Darmgassen lijden is net zo gewoon als vervelend, meestal geïnstalleerd in onze buik provoceren en vervelend zwelling en pijn veroorzaakt door het gas dat is opgesloten in de plooien van de dikke darm.

Veel studies vertellen ons dat hun opleiding is voornamelijk te wijten aan slechte voedingsgewoonten, waardoor een overmaat aan ongezonde lucht in ons lichaam. Daarom willen we een aantal eenvoudige oplossingen te bieden aan die vervelende momenten te verlichten in de dag, ook de aanbeveling dat je probeert om een ​​evenwichtige voeding, waar niet missen vooral eten waterverbruik, minstens twee liter per dag, evenals verbruiken prebiotica, die ons helpen om onze darmflora in goede conditie te houden ten gunste van een goede spijsvertering.

Belangrijkste oorzaken van gassen

 • De consumptie van bepaalde voedingsmiddelen zoals bonen, bonen, bonen, broccoli, spruitjes, bloemkool, kool, koolzuurhoudende frisdranken, bloemkool, uien ...
 • Een mogelijke lactose-intolerantie.
 • Het eten van te veel, waardoor nog niet verteerd voedsel wordt gas.
 • een onjuiste kauwen Eten: onverteerd stukken langer duren om te gisten.
 • Eten met je mond open, verbruiken veel gom, het drinken van koolzuurhoudende frisdranken en zelfs roken.
 • sommige drugs: Laxeermiddelen, kalmerende middelen, of het verminderen van cholesterol.
 • Angst en stress.

10 remedies voor darmgassen

 • 1. Papaya en ananas

papajapapaja

 Neem deze vers fruit na elke maaltijd, Het zal ons helpen om een ​​Enzinas essentieel om succesvol af te ronden spijsvertering vermijden van het uiterlijk van gassen. U kunt een sap of een smakelijke salade combinatie van beide te krijgen.

 • 2. Ginger: Gewoon ideaal, zoals ons thee met gember, of gegeten in kleine hoeveelheden in onze maaltijden, is zeker een grote bondgenoot voor bevorderen onze spijsvertering en vermijd vervelende gassen.Als alternatief, bijvoorbeeld, neem een ​​theelepel geraspte verse gember voor de maaltijd.
 • 3. Apple cider azijn. Een andere remedie zeer effectief en aanbevolen door artsen. gewoon verdunnen twee eetlepels appelazijn in een glas water, en neem het goed tijdens de maaltijd of direct na hen. Het zal helpen bij de spijsvertering en winderigheid te voorkomen.
 • 4. Paardebloem. Grass zelfstandig en betaalbaar voor ons allemaal, de paardebloem heeft kleine bladeren zijn verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid, een van hen te verlichten gassen. U kunt een infuus te nemen of zet het in je maaltijden als specerij.
 • 5. Cinnamon thee.

kaneelkaneel

Over het geheel genomen het nemen van kruiden zoals kamille, kaneel en kruidnagel Het zal ons helpen elimineren de bacteriën die verrotting van voedsel de mobiliteit van onze darmen veroorzaakt. Neem ze mee wanneer u pijn voelt of overstuur.

 • 6. Green Anijs. We zullen zowel dienen om te voorkomen en om gassen te verlichten wanneer we lijden. Om dit te doen, verplettert 2 theelepels anijszaad en leg ze aan de kook in een kopje water. Als het heeft gekookt laat staan ​​een paar minuten. U kunt een beker te drinken voor de hoofdmaaltijd te voorkomen of te consumeren als je een aflevering van gassen lijdt.
 • 7. doek warm water.Wanneer we beginnen om het ongemak in de maag of de gezwollen buik voelen, kunnen we ook gebruik maken van een eenvoudige oplossing: een doek met warm water, plaats het in onze darmen op de buik te ontspannen en gassen worden verminderd.
 • 8. Citroensap: Lemon eigenschappen zijn zeer gunstig voor vele aspecten, en het is dankzij hun zuur is bijvoorbeeld meer dan ideaal in deze gevallen van darmgassen. Dus we kunnen nemen sommige citroensap in de ochtend niets anders dan stijgen tot debug, en na de lunch.
 • 9. Knoflook. Knoflook is een uitstekende partner voor vele aspecten van onze gezondheid. De eigenschappen om de spijsvertering te verbeteren en broeikasgassen terug te dringen zijn bekend, en een geschikte keuze is bijvoorbeeld slijpen van een teentje knoflook met een beetje zwarte peper en een paar korianderzaad. We koken twee kopjes water met deze elementen en we kunnen twee verdeelde doses gedurende de dag.
 • 10. Kokosnootwater.

gebarsten kokos met opspattend watergebarsten kokos met opspattend water

Naast de verfrissende en heerlijke coconut water het heeft vele geheimen in de samenstelling ervan die het perfect voor maakt verminderen onze gassen en het verbeteren van onze spijsvertering. We kunnen een glas in de middag, omdat volgens vele voedingsdeskundigen is net na de lunch en halverwege de middag wanneer ze beginnen om de aanwezigheid van gassen vervelend voelen.