Urine-infectie is een veel voorkomende ziekte van de urinewegen dat meer vrouwen beïnvloedt. Het is vervelend en pijnlijk, en bovendien prikkelbaarheid, kan leiden tot slapeloosheid en we hebben een aantal van onze dagelijkse activiteiten te beperken.

Het is waar dat je nooit moet handelen zonder een recept, maar vaak gewoon gedoemd het verplichte gebruik van antibiotica, die Naast beschadiging van de lever, soms kunnen ze uiteindelijk resistent en niet zo effectief als ze zouden moeten optreden. Vandaar het belang van preventie en stappen ondernemen om te weten dat urineweginfectie of cystitis, opnieuw onze behoeftig dag niet storen.

Wat zijn de oorzaken van een urineweginfectie?


Na de nieren hun uitstekende werk hebben voldaan om het bloed te reinigen, gedeponeerd toxines in de blaas om vervolgens via de urine worden uitgezet, vandaar het belang bijvoorbeeld dat alle leidingen die vanaf de nier naar de urethra intact, vrij van obstakels en een zure omgeving om het optreden bacteriën condities te voorkomen. Maar soms, factoren gerelateerd aan de leeftijd, zwangerschap, menopauze, sommige anticoceptivos, prostatitis, ziekten zoals diabetes of lichamelijke afwijkingen van de urinewegen ... etc, kan de groei van bacteriën en de daaruit voortvloeiende blokkering van de urinewegen gunste veroorzaken Bijgevolg urine ontsteking of blaasontsteking.

symptomen

 • Stekend of branderig gevoel bij het plassen.
 • De druk in het bekkengebied.
 • Voortzetting van urgentie om te urineren.
 • Donkere urine en zelfs de schijn van bloed in het.
 • Fever.

natuurlijke behandeling voor infectie van de urinewegen

water

water Water: Basic en onmisbaar, altijd. Aanbevolen 2-3 liter water per dag, reinig onze urinewegen en infecties te bestrijden.

Het meest geschikt voor de behandeling van blaasontsteking of urineweginfectie is starten van de behandeling met natuurlijke antibiotica het bevorderen van de oplossing van deze bacteriën in de urine.

 • cranberry: primaire bestrijding urineweginfecties dankzij zijn antioxiderende stoffen zoals anthocyanen en carotenoïden, waaronder vitamine C. De antiseptische en antibiotische werking stelt die direct op de zaden, waardoor bijvoorbeeld E. coli bacteriën hechten source urinewegen muren, terwijl vitamine C versterkt het immuunsysteem het gevecht tegen infecties.
 • Peterselie en knoflook: uitstekend eten met antibiótocas eigenschappen. We kunnen toevoegen aan onze maaltijden of eten ze uit elkaar. Peterselie het meest geschikt mengen met andere zure vruchtensap en knoflook wij kunnen macerlarlo eten met een beetje olijfolie.
 • lactobacillen Ze zijn even nuttig, kunnen we ze vinden in supermarkten in gefermenteerde zuivelproducten, bijvoorbeeld, helpen om de darmflora te verbeteren en om de ontwikkeling van antilichamen.
 • diuretica: Ze helpen ons om vreemde voorwerpen uit de urinewegen te verwijderen en om het vasthouden van vocht tegen te gaan. Ze zijn dan ook onmisbaar bij onze voeding zijn onder andere asperges, komkommers, selderij, luzerne ... En vooral ananas, groot voordeel dankzij de desinflamantes eiken.

Aanbevelingen om infectie te voorkomen

Sinaasappelen zijn lang erkend als een zeer interessante fruit voor haar vitamine C.

Sinaasappelen zijn lang erkend als een zeer interessante fruit voor haar vitamine C. Sinaasappelen zijn lang erkend als een zeer interessante fruit voor haar vitamine C.

 • Verhoog uw vochtinname om de groei van bacteriën te vergemakkelijken.
 • Het nemen van vitamine C, sinaasappelsap, citroen, ananas, bosbessen ...
 • Neem altijd zorgen voor uw persoonlijke hygiëne.
 • Niet drinken of koffie, alcoholische dranken en groene thee, omdat het de blaas en onze ongemak irriteert.

Je ziet is echt eenvoudig voor de behandeling van infectie van de urinewegen, vereist wil en een evenwichtige voeding die vloeistoffen zijn in overvloed, vooral cranberry. Het is wetenschappelijk bewezen zijn prachtige eigenschappen om infecties te bestrijden, dus de moeite waard om een ​​keer te proberen en laat het altijd bij de hand, natuurlijke of sappen die gemakkelijk kunnen worden gevonden in elke supermarkt.