Hoe om koorts op natuurlijke wijze te verminderen?

Vooral als het gaat om kinderen, veel ouders niet willen om drugs te nemen als ze koorts hebben. Er zijn effectieve manieren om koorts op natuurlijke wijze te verminderen, we zullen een aantal aanbevelingen te zien om het te krijgen.

Tips om koorts te verlagen

Als eerste stap, kunt u een aantal van deze tips als je een koorts of indien een familielid toont een hogere temperatuur dan normaal. Ofwel zullen ze hulp te bieden.

Plaats natte sokken bij de enkels


Dit werkt goed in de kleine. Gewoon een beetje nat en plaats met betrekking tot dit deel van het lichaam. Wanneer het droog is, herhaalt u de procedure, maar niet lekken en water. Dit zorgt voor opluchting en maakt kinderen te kalmeren.

Neem een ​​warm bad

Een verblijf in de douche een paar minuten is een goede remedie, waardoor de temperatuur langzaam omlaag, tot minder verandering opmerken.

fiebre2fiebre2

Drink veel water

Het is van belang omdat koorts gelijk aan uitdroging is, omdat het lichaam reageert tegen organismen hem vreemd. Dus drink water, thee of sap is een goed idee, vooral als het beeld wordt aangevuld met braken of diarree.

De bedragen zijn afhankelijk van de leeftijd van de patiënt: 3 liter voor volwassen mannen, 2,2 voor vrouwen en 1,5 liter bij kinderen.

Koel hoofd en hals

gebruik koude of vochtige doekjes. Herhaal dit zo nodig wanneer het doek droog of te warm.

U bent wellicht geïnteresseerd zijn: Wat is de normale temperatuur van ons lichaam?

Niet eet te

Het is beter om gezonde vloeistoffen zoals groentesoep of thee. Op deze manier zal het lichaam sneller en gemakkelijker te herstellen. Als je honger hebt, niet gevuld zijn, is het raadzaam om wat te eten te eten van tijd tot tijd.

Home remedies om koorts te verlagenfiebre3fiebre3

Deze recepten kunnen effectief zijn als u koorts, maar het is altijd het beste om te overleggen met deskundigen (bv in de fytotherapie of natuurlijke geneeskunde):

Tea rozijnen

Plaats 1 koprozijnen en 7 water aan de kook in een pan. Wanneer u de kook te breken, sudderen tot de vloeistof wordt verminderd met een derde. Zet het vuur en laat afkoelen. U kunt een half kopje meerdere malen per dag te drinken.

sagedrankje

Dit kruid kan transpireren en koorts. In een beker, zet kokend water en wat salieblaadjes. Dek af met een deksel en laat gedurende tien minuten. Voeg de honing, stevia of suiker en een paar eetlepels citroensap.

Wilt u meer weten? Lee: Bounties van salie

sla Tea

Een goede keuze om te verblijven gehydrateerd. Deze plant bevat veel kalium, calcium, magnesium, natrium en fosfor.

Ter voorbereiding, je moet een liter water aan de kook en giet het in een kom met hele slainstallatie. Laat gedurende vijftien minuten. Strain voorbereiding. zoetstof naar keuze toe te voegen. Drinken voordat het wordt koud.

Krijg ijs

Dit is een middel dat alle kinderen zullen waarderen. Suikerhoudende is gunstig in deze gevallen, behalve dat koud. Zet het vuur laag en voeg vocht aan het lichaam, maar ook als een stimulans.

Afbeeldingen met dank aan Sunshinecity, Sherry Kang, Karl Ludwig

Like this post? Please share to your friends: