Detox diet (detox diet) och rengöring med citron är en effektiv plan som hjälper till att eliminera gifter och avfall ackumuleras i kroppen och samtidigt bidra till viktminskning på kort sikt. Denna diet har varit känt i ett halvt sekel, men har varit under de senaste åren som har blivit populära i många delar av världen.

Om avgiftning diet

Denna detox diet citron började anta när Stanley Burroughs, skaparen, rekommenderade henne för läkning av magsår. I boken The Master Cleanser delar Burroughs hans erfarenhet när en av sina patienter först testade denna diet efter att ha lidit under tre år magsår.


Efter elva dagar av genomförandet av detox kost och städning med citron, patienten återhämtat sig helt, till förvåning av läkare. Sedan dess, Det har varit många liknande fall där resultaten är efter 10 eller 11 dagar efter ansökan. Notera att i journaler från personer som gjort denna diet konstaterades också att många kunde gå ner i vikt.

Vad är citron detox diet?

citrongräs 2citrongräs 2

Detox diet och rensning Lemon är en stödplan för byrån genom vilken avlägsnande av ackumulerade gifter underlättas. Som många redan vet, ackumuleras i kroppen gifter som ett resultat av dålig kost, föroreningar, negativa mentala attityder eller stillasittande livsstil, bland annat. därför Denna diet bör betraktas som ett hjälpmedel när man vill leva ett hälsosammare livsstil; det vill säga, bör denna diet kompletteras med en hälsosam kost, regelbunden motion och minskad stress, vilket är faktorer som påverkar förgiftningen av kroppen.

Hur man förbereder och rengöring detox diet citron?

För att genomföra detox kost och rengöring citron Det är mycket viktigt att sätta upp mål och sätta upp mål för att nå resultat. Definiera vad du vill uppnå och identifiera alla de faktorer som påverkar resultatet är ett viktigt steg för att uppnå det huvudsakliga målet du lägger i att göra denna diet. Vissa människor föreslår förbereda innan citron detox diet, anta en vegetarisk kost som gör det möjligt att förbereda kroppen för att göra det mindre stressande. Dessutom, vilket övergången till rengöra med citron lättare.

Försiktighetsåtgärder som skall beaktas

Denna detox diet bör inte göras av personer som har haft organtransplantationer, inte heller av dem som immunosuppressiva läkemedel. Inte heller det bör snart följas om personen måste opereras.

Innan du börjar denna diet, Det rekommenderas att minska konsumtionen av kaffe, läsk, socker, raffinerat mjöl och feta livsmedel.

Lemonade detox

Agua_de_limon_y_mentaAgua_de_limon_y_menta

Denna detox diet är ett rensningen program att allt det gör är att uppmuntra personen att rena kroppen genom att äta en speciell saft ställdes med följande ingredienser:

  • lime
  • Ren ekologisk lönnsirap.
  • Cayennepeppar ren.
  • Mineraliserad vatten.

Diet är en plan avsedd för minst 10 dagar.

Hur man gör det?

  • Blanda lika delar citronsaft och organiska lönnsirap. Reserv i en mörk glasflaska och kyla.
  • häll sedan 4 matskedar blandning i ett glas vatten, tillkajennpeppar och rör om väl tills allt är upplöst.
  • Helst dricka 6 till 12 glas saft dagligen, fördelade i flera timmar om dagen och dricka ett glas när du känner dig hungrig.
  • Lönnsirap konserverad citronsaft och förhindrar oxidation av vitamin C och enzymer.

Dessutom, Det bör ta en laxerande på morgonen och en annan på kvällen. För detta kan du blanda tre teskedar havssalt med en liter vatten och dricka ett glas i de rekommenderade timmar.

Hur man gör detta citron detox diet?

Gör denna diet är en långsam process som måste göras tålmodigt. En dag ensam bör göra saft. Sedan, efter att ha avslutat fastan börjar inkludera apelsinjuice i kosten. Nästa dag introducerar grönsakssoppa och buljong. De tre dagar du kan äta frukt och grönsaker. Sedan gradvis lägger kött, fisk, mjölk, ägg och andra livsmedel som hjälper dig att balansera kosten.

Efter rengöring (10 eller 11 dagar) ändar, Helst börja äta rätt, men friska. Reningsverket kan du ändra din kost matvanor att lämna bakom dålig kost.