Fysiologiska behov och sexuella aptit kan bli tydlig i vår kropp genom en rad symptom återspeglar önskan att känna sexuell kontakt och levande spännande upplevelser.

Brist på sex fysiskt och känslomässigt påverkar människor även utan dessa kommer att inse. Och är att denna mänskliga behov går långt utöver nöjet genererar, Det spelar också en viktig roll när det gäller hälsa och välbefinnande.


Av olika skäl Vissa människor försöker att undertrycka sin sexuella lust och de känner självmedveten om vad de vill ha. Andra är lättare att uttrycka sig och tveka inte att leva för tillfället till fullo när det ges tillfälle.

I vilket fall som helst, när tiden går och har en tillfredsställande sexuell upplevelse, dessa förtryckta önskningar kan göras uppenbar genom vissa beteenden eller tecken.

1. Sömnbrist

sömnlöshetsömnlöshet

Svårigheter att sova i de sista dagarna? Sexuell aktivitet hjälper till att utsöndra ett hormon som kallas oxytocin, viktigt att ha en korrekt och behaglig sömn.

När en person tillbringar mycket tid utan sex Du kan börja ha svårt att somna.

2. Irritabilitet och stress

argarg

Har upp-och nedgångar i karaktär, särskilt på det sociala området, är det ett tecken på att kroppen behöver sex. Uppenbarligen inte i alla fall är orsaken till stress och moodiness. Men när de tillbringar veckorna och månaderna utan att känna sexuell tillfredsställelse, det finns en större risk för sprängning i negativa känslor som irritabilitet, pessimism och andra plötsliga förändringar i humör.

Det är viktigt att veta att sex bidrar till en bättre humör och även om de ofta försöker ignorera, är det en nödvändighet som inte kan undertryckas.

3. Öka fantasier

fantasiasfantasias

Större eller mindre utsträckning, varje människa drömmar eller har presentera några sexuella aktiviteter. De uppträder vanligtvis på natten eller som ett resultat av någon form av stimulans.

Men när dessa fantasier bli en regelbunden förekomst och visas vid olika tider på dagen, är det på grund av att kroppen är angelägna om att ha sex.

4. slöhet hud

pettingpetting

Det verkar inkonsekvent att tro att sex kan förbättra hudens kondition, men det är det inte. När sex ofta praktiseras är hudens porer öppnas och släpp föroreningar tenderar att ackumuleras och leda till brister.

Det är uppenbart att det är en estetisk behandling, men som alla andra fysisk aktivitet, kön underlättar avlägsnandet av toxiner genom att svettas och aktiverar blodcirkulationen. Om vi ​​märker att plötsligt har ansiktet förlorat sin naturliga glans och ingen mer akne än vanligt kan det vara en tydlig indikation på bristande kön.

5. Mindre social

umgängeskretsumgängeskrets

De sluta ha sex erfarenheter kan orsaka social isolering. Detta förklaras av den minskade produktionen av endorfiner, ämnen som bidrar till att upprätthålla gott humör och önskan att vara omgiven av fler människor.

6. Kropps krämpor

huvudvärkhuvudvärk

Anledningen? Bristen på kön minskar produktionen av serotonin och endorfiner, kallas hormon av lycka och känd för att agera som en naturlig smärtstillande medel.

7. Osäkerhet

osäkerhetosäkerhet

Det är mycket troligt att sluta ha sex, börjar personen att känna en viss osäkerhet i sig och allt den gör. Sex är en aktivitet som förbättrar självkänsla och det gör både män och kvinnor känner ville och vårdas.

Att inte ha dessa erfarenheter orsakar missnöje egen vilket kan leda till depression, ångest och svårigheter att fatta beslut.

8. Den farliga känslan av ensamhet

Marilyn SoledadMarilyn Soledad

Se upp! Känn ensamhet kan leda att göra några bra beslut, särskilt när det gäller sex. Efter att ha tillbringat en lång tid utan att känna känslan av kön, känslan av ensamhet börjar dominera känslor och följande kan inträffa:

  • Round idén om kallelse hitta eller återvända med en tidigare partner.
  • Sex sökningar någon nära, som en vän (eller vän) eller en vän.
  • Det finns en stor möjlighet att vilja tillfälligt sex med en främling på en fest, speciellt efter att ha förtärt ett par drinkar.

Vi säger att är okloka beslut, som var och en kan få negativa konsekvenser, men inte i alla fall.