Lemon water vasten: dit is wat we zien mensen die nemen

Er zijn veel mensen die jaren hebben doorgebracht na een zeer gezonde ochtendritueel: drink een glas water met citroen vasten. Iets zo eenvoudig en goedkoop Het brengt ongelooflijke voordelen voor ons lichaam. Kent u hem al?

Het is merkwaardig hoe deze dagelijkse gewoonte is geoefend voor een lange tijd en staat, evenals een van de meest bekende natuurlijke remedies die er bestaan. Dus, als het goed gaat, waarom niet proberen?


Vandaag in onze ruimte nodigen wij u uit om kennis te nemen van alles wat ervaren door mensen die water drinken met citroen vasten nemen.

Vasten citroen water om ons lichaam te hydrateren

Een van de eerste symptomen die voelen als ons lichaam is niet goed gehydrateerd is hoofdpijn. Heb je ooit opgevoed met een zeurende hoofdpijn? Dat klopt. Daarom moeten we rekening houden met alle symptomen geassocieerd met uitdroging:

  • Zeer gele urine
  • droge huid
  • tachycardie
  • droge mond
  • vermoeidheid
  • opgeblazenheid

Begin de dag met een glas water met citroen is een geweldige manier stelt dat innerlijke balans die we nodig hebben om de dag onder ogen zien.

Bovendien, als drinkwater wordt saai voor je, voel je vrij om uw flessen voeg een beetje citroensap om het meer te genieten. Het is de moeite waard!

Ontdek 6 gebruikt citroen voor uw dagelijkse schoonheid

Mensen die water drinken met citroen bestrijding van constipatie

Mocht kombuizen herhaalde problemen met uw darmtransit, raden wij u het volgende:

  • Bebe, bijna heet, gecombineerd met het sap van een halve citroen warm water. Citrus en warm water ons toelaten om inhoudingen te bestrijden en verzachten de ontlasting.

In staat om infecties van de urinewegen te verminderen

Lemon voordelenLemon voordelen

Als je met een infectie van de urinewegen, moet u weten dat een van de bekendste natuurlijke remedies is om deze zeer effectieve combinatie nemen.

Lemon helpt ons om de pH van het bloed in evenwicht te bereiken een alkalisch milieu in de urinewegen en daarom, als we deze schadelijke bacteriën te bestrijden die ons ziek maken.

Zeg maar dag tegen slechte adem

Bijna alle van ons kwam in de ochtend met een slechte smaak en droogte. Het drinken van citroen water kan bacteriën aanwezig in de taal te bestrijden en geven ons ook een aangename frisheid die direct verwijdert slechte adem.

Vergeet echter niet dat citroen kunnen het tandglazuur aantasten, zodat u nooit uw sap alleen te nemen: combineer het met water.

Lee ook hoe de dikke darm op natuurlijke wijze te debuggen

Citroen water dieet

Lemon is een vrucht die Wij helpen gifstoffen te elimineren en te voorkomen dat ophoping van lipiden in ons lichaam. Dit betekent niet dat alleen het drinken van water met citroen gaat om gewicht te verliezen, maar het is een zeer goede aanvulling op onze voeding.

Hiermee wordt naar een vetarm dieet met veel verse groenten en vezels te volgen. Als je wennen aan elke ochtend drinken deze eenvoudige natuurlijke remedie, zal het gemakkelijker zijn om te verliezen die ongewenste kilo's te gaan.

Verzorg je huid

Lemon is rijk aan antioxidanten. Bovendien, dankzij de vitamine C begunstigen de vorming van collageen. Onze huid ziet er meer elastisch dankzij de hydraterende en deze toon dat het zijn essentiële biomoleculen te geven.

Water met citroen om uw immuunsysteem te versterken

Nogmaals, verheerlijken we de onmiskenbare kracht van vitamine C. Als u wilt verkoudheden en infecties te bestrijden genezen sneller, vergeet dan niet om citroen water verbruiken elke dag.

Nu als u op dit moment gaan door een van deze problemen, vergeet dan niet om citroen water een eetlepel honing toe te voegen. Dus verhoging van zijn helende eigenschappen.

Di afscheid van urinezuur en gewrichtspijn

-Natuurlijke-remedies voor-zuur-urinezuur-o-drop-Natuurlijke-remedies voor-zuur-urinezuur-o-drop

Lemon water helpt ons verminderen van de urinezuur kristallen geassocieerd ontvlamming gewrichten.

We moeten ook rekening mee houden dat dit citrus is fantastisch om de bloedcirculatie te verbeteren. Vandaar dat, op grond aan giftige stoffen en purines geassocieerd met urinezuur dagelijks zie je hoe voel je je veel beter te elimineren.

Lemon optimaliseren van gezondheid van de hersenen

Deze verzekering gegevens die u interesseert: citroen bevat een krachtige phytonutrient genaamd angeretina dat Het helpt ons de bestrijding van ziekten zoals Parkinson.

Deze voedingsstof is in zijn schelp, zodat u altijd zeer nuttig zijn de bevroren techniek om de volledige voordelen van deze citrus citroen plukken uit te voeren.

We mogen niet vergeten dat citroen bevat kalium, dat helpt ons bij het verbeteren functioneren van de hersenen en de gezondheid van de zenuwen.

Ontdek hoe u de techniek van bevroren citroen uit te voeren

Water met citroen naar de lever te reinigen

Voor de rest van de lever en galblaasVoor de rest van de lever en galblaas

In zijn boek Biologische Ionisatie zoals toegepast bij Human Nutrition ( "Biological Ionisatie toegepast op de menselijke voeding"), A. F. Beddoe, gebaseerd op de theorie van de biologische ionisatie van Dr. Reams, vertelt ons dat water verbruiken met citroen op een regelmatige basis helpt de lever om veel meer enzymen synthetiseren om te zorgen voor uw gezondheid.

Op zijn beurt, het helpt ons te versterken en te zorgen voor een meer grondige reiniging van het lichaam.

Zoals u ziet, kan elke dag consumeren van een glas water met citroen vasten veel doen voor onze gezondheid. Je voelt je alsof je ook om het te implementeren?

Like this post? Please share to your friends: