Kanske du klippa håret och inte gillar dig, eller kanske du är lite trött på ditt kort hår. Om du vill ha ett hår längre gärna läsa följande artikel. Lär dig att tänka håret snabbare och omsättas i praktiken från och med nu.

Metoder för att göra håret växa snabbare varierar och inte alla är effektiva. Det är därför vi måste hitta rätt alternativ mellan hemtestning recept som vi visar i den här artikeln.

Göra håret växa snabbare, är det möjligt?


Om du bara klippa håret och inte som du, måste vi söka en lösning för att njuta av ditt hår som tidigare och behöver inte vänta flera år. Det är inte så svårt som du tror, ​​men tvärtom. Här är några intressanta tips:

ofta klipp ut

Till skillnad från vad du tycker, klippa håret slutar kan göra dig växa snabbare eftersom det kommer hårdare. Kluvna toppar inte låta det växa i enlighet därmed. Du kan ta hänsyn till månens faser, till exempel, är halvmåne när de säger att det växer snabbare.

skär-hårskär-hår

Massera hårbotten

Om du vågar göra det själv, eller den kan be din partner eller kanske i skönhetssalongen. Bara placera några droppar eterisk olja (eller olivolja om du har) på spetsen av fingrarna och få massage i hårbotten några minuter innan bad.

Alternativt, babyolja. Tanken är att huden är mer återfuktad och håret kommer att växa snabbare.

äggvita

Proteiner och ägg är utmärkta näringsämnen för hårväxt. Det är perfekt i de fall där ingenting fungerar. Äggvitor har vitaminer som gynnar den totala hår.

Del två ägg, ta bort äggulor, blanda väl och applicera på håret. Appliceras på hårbotten att göra en massage och låt stå i tio minuter. Skölj noggrant med varmt vatten och tvättades sedan som vanligt. Dessutom kommer håret ser mycket ljusare och friskare.

I ägget finns det också vitaminer, även om 90% av sin vikt motsvarar vatten.I ägget finns det också vitaminer, även om 90% av sin vikt motsvarar vatten.

Drick mer vatten

Hydration är mycket viktigt, därför försöka att dricka minst två liter vatten per dag. Om det är för varmt, dricker tre liter. Det är en mycket enkel metod som i sin tur ger dig en hel del fördelar. Fuktar organ, hud och därmed hår. Om du inte gillar mycket vatten kan du dricka kallt örtte eller smoothies.

Borsta håret

När du tvättar håret, borsta håret i några minuter, alltid med samma rörelse, från hårbotten till topparna, så att du sträcka. Men det är inte heller en fråga om att överdriva eller tillbringa två timmar i spegeln reda ut trådarna. Borsta en gång eller två gånger om dagen, för att stimulera hårsäckarna.

Lär dig att förbereda 5 naturliga och inrikes hårbalsam ljusa

Använd inte hårtorken eller platt järn

Om du är van att torka håret eller använda en hel del av planchette, undvika dessa vanor, inte är absolut nödvändigt, dvs om det är mycket kallt eller fukt och du måste lämna, till exempel. Åtminstone försöka minska torktumlaren eftersom det tjänar ditt syfte att göra håret växa snabbt.

hårjärnhårjärn

p-piller

Det är inte bevisat, men många kvinnor bär. Du behöver inte ta dem, men lägg dem i håret. Bara slipar fyra eller fem tabletter och lägga till dem i schampo som du använder på en daglig basis. Detta kommer att göra håret växa snabbare och samtidigt mer riklig och friska.

Sov med en fläta

Innan vi går till sängs, göra en fläta håret. Om du har mycket kort, göra två eller tre mindre. Kom ihåg att du måste vara våt (efter bad är perfekt). Han sover hela natten och i morse kamning, borstning kraftigt. Upprepa varje dag under en vecka.

eter~~POS=TRUNC oljor

Den druvkärneolja är mycket bra för växande hår. Använd bara några droppar för att gälla som om det var en körning på hela hårbotten massage. Detta kommer att bidra till att stimulera hårsäckarna.

Ett annat intressant alternativ är kokosolja, som låter dig njuta av en vacker, glänsande och friskt hår, plus längre. Ge dig själv en massage i hårbotten med några droppar varm kokosolja en gång i veckan. Var uppmärksam om det orsakar hudirritation.

Discover 9 använder kokosolja kanske inte vet

Ett tredje alternativ är rosmarin olja. Detta medicinalväxt är bra för hår hälsa. I en behållare placerad två matskedar torkade rosmarinblad och halv en kopp olivolja, uppvärmda utan kokning. Låt svalna och låt stå i två dagar. Sila och placeras i en behållare. Sedan massera hårbotten, när du tvättar håret.

potatis vatten

potatispotatis
Potatis, närmare bestämt potatis juice (eller vatten), är en bra idé att göra håret växa snabbare och samtidigt så att det ser friskare, är mycket tunn inte sönder och. Detta beror på att det ger en hel del vitaminer, speciellt grupp B. Koka potatis med skal två i en liter vatten. Låt den svalna och stam. Använd som en sköljning efter tvätt.