geschikt voor de behandeling van infectie van de urinewegen vruchten

Heeft u vaak last van urineweginfectie vaak? In aanvulling op de behandeling voorschrijft uw arts is altijd raadzaam adequaat te volgen in uw dieet richtlijnen, daar waar vruchten kan je bondgenoten. Wilt u weten wat zijn de meest wenselijk?

Fruit voordelen voor infectie van de urinewegen

UTI is een veel voorkomend verschijnsel bij vrouwen. We hebben vaak last die vervelende ontsteking in de blaas, voelde een branderig gevoel bij het plassen, druk in de maag en vermoeidheid, die vaak ook uit een paar tienden van koorts. Heb je ooit is overkomen? Zoals u weet, wordt blaasontsteking meestal behandeld met antibiotica, een behandeling die u uw arts pautará en u moet voldoen. Wij, van onze ruimte willen we informeren richtlijnen die kan toestaan ​​om de medicatie aan te vullen, zijn vruchten een zeer geschikt element te helpen.


Maar waarom zijn voldoende fruit? In principe omdat ze rijk zijn aan vitamine C, en gedurende een bepaalde natuurlijke elementen die zullen geleidelijk aan helpen bacteriën te verminderen in de blaas. Ze zijn zeer geschikt en zeer goed zal gaan. Daarnaast doen wij u een overzicht van het aantal strategieën die je kunt ook volgen samen met uw medicatie met antibiotica:

  • Drink veel vocht. Als gevolg daarvan zullen we het verfijnen van de blaas en de urinewegen.
  • Infusies van kamille, kaneel of rozemarijn Ze zijn ook zeer succesvol, omdat ze de ontsteking te verminderen.
  • Neem voedsel dat hebben antibiotische eigenschappen. Weet je wat? Tuurlijk. Zijn knoflook, gember, peterselie ... kan gemberthee realizarte in de middag, of aftreksels met takjes peterselie toe te voegen 5 met een glas water. We breng aan de kook en vervolgens filteren. U zult doen prima.
  • diureticum voedingsmiddelen, je weet wel, die vochtretentie voorkomen en te helpen ons om te urineren. Ze zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld asperges, komkommers, selderij, bieten ....
  • Vermijd voedingsmiddelen die uw blaas irriteren, zoals koffie of groene thee.
  • Vermijd voedingsmiddelen met geraffineerde bloem, gist, snoep ... alle toename vochtretentie en niet bijdragen tot het verminderen infectie.
  • Eenmaal daags met een glas water een eetlepel opgeloste natriumbicarbonaat. Zal u helpen genezen uw urineweginfectie.

geschikt voor de behandeling van infectie van de urinewegen vruchten

1. Bosbessen

Blueberry theeBlueberry thee

Heeft u bosbessen willen? Kunt u gemakkelijk bij uw plaatselijke winkelier of uw markt? Je moet altijd in gedachten bosbessen houden als het over onze urine-systeem, omdat artsen en diëtisten we altijd praten over hun grote antibioticum en antioxiderende eigenschappen. Verhoog de zuurgraad van urine, en dus worden geëlimineerd alle soorten bacteriën. de doden en deze elementen te voorkomen dat in de eerste plaats bacteriën zich aan de urinewegen.

Als een tip: Weet niet bereid sappen te kopen in de supermarkt omdat ze geen werkzame bestanddelen, van degenen die daadwerkelijk genezen en we brengen ook te veel suiker. Het is beter om bosbessen kopen en sap thuis.

2. papaja

Papaya verbrandt vetPapaya verbrandt vet

Papaja's zijn een ander voorbeeld van een dergelijke vruchten die rijk zijn aan de zuurgraad in staat is het verwijderen van bacteriën en de verzorging van onze urinewegen. Ze zijn een natuurlijke schat antioxidanten en vitamine C. Een ander element van overweging is dat het papaja is een goede detoxifier vezelrijk, over zijn hoge antioxidanten helpt de blaas, darmen en colon reinigen.

Papaya helpt ons ook dankzij hun enzymen om de ontsteking te verminderen en te genezen. Ga je missen? Aarzel niet, ze zijn heel therapeutisch als urineweginfectie.

3. sinaasappelsap en citroen

naranjas_kiwisnaranjas_kiwis

Zoals u weet, op een paar vruchten zijn zo rijk aan vitamine C en antioxidanten, zoals sinaasappels en citroenen. In het ideale geval, bijvoorbeeld dat in de ochtend je voor te bereiden door het creëren van een sap met twee sinaasappels en een halve citroen. Drink het langzaam en ongefilterd, als je wat pulp ook goed te gaan met ons, omdat op die manier te schoon darmen. Gewoon een natuurlijke sap per dag sinaasappel en citroen, dan kunt u uw dosis vruchten waarmee u verwijst vullen.

4. De voordelen van ananas

drain ananasdrain ananas

Wist u dat ananas heeft een enzym dat versnelt uw herstel desinflamante als u een ontsteking van urine lijden? Dat klopt, het is een geneesmiddel vrucht moeite waard om elke dag zoals u dat wilt, in rijke salades met ander fruit of sap.

5. Rode druiven

druivendruiven

rode druiven. Rijke natuurlijke schatten zorg voor onze urinewegen, bijna zo intens dat bosbessen. Ze zijn aangenaam smakende en zeer aantrekkelijk voor het oog, een geschikte fruit elke dag moet innemen en meer als u last heeft van urineweginfectie. Rijk aan antioxidanten verminderen ontstekingen, zijn diureticum en ons met een rijke vitaminen tot dag te herstellen. Geniet ervan!

Like this post? Please share to your friends: