Buken är utan tvekan den mest kritiska delen av vår kropp. Fett ackumuleras nästan utan att vi märker, att bryta balansen i våra midjemått. Vad kan vi göra? Vi rekommenderar att du inkluderar i din kost följande livsmedel. Med lite ansträngning kan du få.

Rekommendationer för att bränna fett i buken

Felaktiga levnadsvanor, några stillasittande livsstil och felaktig kost, kan vi gå ackumulera fett i vår buken. Som vi vet mirakel inte existerar, och få en platt mage kräver viss ansträngning och uppoffringar lite. Sådana offer kommer i första hand att fokusera på att undvika dessa livsmedel som orsakar vätskeretention och vi lagrar fett. Det är därför vi rekommenderar att du först följande:

  • försök att dricka två liter vatten en dag, plus naturliga juicer.
  • eliminerar raffinerat mjöl, industriell mat, godis ...
  • avlägsnar salt dina måltider, är den vanligaste orsaken till vätskeretention.
  • Vänj dig vid att göra lite motion om dagen. Endast med bevis för att gå en halvtimme per dag, till exempel, kan du göra mycket för din hälsa. Tveka inte.
  • Kom ihåg att en diet är inte att sluta äta. Du måste uppfylla dina fyra måltider: Frukost viktigt, din lunch, ett litet mellanmål och middag. Helst äter du små mängder men gör dessa fyra stunder av dagen. Hoppa inte över varje måltid till exempel och ingen frukost.

Livsmedel som bränner fett från magen

1. Äpplet


äpplenäpplen

Vad händer om vi börjar dagen med en rik äpple? Utmärkt, det är en bra idé som rekommenderas av läkare och dietister, ett mycket lämpligt sätt att frukost om vi slutföra det, till exempel, med en bra skål med havregryn. Anledningen till äpplen är bra för att bränna fett ligger i det faktum att de bär rika näringsämnen, vitamin C, flavonoider och betakaroten. Nu måste vi ta hänsyn till ett faktum, att verkligen hjälpa oss att bränna fett vi äter 2:58 per dag, vilket är anledningen till förutom att ta en frukost skulle vara lämpligt att bereda en juice dem. Äppeljuice kombinerat med rödbetor är något perfekt för att komplettera vår middag. Du känner gillar?

2. bananer

grobladgroblad

Bananen har mellan 75 och 130 kalorier. En frukt fylld kalium, kalcium, magnesium och vitaminer. Det är som en sportdryck men mat, en idealisk resurs som vi inte bör missa minst en gång om dagen. Den dagliga kosten bidrar till vår goda konsumtion av naturliga frukter som dessa kommer att bidra inte bara förlora fett, men för att förbättra din hälsa. Glöm inte, är banan mycket framgångsrikt. Du kommer väl till pass vid förmiddagen eller midafternoon, när du behöver ett mellanmål, kommer det att ta bort ångest och kommer att ge många vitaminer för att hålla jämna steg med dagliga sysslor.

3. Selleri

Selleri inte misslyckas i vår dagliga kost. Det är en växt som hjälper oss perfekt att förlora fett, kombinerat med många av våra måltider och är mycket rik på det sätt du vill laga mat. Det har massor av C-vitamin, plus kalcium, och en av dess förtjänster är just att hjälpa oss att gå ner i vikt. Vågar du äta idag?

4. Skaldjur

shellfishshellfish

Det kan vara lite dyrt att konsumera varje dag, men vi rekommenderar att du inte missar i disken minst tre gånger i veckan. Skaldjur har en typ av enkelomättat fett som hjälper oss att undvika ansamling av fett, är mycket friska och rik på Omega 3. Kombinera dem som du vill, tack vare dem får också många vitaminer och mineraler.

5. Avokado

avokadoavokado

Det är en falsk tro doch att avokado är gödning. Inte så. Avokado har oljesyra, ett element som tillåter oss att eliminera eller fördröja känsla av hunger. Den har också fiber, mycket lämplig för en platt mage. tillåter oss att eliminera fett om inte overextending oss och om vi tar särskild förtjänst: den mätta. sedan bara äta en avokado per dag. Du kommer att älska det, du vet. Perfekt i sallader eller krämer, omöjligt att motstå deras hälsa och smak.

6. Körsbär

körsbärkörsbär

Vi älskar körsbär. Om du har möjlighet att hitta marknadspriset är inte bra, förutom att vara otroligt friska dudes och bra för vårt matsmältningssystem, hjärta och lägre kolesterol eller urinsyra, körsbär reglerar vår ämnesomsättning att minska hunger och ta hand om både vår hälsa. De är mycket rik på antioxidanter och värt att äta dem när säsongen. Vi rekommenderar inte sådana juicer som säljs i butiker, som inte är ny förlora alla sina förtjänster och gör ingenting för oss. De är bara sockrade läskedrycker som inte kommer att hjälpa alls att bränna fett.

7. tomater

tomattomat

Vi är fans av tomater. Rik på sallader, såser ... kombineras i alla våra rätter och vi förmedlar det unika och viktiga smak i våra dagliga liv. Men visste du att tomater minska ansamlingen av lipider i blodet? Det stämmer, fungera som goda depurantes så att fettet inte ackumuleras. Inte olvides¡ Tomater kan inte heller missa i disken!