Recept hemlagad bananer glass: läcker och friska

Följ hälsosamma matvanor du behöver inte bli ett slags tortyr. Det är ett vanligt misstag att anta att en hälsosam diet saknar mat och rika desserter som kan glädja vår smak.

Eftersom vi tror att det möjligt att äta så rik och frisk, du bättre sätta sunda tips och recept för att hjälpa dig att möta dessa behov; Så den här gången vi ge dig receptet för hemlagad bananer glass. Hitta hur man förbereder nedan.


Det är en extremt lätt att förbereda dessert, kan du göra det snabbt när du har lite tid och låt den svalna till använda den efter lunch eller middag. Dessutom, Detta är ett mycket speciellt sätt att utnyttja de rika näringsämnen från banan (Eller banan, som det kallas i vissa länder) att, bland andra näringsämnen, ger det kalium, fiber och kolhydrater.

Det finns olika versioner av detta recept, av vilka några ingredienser som avsevärt kan öka det slutliga antalet kalorier, så att för avsikt att göra ett lågt kaloriinnehåll dessert kan försämras. därför Jag vill presentera den mest naturliga versionen av receptet.

Recept ingredienser banan glass

Allt du behöver för att förbereda hemlagad bananer Glass är:

  • 4 bananer
  • skummjölk, efter behov
  • 1 tesked vanilj
  • Mandel eller malda nötter

Förbereda hemlagad bananer glass

Skala och skär bananerna i små skivor. Lägg dem i en behållare och placera i frysen. När de redan frysta bananer visar frys och plats i en mixer eller matberedare. Bananer och liquefies bilder taggade mjölk långsamt, pausa för att uppnå rätt konsistens, så det är bra att tjänstgöra i enskilda skålar och konfektyr eller äta med en liten sked.

Så bör det inte vara varken för hårt eller för vattnig. Innan den når den idealiska platsen, tillsätt vanilj och blanda för sista gången. Servera glass i enskilda behållare och strö mandel eller jord nior.

Mycket nöje!

Bild med tillstånd från K. van Santen.

Like this post? Please share to your friends: