Lär dig att upptäcka en psykopat: 6 viktiga funktioner

Visst du har hört på nyheterna, mer än en gång, som en helt normal person begått ett brott som ingen skulle tro. En psykopat, skulle en del säga, och kanske de har rätt.

Att vara en psykopat betyder inte skiljer sig från andra. Dessutom du är en person som anser resten trevlig, mycket karismatisk och även bra. Åtminstone är det vad det ser ut.

Upptäck 7 giftiga människor måste bort för att vara lycklig

Allt detta vänlighet kan förändras plötsligt, eftersom komma ihåg att en psykopat känns inte känslor som vi. Detta gör att de måste låtsas att "manipulera" makt.

En psykopat manipuleras efter behag för att få allt han vill. Att inte känna sorg eller ånger eller någon annan naturlig känsla, använd för andra. Därför är det mycket viktigt att lära sig att identifiera dem.

1. lie patologiskt

kvinnoår WHO-lieskvinnoår WHO-lies

Alla ligger, men det är inte samma sak som en from, små och även motiverade lögner, ligger att när en efter en hända.

En psykopat ligger ständigt för att manipulera och använda människor som är runt dem. Ibland, så gör de för att göra skada.

Tänk att psykopater har mål som oss, är det stora problemet att de inte tycker om att få dem ett "bra sätt".

2. De är oansvariga

Du vet vad som inte är knuten till någon eller något? Psykopater inte känner knuten till kontrakt eller löften om kärlek anställning, så aldrig får träffa någon av vad de säger.

normalt, en psykotisk person som ständigt förändras jobb eller bostadsort av detta skäl. De misslyckas med att känna sig bunden till en plats, inte ens ett hus.

Lee: Hur man förbättra ansvarstagande och självständighet hos barn

Detta kan också röra sig mot människor, som ständigt föränderlig vänskap, skada och överge dem som litade på dem.

3. lockas med falska charm

kvinna-med-körsbär-in-the-munkvinna-med-körsbär-in-the-mun

Psykopater visa sitt bästa ansikte inför andra, hålla dem sina verkliga avsikter. Jag kan verkligen inte lita på någon annan än sig själv.

Men omvänt, ge intryck av människor som du kan lita på, som du kan berätta för alla dina hemligheter.

Du är inte medveten om att denna öppning är som att falla i vargens mun. Ju mer du litar på dem, kommer du att vara mer sårbara. Hans falska charm kommer att fånga dig.

4. har varit problematisk i det förflutna

Kanske idag, verkar psykopat helt normalt, men kanske om vi vänder blicken mot ett par år tidigare, finner vi en mycket avslöjande historia.

Även om du har varit inblandad i slagsmål utan mycket viktigt, det faktum att vara involverad i dem regelbundet och indikerar en förtjänar konstant analys.

Upptäck: Har du påverka negativa människor? Lär dig att försvara dig själv

Detta beror på att trots tydligen så var det, accepterar inte de regler som samhället dikterar och ofta inte respekterar de mänskliga rättigheterna.

5. Manipulera och beroende av andra

handtag till andrahandtag till andra

Psykopatiska människor manipulera andra för att uppnå sina mål. Men de vet att inte alla människor är manipulerbar och därför avser de mer undergiven.

För en psykopat är en person som inte en människa, men ett objekt som den är tillgänglig för användning och att förse dig med allt du behöver.

Det viktigaste är att en psykopat alltid kommer att försöka att leva på någon annan. Tror att de är för att tjäna, som är de andra som måste arbeta och sträva. De som har att göra det hårda arbetet.

6. Inte empaths

Saknar känslor, att inte känna sorg och ångest, eller något liknande, inte heller de kunde sätta dig i den andra personen.

Det kan tyckas att du förstår, att han vill vara karismatisk och få ditt förtroende, men faktiskt har du ingen aning om hur du känner.

Kanske har sin egen fördel för dem. De känner aldrig skam eller skuld, eller någon annan känsla som vanliga människor kan blockera oss.

De inte illa för andra: en psykopat tänker bara på sig själv.

Psycho-de-la-film-de-BatmanPsycho-de-la-film-de-Batman

Gå inte utan att läsa: Att vara lycklig är att lära sig att hålla sig borta från vissa människor

Det är viktigt att komma ihåg att andelen befintliga psykopater är inte särskilt hög, så sällan hittar oss framför ett fall.

Trots detta ger ingen oss en bra dag att vi har att göra med en av dem, så Det är viktigt att erkänna dessa signaler.

Har du någonsin befunnit dig med en profil som denna?

Like this post? Please share to your friends: