Schimmelinfecties invloed zijn op de teennagels en handen worden medisch bekend als onychomycosis, een aandoening die verkleuring kan veroorzaken, schillen en ze verzwakken.

De omgeving waarin het zich ontwikkelt, Deze schimmel infectie is de meest voorkomende wereldwijd, en het treft ongeveer 3% tot 4% van de bevolking, met mannen meer waarschijnlijk.


Schimmelinfectie van de nagel komt vaker voor op de voeten dan in de handen, want de schoenen, sokken of blootstelling aan vochtige en warme plaatsen bevordert hun proliferatie.

Maar ongeacht het lichaamsdeel dat beïnvloedt, deze voorwaarde is heel vervelend en lelijk symptomen geproduceerd door en dat verzwakt de manier als de nagel.

Behandeling om dit probleem op te lossen kan vervelend zijn en vereist bijna altijd enige tijd van kracht worden. Hebt u last van deze infectie? niet stoppen om een ​​aantal van de volgende huismiddeltjes overwegen.

1. Apple Vinegar

Azijn-de-appleAzijn-de-apple

De zuurbevattende appelazijn een actieve verbinding Het helpt uit te roeien schimmels in zowel de nagels en voeten.

De alkalische eigenschappen reguleren van de pH van de huid, wijziging van de voorwaarden die schimmels nodig hebben om zich te verspreiden.

Hoe gebruik ik het?

 • Bereid gelijke delen appelazijn met water en ondergedompeld handen of voeten gedurende 15 of 20 minuten.
 • Na de behandeling, droge, behandelde delen en uw moisturizer toe te passen.

We raden u aan het lezen: Detox dieet met appelazijn

2. Knoflook

Deze beroemde ingrediënt heeft een belangrijke antibioticum en antimicrobiële werking dat gunstig is voor de eliminatie van bacteriën en schimmels om infectie te voorkomen.

Hoe gebruik ik het?

 • Geperste knoflook 10 tot een pasta, giet het in een kom met warm water, laat staan ​​een paar minuten en ondergedompeld gedurende 15 minuten het getroffen gebied.
 • Een andere goede optie is om knoflook pasta mengen met olijfolie en appliques op schimmel nagels, waardoor het op voor 30 minuten.

3. Natuurlijke Yoghurt

Yoghurt-NaturalYoghurt-Natural

Kweken actieve bacteriën, ook bekend als probiotica, Het is zeer effectief bij de behandeling van schimmelinfecties veroorzaakt door actie.

Hoe gebruik ik het?

 • Het duurt een beetje yoghurt, toe te passen op de aangetaste nagels en wacht tot het droog is om het te verwijderen met warm water.
 • In aanvulling op deze, bevat dit ingrediënt in uw dieet, zowel 's ochtends en' s avonds.

4. Tea Tree Oil

Natuurlijke actie om zijn sterke antiseptische verbetert de gezondheid van de voeten en handen, terwijl het elimineren van alle soorten van micro-organismen.

Topical gebruik van tea tree olie in een concentratie van 10% kan zo effectief zijn als tolnaftate crèmes om voetschimmel te verlichten.

Bij concentraties van 25% tot 50% kan hebben een te verlichten en genezen van de infectie.

Als we olie tea tree zuiver (100%) van toepassing tweemaal daags, het helpt om de verschijning van schimmel nagels 56% na drie maanden en tot 60% na zes maanden te verbeteren.

Hoe gebruik ik het?

 • Breng een kleine druppel olie op het getroffen gebied door de schimmel, twee of maximaal drie keer per dag.
 • Dit ingrediënt mag niet oraal worden geconsumeerd omdat het bijwerkingen zoals verwardheid, huiduitslag, coma, instabiliteit en het onvermogen om te lopen kan veroorzaken.

5. Vicks VapoRub

De populaire zalf gebruikt om de symptomen van verkoudheid en griep verminderen ook Het heeft eigenschappen die nuttig kunnen zijn bij de behandeling van schimmels nagel.

Hoe gebruik ik het?

 • Was en droog het gebied dat u gaat proberen en dan aplícales een kleine hoeveelheid van de zalf ervoor te zorgen dat goed doordringen.
 • Herhaal de behandeling 2 keer per dag, de laatste bij voorkeur voor het slapen gaan 's nachts te handelen.

6. Natriumbicarbonaat

Natriumbicarbonaat deNatriumbicarbonaat de

Deze alkalische bestanddeel bestrijdt ook schimmels en andere micro-organismen die de gezondheid van nagels beïnvloeden.

Hoe gebruik ik het?

 • Bereid een suspensie van natrium- bicarbonaat en citroensap en direct toepassen in de getroffen gebieden.
 • U kunt ook deze wit poeder strooi binnen schoenen micro-organismen die daar ondergebracht te bestrijden.

Zie ook: 6 nieuwsgierig toepassingen voor uw huis met zuiveringszout: Zeer praktisch!

7. citroensap

Het antibioticum en schimmelwerende eigenschappen maken het goede bondgenoot om dit probleem effectief elimineren.

Hoe gebruik ik het?

 • Sap geëxtraheerd verschillende citroenen en vervolgens de getroffen gebieden in de vloeistof.
 • Een andere eenvoudiger optie is om citroen direct wrijven op de nagel.