Hoe om overtollig vocht te verwijderen in minder dan een maand

Er zijn mensen die gevoelig zijn voor het vasthouden van vocht en anderen die stipt lijden op een bepaald moment in hun leven als gevolg van overgewicht, zwangerschap, warmte, menopauze, onder anderen. Wij stellen een aantal natuurlijke remedies die, indien dagelijks gevolgd, zal helpen elimineren overtollige vocht in minder dan een maand.

Grapefruitsap en watermeloen

Er zijn twee uitstekende vruchten te helpen verwijderen vloeistof:

 • grapefruit: Het is een zeer effectieve fruit om het vasthouden van vocht en zeer nuttig ook voor degenen die willen het lichaam te reinigen, verzorgen van de lever en het gewicht te verliezen, omdat grapefruit helpt ontbinden vet te voorkomen.
 • watermeloen: Het hoge gehalte aan water, het is een geweldige diureticum. Meer dan 90% van zijn gewicht water, en ook draagt ​​slechts 20 calorieën per 100 gram. Het is ook rijk aan vitamine C, vitamine B, kalium en lycopeen, een pigment dat helpt kanker te voorkomen.

neem dagelijks 02:59 natuurlijke sappen van de twee fruit, zonder vermenging. We zullen doen als we zoeten met een beetje stevia.

We kunnen een vrucht of een ander kiezen, of wisselen hen. Wij geven deze twee opties, omdat watermeloen hoofdzakelijk wordt verbruikt in warme en grapefruit in plaats daarvan we gemakkelijker in de winter gevonden. Als we niet kunnen krijgen, hetzij we kunnen kiezen voor grapefruit essentiële olie (met vermelding van de aankoop, die voor oraal gebruik). We nemen een druppel elke ochtend, gemengd met een beetje honing of olie.

sandia robbplusjessiesandia robbplusjessie

ui bouillon

De ui kan gemakkelijk gevonden worden het hele jaar door, maar in de winter bouillons waardering voor het feit ze warm te nemen. Ui helpt bij het elimineren overtollig vocht in het lichaam. We koken twee of drie uien in halve liter water voor een half uur. We zullen het nemen van de bouillon ook tussen de maaltijden of een half uur voor het eten. We kunnen SALAR met een beetje zeezout.

voetbaden

Als we vochtophoping in het bijzonder in de voeten en benen zullen we ook dagelijks voetbaden met paardenstaart en rozemarijn. Kook gedurende 5 tot 10 minuten een liter water met 2 eetlepels paardenstaart en 2 eetlepels rozemarijn, zal het vuur te doven, laat staan ​​10 minuten, en colaremos voeg de helft eetlepel zout. Wanneer de vloeistof is nu al warm en dan kunnen we baden maken 15 tot 30 minuten.

SONY DSCSONY DSC

koude douches been

Als we in de douche zal het koude water en voer de volgende route met de jet: Pore

 • Tot aan de buitenkant van het rechterbeen
 • Langs de binnenkant van het rechterbeen
 • Tot aan de buitenkant van het linkerbeen
 • Toen we bij de knie had een moment rechterknie en de linkerknie terug naar omhoog of omlaag te volgen
 • Als we dezelfde route via de achterkant van de benen kan doen, zonder de knieën te veranderen.

Wanneer het droog off benen een ruwe handdoek en friccionaremos wat huid, zal gebruik maken van onder naar boven.

been massage

We zullen een zalf been dat we ons altijd kunnen toepassen uit de douche te bereiden. Meng een gelbasis, waarbij onze vaste crème, aloe gel of een plantaardige olie (amandelolie, sesamolie, olijfolie, etc.) en enkele druppels van een of meer van de volgende oliën:

 • rosmarijn
 • Hammamelis
 • Buckeye
 • cipres

We zullen een zachte massage met deze voorbereiding, bottom-up hebben, cirkelen met vuisten.

Slapen met de benen omhoog

Slechte circulatie in de benen en vochtophoping in de voeten voorkomen, een zeer eenvoudige oplossing is het plaatsen van een kussen onder de kalveren bed. We kunnen ook een half uur voor het slapen gaan, met opgetrokken benen, bijvoorbeeld het ondersteunen van hen op de muur, zijn lichaam de vorm van de letter L. Deze laatste oefening die we kunnen doen tijdens de dag, toen we wat vrije tijd hebben, vooral als we een groot deel van de dag zitten of staan ​​te brengen.

Afbeeldingen met dank aan robbplusjessie en uteart

Like this post? Please share to your friends: