Zeker u verrassen om te weten dat Biergist is een geweldige bron van voordelen voor de gezondheid, in feite is het de meest voedzame voedsel componenten biedt. Het is in wezen een soort schimmel dat de mout niet suikers, eiwitten en enige grote biologische waarde dat je graag willen weten bevatten gisten.

Ten eerste moeten we u vertellen dat moet biergist differentiëren geschikt zijn voor menselijke consumptie en virgin biergist, de laatste is niet goed om te consumeren, omdat het verschillende gastro-intestinale problemen oplevert.


Gist bier hebben we het over geen alcohol, lactose of gluten bevatten, noch conserveermiddelen. U kunt deze vinden op elk health food winkel in uw stad, en zelfs in supermarkten. Het is een voedingssupplement gewoon perfect voor data die we gaan bieden.

1. Het is de meest complete bron van vitaminen B

gistgist

Vitamine B is van essentieel belang voor de mens: Het geeft ons energie, beschermt het immuunsysteem, maakt onze haar is sterk, onze botten, onze nagels ...

Echter, vitamine B niet worden opgeslagen in ons lichaam, oplosbaar, dus moeten we ze uit onze voeding. Biergist is de beste bron, omdat je vitamine B. kan hebben

2. Regelt cholesterol

Biergist is rijk aan onverzadigde vetzuren en lecithine. Het is dan ook een geweldige bron voor onze cholesterol en triglyceriden te verlagen.

Ontdek 10 hoog cholesterolgehalte symptomen moet je niet negeren

3. Uitstekende voedingssupplement

Het is zeer geschikt voor mensen die een soort van tekort, ofwel bloedarmoede, laag in vitaminen of eiwitten ... je kunt ook profiteren van biergist atleten dankzij deze natuurlijke bron van energie.

Als we begeleiden ons voedsel per dag, haar verkrijgen fosfaten, kalium en magnesium. Tevens ijzer, koper, zink, mangaan, nikkel, silicium, chroom ...

4. Geadviseerd voor hypertensie en diabetes

Biergist bevat geen suikers, laag in natrium en bevat een hoge voedingswaarde te maken van het dieet van alle mensen die een soort van deficiëntie of ziekte te presenteren. Het is ideaal om onze stress te reguleren, dus het is zeer geschikt om dagelijks te consumeren.

5. Regenerate, huid heelt en zorgen

Biergist heeft B-vitamines, zink en is een natuurlijke bron van biotine. Het is dus een belangrijke activator van de stofwisseling van celweefsel regeneratie van de huid.

Lees hier hoe je vijf slechte gewoonten die de gezondheid en schoonheid van uw huid van invloed te vermijden

6. Bestrijding constipatie

Regelmatig begeleiden onze maaltijden een theelepel gist, stellen ons in staat om een ​​uitstekende ingang vezel om te gaan aanpassen van onze constipatie om het te laten verdwijnen.

7. activeert het immuunsysteem

Dankzij de ongelooflijke bron van B-vitaminen, U kunt vetten, eiwitten en koolhydraten direct om te zetten in energie, het versterken van ons tegen ziekten, geven ons kracht en aanmoediging om de dag onder ogen zien.

8. Geschikt voor chronisch vermoeidheidssyndroom

Biergist gunsten synthetiseren tal van enzymen en bevordert talloze chemische processen van ons lichaam. De bijdrage van mineralen, eiwitten en vitaminen maken het een basis voedingssupplement voor mensen die lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom.

Bezoek dit artikel: 5 dingen die je dagelijks kunt doen om je energie lichaam op te laden

9. regelt de functies van de schildklier

Voedingsdeskundigen raden vaak drinken gist schildklier gevallen van hypothyreoïdie, Het is zeer geschikt voor het terugwinnen van de normale klier en de basisfuncties.

10. Regeneratie van de darmflora

Als we lijden sommige voedingstekorten of in die gevallen waar moeten we veel medicijnen te nemen, onze darmflora altijd belemmerd, waardoor hinderen basisfuncties voor ons lichaam. Neem 1-3 theelepels per dag van biergist gaat helpen herstellen.

Hoe kan biergist te nemen?

biergist vlokkenbiergist vlokken

U kunt vinden gist in reformwinkels, of zelfs in uw supermarkt als u een deel van voedingssupplementen. Het is mogelijk om te kopen in verschillende formaten, zoals in poedervorm of in vlokken. Als je het uiteraard rekening is enigszins bitter, maar gewoonlijk op de markt en het verwijderen van de bittere smaak om haar te vergezellen in uw hoofdmaaltijden.

U kunt het strooien op uw salades, soepen, stoofschotels, smoothies of zelfs gebruiken bij het bakken. Ook moeten we u ook vertellen dat je gist kan kopen in de vorm van tabletten of zuigtabletten.

Eindelijk zeg je dat dagelijkse doses zijn in twee of drie eetlepels, ze op te delen in meerdere doses gedurende de dag. Als u wilt tabletten in te nemen, moet u de instructies folder te volgen, maar meestal zijn ongeveer vier per dag.