Kent de eigenschappen van kaneel

Zoals we allemaal weten, kaneel is een kruid en veel gebruikt in de keuken om smaak veel van de desserts we elke dag te eten. echter, de eigenschappen van kaneel zijn vermenigvuldigd, smaak is niet de enige functie.

Net als veel andere elementen die deel uitmaken van onze natuur, zoals planten en vruchten, deze specerij is gunstig voor de gezondheid, waarom kaneel wordt vaak medicinaal gebruikt. We weten dat een beetje meer.

Oorsprong van kaneel


Er zijn een aantal Chinese documenten van het jaar 2800 voor Christus die al spreken van Cinnamomum Zeylanicum. Dit is een woord van Griekse oorsprong betekent zoet hout en komt van de naam Zeeylanicum productiegebied, Ceylon.

In Italië werd hij benoemd tot canella, Betekent buisje, verwijzend naar de vorm die nodig wanneer gedroogd. Vandaag kaneel wordt geteeld in Sri Lanka, China, India en een aantal landen in Zuid-Amerika, zodat het gebruik ervan in de hele wereld heeft verspreid.

medicinale toepassingen en eigenschappen van kaneel

Kaneel heeft medicinale toepassingen sinds de oudheid. en voormalig Het werd gebruikt in behandelingen voor ademhalingsproblemen en griep. Ttambién werd gebruikt om vlees te bewaren, omdat sommige van de eigenschappen van kaneel laten geen vooraf schimmels of bacteriën.

U kunt geïnteresseerd: 4 natuurlijke infusies voor mensen met spijsverteringsproblemen

problemen met de bloedsomloop

Kaneel is een krachtig anticoagulans en bevordert de bloedcirculatie. Regelmatige consumptie van kaneel helpt een goede bloedcirculatie door te voorkomen dat bloedplaatjes zich ophoopt.

Door het hebben van deze woning Het is zeer nuttig om het te gebruiken tijdens de menstruatie, het vermijden van de pijnen die optreden tijdens deze dagen.

Een goede doorbloeding zorgt voor een goede zuurstofvoorziening van de cellen, dus ons lichaam werkt veel beter. Veel mensen consumeren infusie behandelingen om gewichtsverlies te verbeteren.

Kaneel is antiplatelet, antitrombotische en antiesclerótica, dus Het is zeer nuttig om te voorkomen en te voorkomen dat spataderen.

Lees 7 voedingsmiddelen die u kunt eten om je bloedsomloop te verbeteren

Type II diabetes

Volgens sommige wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen die kaneel patiënten kunnen voorzien van type 2 diabetes, werd gevonden dat zeer goede resultaten worden verkregen door het consumeren van deze specerij.

Kaneel heeft onder haar leden een zeer belangrijk telefoontje cinnamtannin, dit Het helpt lagere glucose in het bloed. Het wordt verbruikt in vasten en na de maaltijd.

Om een ​​behandeling voor diabetes te brengen Er dient te worden geconsumeerd een halve theelepel tweemaal per dag, poeder, kan infusie of ook capsules kaneel olie.

Andere toepassingen van kaneel

Het wordt sterk aangeraden de consumptie van kaneel eventueel aanwezige problemen of schimmelinfectie. Dede duizenden jaren geleden gebruikt in behandelingen om verkoudheid en opstoppingen voor hun antiinflmatory en antibacteriële eigenschappen te verminderen. Het is ook zeer nuttig voor het balanceren van de lichaamstemperatuur, waardoor het verminderen van koorts.

Bovendien zijn de eigenschappen van kaneel bruikbaar voor het spijsverteringsstelsel. Het drinken van een kopje kaneel thee opent de eetlust, stopt diarree en braken; onze spijsvertering wordt positief gestimuleerd.

Het is ook een krachtige afrodisiacum, U kunt een kopje infuus van kaneel in het gezelschap van uw partner hebben net voor het slapen gaan. en Hij bestudeerde de mogelijke winst als een stimulans op het centrale zenuwstelsel bij oudere volwassenen.

Afbeelding afkomstig van ElColorComunicación.

Like this post? Please share to your friends: