8 frågor du bör ge din hudläkare

Du vet vilka frågor du måste ställa din hudläkare? Har du tidigare att när du lämnar ett samråd med honom att du har glömt att berätta om eller fråga dig en sak? Du är inte den enda.

Det beror på när du tar på en fråga som inte är den främsta orsaken till din fråga, du sluta distraherad och glömma resten.


Det är då som föredrar att använda ett naturläkemedel som du kanske inte lösa det underliggande problemet. den hudläkare Det är den enda professionella som kan hjälpa dig att få frisk hud.

Funderar allt detta lämnar vi en lista över allt som är värt att fråga. Oavsett om det är ditt första besök eller antalet 100: du kan alltid fånga upp och ta hand om din hälsa.

1. Kan jag sola med denna behandling?

solasola

Solexponering i sig är inte särskilt viktigt i en värld av dermatologi. Du måste dock komma ihåg att kombinera vissa estetiska eller medicinska behandlingar med solen kan vara farligt.

Vissa behandlingar kan leda till att huden blir mycket känsliga för ljus sol. Om du tar aktuell eller oral medicinering för huden, glöm inte att be läkaren om solen kommer att äventyra din behandling.

I vilket fall som helst, aldrig glömma att använda solskyddskräm och hålla huden hydrerad hela tiden.

2. Finns det något som kan införlivas i kosten för att förbättra min hud?

Visst vet du att minimera intaget av socker och mjölk kan bidra till att förebygga acne.

Öka intaget av frukt och grönsaker i det bredaste utbudet av möjliga färger är inte bara äldre, men också göra din hud ser snyggare och minskar förekomsten av cancer.

Om du har eller misstänker att du har allergi mot gluten komma ihåg att en av de frågor du bör ge din hudläkare handlar om livsmedel som bör undvikas. Vissa ingredienser kan drastiskt ändra din hud.

Besök den här artikeln: 10 tecken på intolerans till gluten

3. Hur ofta ska jag använda peeling?

SkrubbaSkrubba

Det finns många formuleringar av peeling med en mängd ingredienser. Beroende på din hudtyp, den exfoliering Den kan spela en mycket viktig roll i att hålla huden fräsch.

För känslig hud, peeling med små korn är mjukare, medan mycket fet hud, slip äldre kan bli bättre.

En annan fråga som du bör ge din hudläkare är hur ofta du måste exfoliera ditt ansikte och vilken typ av scrub kommer att fungera bättre på din hud.

4. Kan jag få ansikts på kliniker där det inte finns någon hudläkare?

Få saker är lyxigare än en spa-dag. Däremot kan de lämna dig irriterad och mest sannolika hudutslag. Du kan tillbringa en hel del av dina besparingar i en estetisk klinik och de flesta har inte en sjukvårdspersonal.

Visserligen är det viktigt att upprätthålla skönheten i huden och dessa platser hjälpa många människor med detta mål. Men först du bör ta reda på om din hud om det kommer att gynna en ansiktsbehandling skönhetsbehandling innan du fortsätter.

Med detta kan du spara tid och undvika stress.

5. Vad kan orsaka min akne?

Fight AcneFight Acne

När acne problem är hela tiden runt, hitta sitt ursprung kommer att närma sig sin slutliga lösning.

Det kan vara resultatet av din dagliga kost, stress eller hormonella förändringar. Planera din hudläkare en plan för attack som verkligen kan fungera.

6. fläckar på min hud från solen orsakas?

Med tanke på det antal timmar som vi utsätter oss för solen varje dag, Det är önskvärt att en specialist check fläckar ansiktet regelbundet för att se om de har någon abnormitet.

Om du börjar märka en underlig fläck på huden, be din läkare att titta på det. Tidig upptäckt är nyckeln till att förebygga hudcancer och bör aldrig förvänta sig eller tror att du överreagerar.

7. Vilken är den bästa fuktighetskräm för min hudtyp?

hydratiseradhydratiserad

Oavsett din hudtyp, måste du använda någon form av fuktighetskräm. Hydrerad hud är mindre benägna att skrynkliga och andra tecken på åldrande.

Om du vill veta att du är om viss produkt kan skada huden, göra en lista över specifika märken du förvärva eller redan använder och kolla med en specialist.

Han tror att genom att be på apoteket eller kosmetika butik, kan de rekommendera produkter till dess kostnad, men inte enligt den faktiska medicinska fördelar.

Se även: Upptäck en naturlig gel för behandling av hudbristningar, rynkor, brännskador och hudproblem

8. Kan jag göra ärren försvinner?

Varje ärr är olika och beroende på hur djupt har sina rötter i huden, kan hudläkare bidra till att undanröja.

Han kommer att ge information om hur man kan förbättra varumärken med olika behandlingar som utförs, de verkliga förväntningar din förbättring, återhämtningstiden och antalet sessioner.

Förbered dig för ett möte med en hudläkare

Beredningen ska ske innan mötet med läkaren. Det är vanligt att en del patienter har många frågor och klagomål, många estetiska och är angelägna om att prova allt på en gång.

Det är viktigt ta prov i det förflutna och mediciner som används.

Tiden för att fråga, svara på alla frågor som läkaren nämnda anläggning och allt vad det kan vara av betydelse.

Frukta inte bort dina tvivel. Undvik automedicarte och inte du använder behandlingar som kan ändra diagnosen dagars utvärdering.

Like this post? Please share to your friends: