Idag är många människor drabbas av fetma och övervikt, som är två hälsoproblem som härrör från stillasittande livsstil och dåliga matvanor. Combat båda problemen är inte omöjligt och nu kan du följa en diet av många där för att undanröja dessa överskott kilo och återfå både hälsa och figur.

Många av oss söker ständigt sätt att gå ner i vikt, eftersom även nästan alltid göra det för oss själva och må bra, vi har också i åtanke att en balanserad vikt är synonymt med god hälsa.


Om du är ute efter att gå ner i vikt enkelt och ingen av de kostvanor du har gjort hittills har fungerat för dig, då du Vi vill dela en effektiv diet för dig att säga adjö till de kilo som du inte behöver.

Diet "mirakel soppa" att förlora 10 pounds i en vecka

"Mirakel soppan" är ett recept som skapas i 1988 av Loma Linda Hospital (Kalifornien, USA). Inledningsvis var soppan levereras till patienter med hjärtsjukdom och övervikt de behövde förlora kilo innan de genomgick operation.

Men Under årens lopp soppan blev populär och han blev en välkänd recept bland människor som ville gå ner i vikt snabbt och säkert.

Kosten består av en plan 7 dagar, i dem vår kropp kommer att vara i en process av rening och bortskaffande av alla typer av gifter som kan påverka vår hälsa.

När kosten din status kommer att vara friskare och har en känsla av välbefinnande som kommer att motivera dig tillräckligt. Under de 7 dagars diet mat är baserad på konsumtion av grönsaker, frukt, kött och soppa.

Dygns vanor-and-night-to-lose-viktförhållandeDygns vanor-and-night-to-lose-viktförhållande

"Mirakel soppa" innefattar bland sina växtbaserade ingredienser som kål, förutom att ge oss känslan av fullkomlighet, även det bidrar till att påskynda ämnesomsättningen att gå ner i vikt lättare.

Denna diet innehåller inte mjöl, fett och socker. Därför är vår kropp tvingas att påskynda ämnesomsättningen och att använda energi som fettreserver för att få energiförsörjning vi behöver dagligen.

Följ din kost på ett säkert sätt

Innan veta äta plan 7 dagar för att förlora upp till 10 pounds, Det är mycket viktigt att notera att denna diet endast bör tillämpas i ett specialfall och utan anledning det bör förlängas mer än rekommenderat.

Vi måste komma ihåg att denna diet inte ger de nödvändiga näringsämnen för att hålla vår kropp i gott skick och av denna anledning gäller endast för 7 dagar.

Se även 8 vanor du bör ta om du försöker gå ner i vikt

Helst i slutet av kosten, du startar en hälsosammare livsstil och en balanserad kost som gör att du kan hålla balansen inte att återfå kilo du tappade vikt äta plan.

Om lider av njursvikt problem eller diabetes bättre avstå från sådana dieter eftersom det i dessa förhållanden, patienter behöver en mer balanserad och fullständig kost.

Äta plan att gå ner i vikt under 7 dagar

Juice-de-ananas-med-mintJuice-de-ananas-med-mint

Det är viktigt att följa en strikt diet sätt att ge resultat. Detta är den dagliga planen:

 • Dag 1: Du kan konsumera flera portioner frukt, företrädesvis sådana som är rika på vatten, såsom vattenmelon, cantaloupemelon och ananas.
 • Dag 2: konsumera alla typer av färska grönsaker, helst rå. Du måste undvika att välja bönor, gröna ärtor eller majs. Om du vill kan du förbereda kokta grönsaker, och glöm inte att öka din vattenförbrukning.
 • Dag 3: Du kan äta frukt och grönsaker, undvika potatis och bananer eller mjöl.
 • Dag 4: under denna dag du ska äta åtta bananer och mjöl och 6 glas lättmjölk. Detta kommer att ge dig energi och hjälper dig att minska viljan att äta godis.
 • Dag 5: förbrukas under dagen mellan 2 och 3 delar av kött och ca 6 små tomater. Kött bör kokas eller rostade och tomater kan ätas rå eller kokt. Kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten.
 • Dag 6: förbrukar två till tre portioner av magert kött och compleméntalo med mycket råa eller kokta grönsaker.
 • Dag 7: Du kan förbruka upp till 3 portioner av brunt ris och förbereder skakar på osötad frukt och grönsaker.

Recept "mirakel soppa"

Förutom de ovan nämnda livsmedel i denna diet plan, Du kan konsumera hur mycket soppa du vill varje dag, när du känner dig hungrig. Denna soppa ger få kalorier, så att du kan konsumera flera gånger om dagen utan problem.

ingredienser

 • 3 vita lök.
 • En grön paprika.
 • En tomat.
 • Ett huvud kål.
 • En gäng selleri.
 • 2 morötter.
 • Salt efter smak.
 • naturliga kryddor.

Hur man förbereder?

Skär alla grönsakerna i små tärningar och sätta dem i en kastrull med tillräckligt med vatten. Paprika soppa naturliga kryddor och salt och koka i 10 minuter eller tills grönsakerna är mjuka.

Besök denna artikel 8 intressanta idéer för att inte slösa så många frukter och grönsaker

Recept morotsjuice och persilja gå ner i vikt

För att förstärka egenskaperna hos den ovannämnda soppan rekommenderas också gör morotsjuice och persilja. Det kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt tack vare diuretika och fett minskar egenskaper dess ingredienser. Denna juice kan tas varje dag (1 cup) utan besvär, men den ideala är att förutom detta också förstärkt med motion prestanda.

ingredienser

 • 2 apelsiner
 • 2 morötter
 • En kopp vatten (200 ml)
 • En knippa persilja

beredning

Om du vill veta utarbetandet av denna läckra shake rekommenderar vi att du tittar på den här videon. Missa inte det!

Har du vår artikel? Glöm inte att dela den på dina sociala nätverk!