5 misstag avundsjuka människor

Många människor anser vara svartsjuk är bara genom att visa din partner hur mycket du vill. Men Det finns vissa typer av svartsjuka är mycket negativ.

Vi har alla varit avundsjuka människor vid något tillfälle.


Om vi ​​hade bröder, liten känsla vi har denna märkliga känsla om våra föräldrar betalade mer uppmärksamhet åt vår broder eller han ägnat särskild beröm.

Lee: Akta mycket farliga förbindelser

Men frågan om svartsjuka var något som alltid har kopplats med kärlek i relationer. Fraser som "om han får svartsjuk är att man vill att" vi trodde sant.

Även om svartsjuka kan vara normal, avundsjuka människor gör många misstag förblindade av denna känsla som kan skada deras relationer. Vill du veta vad?

1. Blötlägg din partner

man-svartsjukman-svartsjuk

Avundsjuka människor är mycket osäker och detta orsakar hela tiden försöker kontrollera sin partner. De vill ha det bara för dem. De stöder inte tanken att du kan vara intresserad av någon annan.

Detta kan leda till att den andra personen känner sig mycket deprimerad och vill ha lite utrymme i er relation. Detta förändrar otvivelaktigt mycket till den person som är avundsjuk.

Belasta paret kan orsaka vissa önskade slut: paus. Dock inte avundsjuka människor inte inser vad den andra personen känner.

Svartsjuka de avbryter din empati.

2. De är i ständigt sökande efter bevis

Det finns något som kallas "Pygmalion effekten" och anger att om en person tror att något kommer att hända eller agerar som om det hände i slutet inträffar.

Detta händer med människor som är avundsjuka kontinuerligt söker efter vissa tecken som talar om för dem att din partner är otrogen dem.

Upptäck: smälek "är inte samma sak, har du ändrat"

Varje meddelande eller kontakt med någon kan utlösa en diskussion förebrående och fraser som "är att jag inte längre vill ha!".

Denna typ av attityd kan leda till slut hamna hitta vad du verkligen letar efter. Det är som om en uppmaning att göra det hända.

3. De vägrar att söka hjälp

kvinna-vägrarkvinna-vägrar

Nackdelen av svartsjuka och tror att de är normala eller visa kärlek till den andra personen är att människor som lider vägrar att tro att de är ett problem för er relation.

detta Det orsakar enorma slitage på paret och det orsakar, över tiden, avslutar relationen upp blir mycket giftigt för båda.

Söker hjälp skulle vara mycket positivt. Således förbättra kommunikationen mellan parterna och svartsjuka skulle då ses som ett resultat av ogrundade föreställningar och rädslor som inte har någon existensberättigande.

4. Svartsjuka är inte bara över en natt

Så mycket som en partner som är svartsjuk säger "kommer att förändras" faktum är att detta är en process och det skulle alltid vara bra att ha professionell hjälp.

Avundsjuka människor kan göra många löften när deras partner, harried, hotar att lämna. Men kom ihåg att processen kommer att bli lång.

måste sluta med vissa föreställningar som har orsakat svartsjuka är något "normalt" i relationer och har också en titt på alla dessa rädslor och osäkerhet som orsakar.

5. plötsligt explodera

parets argumenterarparets argumenterar

Avundsjuka människor på grund av deras misstro, de tenderar att alltid vara på dåligt humör och innan varje liten bevis kan uppstå och orsaka svartsjuka ilska som ibland hålls.

Så när de har samlat flera gånger svartsjuk, i lämpliga förhållanden de slutar att utnyttja mindre. Din partner förstår inte vad som händer och situationen förvärras.

Innan du går inte missa: Hur vet jag om jag lever ett "giftig relation" partner?

Det skulle vara positivt för avundsjuka människor inser att lösningen är inte att din partner agerar som de vill, men det är de som måste ändra sin syn på relationen och svartsjuka.

Först då kunde styra relationen mot friskare.

Annars i de flesta fall, överdriven svartsjuka leder till avbrottet, som situationen blir ohållbar.

Like this post? Please share to your friends: