Tips för att varva

Vi har hört en hel del mycket viktig information om den fysiska och psykiska skador som ger oss stress. Men det är för de flesta mycket svårt att få massage och månads semester att slappna av ... Den goda nyheten är att studier i psykologi har funnit att våra hjärnor inte behöver mycket för att ändra frekvensen av stress "dåliga" till "bra" stress.

God stress är det som håller oss alerta, redo för action och alert för att fatta lämpliga beslut. Nackdelen är att det överväldigar oss, vi blir trötta och inte tillåter oss att tänka och agera. Allt börjar där, i hjärnan, så jag desestresarlo är bland de viktigaste kraven för att bibehålla vår fysiska och psykiska hälsa.

gradvis förbättra


Bland de mest stressande situationer för sinnet är alltför höga förväntningar har på våra framsteg på välfärd. Jag menar, en gång trodde att sluta mår dåligt, är vår omedelbara bild av absolut lycka, och inte bara det, men återspeglas i en gränslös energi.

Våra hjärnor skulle vara mycket bättre om vi erkänner att förändringen kan vara progressiv och oss Elect känna "lite bättre". För att hjälpa, vi kan ha wellness aktiviteter som får oss att må bra även under en kort tid. Ett exempel är petting djur eller ägna åt trädgårdsarbete, enkla aktiviteter som omedelbart får oss att må bra. Eller gå i parken. Eller som du väljer. Efter detta, erkänner han energin har förändrats och identifierar stressen minskat, om än något.

Tänk på detta

Enligt experter, är en av de viktigaste förutsättningarna för hjärnan-stress att fokusera på nuet. Få saker orsaka mer lidande än att ständigt hoppa på vår "tidslinje". Ens tänka på glada situationer som vi lever i det förflutna eller föreställer framtida välfärd är element som binder sinnet och inte låta oss njuta eller upplever nuet.

Fokusera vår energi i de situationer till hands är det bästa sättet att spara framtida problem och därmed upprätthålla fred i sinnet.

Förvirrad kvinna - människor känner förvirring

Förvirrad kvinna - människor känner förvirring Arbete och negativa tankar, är de viktigaste källorna till stress

Överväga vår position

Även om det är sant att kroppen sänder vårt humör, är densamma också sant, men i motsatt riktning. Vad betyder det? Jo, genom en god fysisk hållning vi kan modifiera en stämning.

En böjd rygg kan vara ett tecken på enorm oro, men också en dålig omedvetna vana att förutom allt orsakar oss en känsla av obehag. Vår hjärna kan tolka det på olika sätt, nästan alltid negativ.

Genom att helt enkelt uträtning siffran kan skicka ett meddelande till hjärnan wellness och radikalt förändra hur vi känner. Det kanske låter konstigt, eller ovetenskapligt, men att göra experimentet: nästa gång du förvånad över att själv genom att dra en båge med ryggraden, oavsett om du är vid datorn, läsa en bok eller matlagning, ler, rätar tillbaka och försöker skilja.

Kom ihåg att le är en formidabel fysisk och psykisk hälsa uppmuntran, så glöm inte. Din hjärna, mer avslappnad, kommer att tacka dig.

Om du vill veta mer om orsakerna till stress, kan se den här artikeln.

 Bild med tillstånd från David Niblack 

Like this post? Please share to your friends: