Hoe maak je een koortslip op een avond te stoppen met deze eenvoudige truc natuurlijk

Een koortslip is een infectie veroorzaakt door het herpes simplex virus, dat is een zeer besmettelijk virus dat gemakkelijk wordt verspreid door het aanraken van een actieve pijnlijk.

De infectie veroorzaakt een kleine, pijnlijke blaren, algemeen genoemd koortsblaasjes of brand, behalve dat lelijke, kunnen ook gemakkelijk verspreiden infectie met slechts contact met de huid voor de huid.


Zie ook: versnelt het herstel van zweertjes in de mond met deze 7 behandelingen thuis

Wat is de oorzaak van een koortslip?

herpes-labialherpes-labial

Dit, vaak in de mond, infecties veroorzaakt door herpes simplex virus type 1 (HSV-1), die meestal mensen infecteren voor 20 jaar. Zodra een persoon die lijdt aan een primaire infectie werd het virus "verdoofd" in de weefsels van het gezicht en op een gegeven moment kan het ontwaken, weer overlastgevende branden.

In de meeste gevallen, labiale herpes wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus type 1 (HSV-1), die meestal gemakkelijker om te vechten. Echter, er zijn gevallen van mensen met een koortslip veroorzaakt door het herpes simplex virus type 2 (HSV-2), dat is degene die genitale herpes veroorzaakt geweest. In deze gevallen wordt verstuurd als de persoon had orale seks en daarna contact gehad met de mond.

Bezoek dit artikel: 7 mythes over orale seks en de gevolgen voor de gezondheid

De koortslip virus kan gemakkelijk verspreid van persoon tot persoon, wanneer men een actieve uitbraak of herpesletsel. daarom Vermijd direct of nauw contact met een persoon die een koortslip en te voorkomen dat het aanraken van de laesie of iets dat in contact is geweest met het als scheerapparaten, handdoeken, servies of andere items te gebruiken.

Hoe maak je een koortslip te stoppen in slechts één nacht?

Eat-knoflook-in-vastenEat-knoflook-in-vasten

Met een eenvoudige truc van de natuurlijke geneeskunde kunnen we ontdoen van koortsblaasjes krijgen in één nacht. Deze truc is om te profiteren van de eigenschappen van knoflook, omdat dit fungeert als een natuurlijk antibioticum, die in staat is het stoppen van de werking van virussen, bacteriën en schimmels.

Knoflook bevat stikstofhoudende stoffen, natrium-, kalium-, selenium, calcium, magnesium, silicium, waterstofsulfide, fosforzuur, vitamine C, D, B, fytosterolen en essentiële oliën.

Bovendien, een stof genaamd allicine dat een sterke bacteriostatische werking heeft die genezen infecties helpt snel, volgens sommige onderzoeken. In feite zijn veel studies beweren dat knoflook kan beter werken dan de farmaceutische antibiotica, plus het heeft geen bijwerkingen.

Ontdek een natuurlijke remedie knoflook en honing met talloze voordelen voor de gezondheid

knoflook het ook helpt bij het verbeteren de bloedcirculatie, Het voorkomt cardiovasculaire problemen, is het raadzaam om mensen met diabetes, het helpt te verminderen cholesterol, bestrijdt vrije radicalen en helpt voorkomen dat veel ziekten.

Truc om zich te ontdoen van koortsblaasjes in één nacht

gesneden knoflookgesneden knoflook

Hak of maal en een teentje knoflook. Dan zet het direct op een koortslip of brand. Als de koortslip is groot, de behandeling herhalen meerdere malen met nieuwe stukken van knoflook. Laat knoflookpasta gedurende 10 minuten en vervolgens gespoeld met warm water.

De remedie kan jeuk of een branderig gevoel veroorzaken, maar deze symptomen verdwijnen binnen enkele seconden. Bovendien, knoflook kan onmiddellijk de pijn verlichten en kan koortslip in een paar uur te doden. Mag niet worden verwijderd, is het raadzaam om herhalen 's nachts om goede resultaten te krijgen.

Een andere optie is om knoflook pasta toe te passen, bedek het met een verband en laat het op de hele nacht. De volgende ochtend moet je wassen en merk op hoe de brand aanzienlijk is opgedroogd.

Voorkom andere infectie

Tot slot, vergeet niet dat een koortslip gemakkelijk kan verspreiden door middel van verschillende persoonlijke spullen. Daarom, zodra het vuur te genezen, moet je weg te gooien je tandenborstel, lippenstift, lip producten, handdoeken of scheerapparaten, onder andere dingen.

Het is waarschijnlijk dat veel van de toiletartikelen zijn besmet met het herpes virus, dus later kon gebruik de infectie opnieuw te verspreiden.

ook is het belangrijk om zonnebrandcrème om nieuwe uitbraken te voorkomen dragen. Vermijd direct zonlicht, omdat dit zou kunnen leiden tot een nieuwe uitbraak van een koortslip.

Like this post? Please share to your friends: