Celluliter är kanske en av de estetiska problem som de flesta drabbar kvinnor, uppskattas det att 99% av dem har drabbats i större eller mindre utsträckning. Även allmänt förknippas med viktökning, kan du inte säga att det är den enda orsaken, som smala människor också kan utvecklas i olika delar av kroppen. Denna estetiskt problem påverkar inte så direkt hälsa, men kan orsaka problem med låg självkänsla eller vara ett tecken på att kroppen lider av vätskeretention.

Ofta verkar celluliter cirkulationsproblem, hormon aktivering, stillasittande livsstil, dålig kost eller genetik, bland andra viktiga faktorer. Även i många fall inte kan elimineras helt, om du kan göra det är att ändra vissa vanor för att minska den och ge ett bättre utseende på huden.

Varför dricker juice melon, apelsin och jordgubbar för att behandla celluliter?


Denna naturliga juice kombinerar egenskaperna hos melon, apelsin och jordgubbar att göra en stor allierad mot vätskeretention och dålig cirkulation, som är viktiga orsaker till celluliter. Dessa frukter är en källa till antioxidanter, vitaminer och mineraler som bidrar till att rena kroppen att främja eliminering av alla sådana ämnen som ackumuleras i kroppen. För att göra saken värre, de fungerar som ett lyft för ämnesomsättningen, vilket förhindrar ansamling av fett och öka förmågan att bränna kalorier.

Glöm inte att läsa: Betor juice, gurka och äpple för att behandla celluliter

Hur man förbereder juice melon, apelsin och jordgubbar för att behandla celluliter?

Denna läckra saft är mycket lätt att förbereda och du kan dricka regelbundet för att dra nytta av alla dess fördelar. Det är uppenbart att detta är en dryck som kompletterar dieten och behandling mot celluliter eftersom den ensam inte fungerar.

Melon-apelsin-och-jordgubbarMelon-apelsin-och-jordgubbar

ingredienser

 • 2 segment av melon säsong
 • en apelsin
 • 8 jordgubbar
 • En kopp vatten (200 ml)

instruktioner

Recept melon juice, apelsin och jordgubbarRecept melon juice, apelsin och jordgubbar

 • Steg 1. Hackad cantaloupemelon.
 • Steg 2. Klipp jordgubbar.
 • Steg 3. Klämma orange.
 • Steg 4. Han tar allt till blandaren med ett glas vatten.

Resultatet är en läcker drink du kan dricka på morgonen eller eftermiddagen. För bästa resultat bör konsumeras dagligen under minst en månad.

Ver-recept-in-YouTubeVer-recept-in-YouTube

Vill du ta emot våra vecko videoklipp? Prenumerera på vår kanal genom att klicka här!

Vad jag kan göra för att behandla celluliter?

Behandling för att bli av med celluliter är en lång process, en hel del disciplin och tålamod. För resultat med det alternativ som valts är det mycket viktigt att ändra vissa vanor för att bidra till att undanröja och förebygga denna estetiska problem.

fysisk aktivitet

gågå

En halvtimme en dag promenader, jogging, cykling och i allmänhet alla typer av fysisk aktivitet som innebär rörelse hjälper till att aktivera cirkulationen i benen och ta bort överflödigt fett ackumuleras i kroppen. Hemligheten är att fokusera på övningar för hjärnan att skicka rätt information för att bränna fett.

Vill du veta mer? Lee: övningar för att stärka och tonen skinkorna och ben

Undvik att bära åtsittande kläder

De åtsittande kläder kan se väldigt sexig, men i nivå med hälsa är inte tillrådligt. Denna typ av kläder påverkar cirkulationen och hindra eliminering av giftiga ämnen som ackumuleras i kroppen.

exfoliera

En blandning av kroppen fuktkräm med två matskedar havssalt kan bidra till elimineringen av celluliter tack vare sin exfolierande verkan, som främjar elimineringen av gifter och överflödigt fett. Helst tillämpa det varje dag 5 eller 10 minuter innan du duschar.

konstant hydratisering

DricksvattenDricksvatten

Vatten hjälper till att frigöra alla dessa fetter som finns i kroppsvätskor och även bidra till celluliter bildas. Dricka två liter vatten om dagen är ett stöd för att ta itu med denna estetiska problem.

kallt vatten

Bada med kallt vatten är en av de bästa sätten att minska den orange huden och aktiverar blodcirkulationen.

förbättra näring

Något som uppenbarligen inte kan missa oss vid behandling av celluliter är bra näring. Det är mycket viktigt att anta en huvudsakligen baserad på konsumtion av frukt och grönsaker diet. Undvik också att överskottet av vissa livsmedel, såsom:

 • fetter
 • koffein
 • kolhydrater
 • salt
 • raffinerat socker
 • konserverade grönsaker
 • korvar
 • Fiambres
 • bearbetade livsmedel