Fördelar med te och kaffe för att behandla fettlever

Fettlever är en av de största epidemier i vår tid. Det är därför som utförs allt om forskning som bedrivs i syfte att finna en lösning på denna verklighet. Vill du veta vad de senaste nyheterna? Kaffe och te står som utmärkta allierade för att behandla denna sjukdom. Vi förklarar den nedan.

Kan kaffe och te förhindra fettlever?

Cafe-leverCafe-lever
Vi vet, tills nyligen kaffet hade ett dåligt rykte i hälsa. Dess användning ofta förknippas med hjärtproblem, högt blodtryck och det var vanligt att läkare att rekommendera oss att undvika konsumtion. Och så var te, särskilt svart te.


Men i dag denna trend håller på att förändras tack vare en rad studier som vi demonstrerar de stora fördelarna både te och kaffe, för att behandla sjukdomen, men ja, alltid konsumeras med måtta. Var Duke University i USA som har publicerat en studie som visar att koffein i kaffe och te, möta dessa fetter som finns lagrade i våra leverceller. Långt från att skada kroppen, skydda den från inverkan av fetter. Studien publicerades i tidskriften "Hepatology".

Hur mycket kaffe och te kan konsumeras för att förebygga och behandla fettlever?

KaféKafé

Bra, nu vet vi att både te och kaffe är lämpliga för behandling av denna sjukdom, kommer din nästa fråga vara Men hur många koppar jag ta en dag? Vi vet att liksom allt annat, är det bäst att äta allt men med måtta.

Studien genomfördes av Duke University säger att helst ta 4 koppar om dagen. Men nu, när vi säger koppar är inte fartyg, det vill säga är små koppar. Justerat skulle ta 2 koppar kaffe och te. Jag skulle ta kaffe till frukost och efter lunch, sedan ta en eftermiddagen kopp te. Vilken typ av te vi dricker? Som du vill rött te, grönt te ... som en kuriositet kan vi säga är utlimamente trendigt vitt te, eftersom det är den som har högre antioxidanter.

Påpeka att om du är hypertensive inte vara tillräckligt intag av kaffe, i alla fall, det kostar dig ingenting att rådgöra med din läkare om det är rätt eller inte konsumerar kaffe för att behandla fettlever.

Hur man kan förebygga och bota fettlever

CyklaCykla

också låta dig veta att tillräckligt intag av kaffe, inte bara ger oss möjlighet att behandla fettlever. Många studier stödjer förmånen också för att behandla diabetes, Parkinsons symptom och även för att förbättra vårt minne. Vad sägs om te? Vi vet att dess fördelar är otaliga, kan ett stort utbud av antioxidanter förbättra nuestar cicurlación, minska det onda kolesterolet .... Det är perfekt som du inkludera det i din kost. Men se nu att vi måste följa riktlinjer för att förebygga och behandla fettlever.

Kaffe, te och näringsriktig kost

Vi har redan gjort klart att ett tillräckligt utbud av te och kaffe kan fungera som en stor hjälp. Men måste beaktas endast begränsa kaffekonsumtion kommer inte att hjälpa oss mycket för att avlägsna lipider vår lever, om vi fortsätter att ta en skadlig och felaktig kost. Vi måste följa tillräcklig och balanserad kost. Eliminerar alkohol, snus, concienciate att sluta använda denna enkla måltid sprudlar av fett och raffinerat mjöl som är så skadligt för vår kropp. Öka ditt intag av frukt och grönsaker, även infusioner. Visste du att till exempel mjölk tistel är också stor att läka vår lever? Låt inte att prova det.

Vad händer om vi gör lite motion?

Kaffe, te, rätt kost och naturligtvis ... lite motion. Problemet med allt detta är att vi vet. Vi vet att vi behöver göra några sport för att förbättra vår hälsa, för att ge mer syre till vår omsättning, för att ge mer hälsa för våra hjärtan, våra muskler ... varför inte vi? Kom ihåg att fysisk inaktivitet är en av de värsta fiender i vårt samhälle, och också en av de största riskerna för vår hälsa. Vi vet att vi alla kunna bota fettlever. Vi behöver bara ändra vanor, och framför allt, älskar varandra lite mer. Vad händer om vi började idag för att ta hand om oss själva?

* Källa forskning:
http://corporate.dukemedicine.org/news_and_publications/news_office/news/coffee-and-tea-may-contribute-to-a-healthy-liver

Like this post? Please share to your friends: