Er zijn vele redenen waarom groene thee een deel van de Aziatische culturen al enkele eeuwen. Het is een drankje rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen die het organisme profiteren op vele manieren, Het is een grote steun voor de verdediging te versterken en ziekte te voorkomen.

Daarnaast is het nu bekend is dat deze thee Het is een grote steun om gewicht te verliezen en het voorkomen van chronische gezondheidsproblemen, zoals kanker. Weet jij de geweldige voordelen van groene thee? Wij nodigen u uit om meer redenen te ontdekken om groene thee meer regelmatig te drinken.

1. Groene thee is rijk aan antioxidanten


Antioxidanten zijn chemische stoffen die verantwoordelijk zijn voor de bestrijding van andere moleculen, zoals vrije radicalen. Groene thee is een rijke bron van antioxidanten en, Dankzij dit, het is een bondgenoot van chronische ziekten en voortijdige veroudering huidproblemen te voorkomen.

2. Het kan helpen kanker te voorkomen

Studies hebben aangetoond dat groene thee heeft belangrijke eigenschappen die veelbelovend als een methode om het risico op het ontwikkelen van verschillende vormen van kanker te verminderen.

In het onderzoek, uitgevoerd door McGill University in Montreal (Canada), werd vastgesteld dat antioxidanten in deze thee kan helpen het risico op prostaatkanker. In een ander onderzoek werd verminderd risico waargenomen tot 18% van longkanker.

Andere Chinese onderzoek Ze hebben verbonden consumptie van groene thee met een verminderd risico op het ontwikkelen van maagkanker, alvleesklier, slokdarm, prostaat- en darmkanker.

3. Gezondheid van het hart

Health-hartHealth-hart

Het hoge gehalte aan antioxidanten maakt het een bondgenoot om de niveaus van slechte cholesterol te reguleren bloed en voorkomen dat het op de bloedvaten wordt geïnstalleerd.

Dankzij dit, wordt geoordeeld dat regelmatige consumptie van groene thee kan hart risico's te verminderen en andere problemen die verband houden met de cardiovasculaire gezondheid.

Wij raden u lezen 10 tekenen van hart-en vaatziekten dan negeren

4. Verbetert de gezondheid van de lever

De lever is het orgaan verantwoordelijk voor het filteren van giftige stoffen die zich ophopen in de bloedbaan en kan de gezondheid beïnvloeden. echter, overtollige toxinen kunnen een negatief effect goed werkt.

Een kopje groene thee per dag kan een aanzet zijn om de lever te zuiveren en zorg ervoor dat het goed werkt. Regelmatige consumptie van groene thee helpt schade veroorzaakt door giftige stoffen zoals alcohol en voorkomt ontstekingen te voorkomen.

5. stimuleert de stofwisseling en helpt je gewicht te verliezen

Het is wetenschappelijk bewezen dat het drinken van groene thee helpt bij het voorkomen en verminderen van overgewicht. Een onderzoek vastgesteld dat de kracht van de vetverbranding van groene thee had geholpen deelnemers gewicht te verliezen over een periode van drie maanden.

Verder ook bepaald dat helpt om de stofwisseling te activeren, Het verbetert de mogelijkheid om calorieën en handelingen te verbranden als een hart beschermend.

6. spijsvertering Ondersteuning

De steun van de spijsverteringDe steun van de spijsvertering

Groene thee heeft een licht laxerende werking die kunnen helpen bij het voorkomen en de behandeling van constipatie, evenals het hebben van eigenschappen om gas te verminderen, een opgeblazen gevoel en andere problemen met de spijsvertering.

7. Preventie van diabetes

De eigenschappen van deze thee kan helpen bij het controleren bloedsuikerspiegel om diabetes te voorkomen. Recent onderzoek toonde aan dat groene thee kan helpen bij het beheren van type 2 diabetes te voorkomen dat de ontwikkeling van type 1 diabetes, in aanvulling.

Zie ook: Tips voor het verzorgen van uw diabetes

8. Verbetert tandheelkundige gezondheid

In de traditionele Chinese geneeskunde heeft groene thee gebruikt als een mondbeschermer, kan voorkomen orale infecties, maar ook helpen controle slechte adem problemen.

9. Preventie van artritis

Preventie-de-la-artritisPreventie-de-la-artritis

Verschillende onderzoeken hebben vastgesteld dat groene thee heeft een krachtige pijnstillende en ontstekingsremmende werking die zeer nuttig zijn bij de behandeling van reumatoïde artritis en andere ontstekingsziekten zijn.

De consumptie van deze thee kan helpen stoppen met de ontstekingsreactie, evenals de afbraak van kraakbeen in mensen die lijden aan deze ziekten.

10. Versterkt het immuunsysteem

Het hoge gehalte aan antioxidanten in combinatie met vitaminen en mineralen maken deze thee is een van de beste natuurlijke bondgenoten van het immuunsysteem. De eigenschappen van groene thee is aangetoond dat ze effectief bij de behandeling van verschillende soorten infecties te zijn, in aanvulling op de gemeenschappelijke ademhalingsproblemen zoals verkoudheid en griep.