet het hebben gedurende 10 minuten net als de vorige behandeling.

Behandeling 3: koriander

Er wordt gezegd dat een van de meest effectieve natuurlijke remedies om styes verwijderen. Kook een theelepel korianderzaad in een kopje water en wacht een minuut na het bereiken van het kookpunt.

Laat de oplossing afkoelen, stam en Gebruik het om het getroffen oog schoon drie keer per dag.

Behandeling 4: theezakje

De tannines in de theebladeren zal u ook helpen jezelf te helen. Bevochtig een theezakje met gekookt water warm, plaats deze op de stye gedurende tien minuten per dag, tot het verdwijnt.

Behandeling 5: peterselie

perejil1perejil1

Een verse peterselie bladeren in een kom met kokend water verminderen ontstekingen en de gevoeligheid van het ooglid. Laat staan ​​de oplossing en vervolgens ondergedompeld een schone doek erin en gebruik het als een kompres tot cool. Doe het in de ochtend en voor het slapen gaan 's nachts.

Behandeling 6: manzanilla

Om uw stal te verwijderen Voeg een handvol kamille bladeren tot twee kopjes kokend water. Zeef de oplossing en laat afkoelen, en wanneer het warme, natte een schone doek en plaats het in het aangetaste oog gedurende 10 minuten twee keer per dag.

Behandeling 7: Kurkuma

Kurkuma is een natuurlijke antibacteriële. Twee kopjes kokend water met een theelepel kurkumapoeder totdat de vloeistof wordt gehalveerd. Giet de oplossing met gaas gereinigd. Gebruik een pipet tot 3 druppels lenen in uw ogen twee of drie keer per dag.

Witte klei en kurkuma om jeukende huid te kalmeren: bent u ook geïnteresseerd in

Behandeling 8: tomaat

Deze remedie verlicht de pijn vooral. Snij in plakjes een verse tomaat en plaats deze over het getroffen gebied gedurende 5 minuten, drie keer per dag. In aanvulling op het verminderen van ontsteking heb je een gladde en glanzende huid.

Behandeling 9: aloe vera

Opnieuw aloë en zijn vele geneeskrachtige eigenschappen: Snijd de aloë vera blad in de lengte en opent in het centrum. Dompel een katoenen in heldere vloeibare plantenvoeding scheidt en geef het door zachtjes op het getroffen ooglid 's morgens en' s avonds.

Dan afspoelen met kamille of rozenwater gedurende drie of vier maanden. Ook dient het om vermoeidheid van de ogen, staar en allerlei ontstekingen.

Behandeling 10: komkommer

Diuretico komkommerDiuretico komkommer

Komkommer is verfrissend en samentrekkende, handig voor maskers en Styes. Snijdt een komkommer en leg ze op het besmette gebied om de ontsteking en pijn verminderen gebied.

Vergeet niet ...

Kinderen hebben meer kans om het veelvuldig voorkomen van styes lijden en als het gaat om hen je moet altijd een arts, maar nu weet je hoe je een stye verwijderen snel met behulp van behandelingen die ik in dit artikel voorgesteld.

Onthoud altijd dat het het beste om het ontstaan ​​ervan te voorkomen: Houd uw schone handen en raak je ogen en gebruik irriterende stoffen in hen.