Granada, en frukt som rensar artärerna

Granada är en frukt med en hög antioxidant, vitaminrika strömmen, det har många medicinska fördelar.

olika delar av frukten för ett flertal sjukdomar, bland vilka egenskapen används för minska risken för hjärtinfarkt, förbättra blodflödet till hjärtat och hålla artärer fetthaltiga avlagringar.


Flera studier har visat att Granada är en av de frukter som har flera egenskaper. du har C hög vitamin, vitamin B5 plus (pantotensyra), naturliga fenoler, kalium, vitamin A, vitamin E och folsyra. Det har också höga halter av antioxidanter, som bekämpar fria radikaler och förhindra cellernas åldrande.

Granada frön, blommor, bark, etc. används och i många fall deras juice rekommenderas, ger sina egenskaper lätt.

Granada redsea2006Granada redsea2006

Granada och artärer

En färsk studie har visat att Granada kan förebygga och med vända den vanligaste orsaken till dödsfall på grund av hjärt skäl, vilken det är den progressiva förtjockning av kransartärer grund av uppbyggnaden av fettavlagringar som kallas ateroskleros.

Ateroskleros kan orsakas av hypertoni, oxidativ stress och framför allt kolesterol, och det finns tre obalanser som direkt bekämpa Granada.

Granada juice har visat sig minska ateroskleros hos 25% av patienterna som deltog i studien.

Granada juice quinn-anyaGranada juice quinn-anya

Vilka andra fastigheter har?

 • Minskar utvecklingen av grå starr
 • förbättrar diabetes
 • Det har antiinflammatoriska egenskaper
 • Stärker ben och muskler
 • lindrar stress
 • Hjälper sänka kolesterolnivåerna LDL "dålig"
 • något lägre blodtryck
 • Det hjälper till att förhindra olika cancerformer, speciellt prostatacancer
 • Förhindrar ansamling av fett i buken
 • Det hjälper till att förhindra brosk försämring
 • Dess sammandragande egenskap hjälper till att förhindra diarré (personer med förstoppning bör inte missbruka juice Granada), speciellt om vi använder infusion av skalet och bark
 • Eliminerar inälvsparasiter
 • Det minskar plack och har antibakteriella effekter. I Indien vita och bittra delar av Granada som ingredienser som används i naturliga tandkrämer
 • Den skyddar huden mot ultraviolett (appliceras lokalt).

Hur ska vi ta?

Den naturligt kan konsumera företrädesvis fasta. Många människor inte konsumerar och svårigheten att ta bort fröna. Det räcker att vi halvera det och låt oss slå den del av skalet med en sked. Vi kan också skära i fyra fjärdedelar att gå frön peeling lättare.

Vi kan också göra juice med frön. För närvarande många örter och kost alltför kommersialiseras. Oavsett om vi förbereder oss som om vi köper det är viktigt att undvika vitt socker. Istället kan vi sockra med lite honung eller stevia. Denna juice lämnar en något grov känsla på tungan, eftersom tanniner, som har sammandragande egenskaper. Vi kan också blanda denna saft med äpple, apelsin, morot, ingefära, etc. att njuta av flera egenskaper.

Vi kan också få peel extrakt, som har en antioxidant effekt och ännu fler effekter på kolesterol massa.

Fröoljan Granada Det hjälper oss att uppnå djupgående effekter på vår kropp och att dra nytta av dess antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom kan vi använda denna olja lokalt för att förbättra hudens kondition, tack vare sin höga antioxidant, för att förhindra rynkor, åtstramande och regenere huden och fördröja åldrandet. Det hjälper också lugna irriterad och kliande hud.

Granado blommor, de är mycket sammandragande, används också i infusion för diarré och kan tillämpas externt. Att förbereda infusion 30 gram blommor används per liter vatten, tillåta dem att stå i 15 minuter.

Granada blomma fyra årGranada blomma fyra år

Infusion lämnar granatäpple Det hjälper till att förhindra anemi om vi tar tre koppar under dagen, under minst två månader.

Vad vi välja hur vi kommer att ta minst tre månader och utvärdera dess effekter.

Vi rekommenderar att alltid rådgöra med din läkare, eftersom vissa livsmedel kan störa effekten av vissa läkemedel.

Bilder artighet av Vanessa Pike-Russell, redsea2006 Quinn-anya och fyra år

Like this post? Please share to your friends: