3 stappen om buikvet snel verbranden

Burn buikvet is de wens van veel mensen. Dit komt omdat de buik is een van de gebieden van het lichaam die de neiging heeft vet te accumuleren als gevolg van slechte voeding en sedentaire levensstijl.

Zodra het vet ligt in dat gebied, is het zeer moeilijk te verwijderen en het is noodzakelijk om de levensstijl volledig te veranderen om te pronken met een mooie flatscreen buik. Buikvet te veel inspanning en discipline te verbranden nodig is. Alleen op deze wijze zal worden verkregen goede resultaten.


Als u bereid bent op een uitdaging aan te gaan zijn, Laat de volgende 3 belangrijkste stappen niet te missen om vet te verbranden en aantonen van een platte maag snel.

Drie stappen om buikvet te verbranden

Drie-stappen-to-get-one-belly-upDrie-stappen-to-get-one-belly-up

Eerste stap: de dag beginnen met lichaamsbeweging en goede voeding

Om welke reden dan moet je het ontbijt overslaan of honger, want dit vertraagt ​​de stofwisseling en maakt het moeilijker vet verwijderen. Maar eerst, start de dag met een glas warm water met citroen.

Voert een routine cardio half uur. U kunt onder andere hardlopen of joggen, fietsen, touwtje springen of dansen, onder anderen. In het ideale geval beginnen met trainen voor het ontbijt, omdat dit keer niet heeft ingenomen calorieën en het lichaam zal gebruiken als brandstof die zich heeft opgehoopt.

Na de oefeningen wat rust te krijgen en vervolgens consumeren gezond ontbijt rijk aan vezels.

Zie ook 7 redenen waarom je niet ontbijt moet overslaan

Tweede stap: de laatste maaltijd je per dag eet

Het is heel belangrijk om iets te eten licht voor het diner ten minste 3 uur voor het slapengaan. Voor het eten voorkomt dat het lichaam maakt de spijsvertering en dit maakt het zwaardere dingen het lichaam.

Terwijl u slaapt uw ​​stofwisseling is niet zo actief als in de dag en niet genoeg om calorieën te verbranden. Daarom is het ideaal is om iets licht, met weinig calorieën en de tijd voorafgaand aan het slapen gaan eten.

U bent wellicht geïnteresseerd zijn: 5 "aanpassingen" eenvoudig dat je moet doen in uw diner om gewicht te verliezen

Derde stap: het uitvoeren van abdominale

Een van de belangrijkste punten om te verbranden buikvet ligt presterende oefeningen zoals crunches. Terwijl je ze kunt laten voor na het aërobe oefening, dan kunt u ook doen op een ander moment. De sleutel is om meerdere trainingssessies doen in verschillende series tijdens de dag.

Deze oefeningen helpen je verbrandt buikvet, toon van en krijgen dat de buik je zoveel hebt gewenst. Ze hebben belangrijke voordelen, zoals metabolisme verhogen en het verhogen van uw dagelijkse calorie-inname.

make-abdominalemake-abdominaleHoe basis buikspieroefeningen te maken?

  • Met zijn rug tegen een hard oppervlak, Plaats je handen achter je hoofd, buig je knieën en geplaatst plat op de vloer voeten.
  • Door deze positie, Langzaam opstaan het gebruik van uw buikspieren terwijl u de kleine van je rug tegen de vloer.
  • dan Low langzaam, het nemen van de lucht, en herhaalt het proces 20 tot 25 maal, 90 seconden rust tussen de sets.
  • 2 of 3 complete serie meer, 20-25 abs.

Leer de beste reeks van sit-ups

Het is zeer belangrijk om de druk op je buikspieren en niet de nek voelen. Als de pijn wordt gevoeld in de nek of rug betekent een slechte houding aangenomen. Je moet het gevoel hebben dat u werkt de spieren van je buik, vooral toen ze vertrokken vijf sit-ups in elke reeks.

Als je niet gewend bent aan het doen van crunches, begint met 10 en geleidelijk auméntalos tot de aanbevolen hoeveelheid. Je moet niet overdrijven met de buikspieren, als het lichaam moe en dezelfde voordelen krijgen.

Remember!

onthoudenonthouden

Hoewel deze drie stappen zijn van cruciaal belang voor het verkrijgen van een platte buik en vetvrije, is het belangrijk op te merken dat moet worden aangevuld met een uitgebalanceerd dieet, rijk aan fruit, groenten, granen en water. In feite, Voor het beste resultaat kunt u shakes of thee die u helpen om buikvet te verbranden vinden.

U ziet, het krijgen van abs is niet onmogelijk en vereist slechts een veel doorzettingsvermogen en geduld. Houd er rekening mee dat de resultaten niet onmiddellijk en dat u in overeenstemming met uw routines en goede gewoonten om de gewenste resultaten te bereiken moet zijn.

Het beste van alles is dat deze drie eenvoudige stappen zal ook helpen de kwaliteit van uw leven te verbeteren en gezonder voelen.

Like this post? Please share to your friends: