Under vår livscykel har vi gjort otaliga beslut, och några av dem har tvingat oss att behöva börja om igen.

Det finns cirklar som ska stängas av sitt behov av en tydlig princip uppehälle som ensam med mod och mod kanske kan skära vissa länkar erbjöd oss ​​lidande att vara glad igen.


Börja om börja våra liv nästan från början är inte lätt, och därför i vårt utrymme i dag ger vi dig några grundläggande strategier så att du kan ta itu med dessa komplexa personliga stunder.

När du börjar igen ska lämna allt

Ingen tycker om förändring, och ännu mindre om de drastiska och pose lägga undan allt vi definierat hittills. Men ibland, börja om igen innebär andra dimensioner som de alltid relaterade:

 • Vidta nya sätt på vilka vi kan hitta vår lycka.
 • Börja om innebär att ta kontroll över vårt eget liv: Varje val vi gör kommer att leda till ett eller annat resultat, men vi kommer att arkitekterna av vår verklighet.
 • Ett nytt sätt att leva vidare veta uppskatta detta, "här och nu".

Om du någonsin har bott här situationen vet säkert den känslomässiga komplexiteten i att ta itu med något. All förändring, alla "reset" personliga sätt, i sin tur, passera genom dessa stadier.

Se även "Vem dömer mitt sätt jag betala mina skor"

girl-with-butterflies-in-the-handen representerar handlingen att börja omgirl-with-butterflies-in-the-handen representerar handlingen att börja om

I samma ögonblick som vi är medvetna om behovet av att "bryta" med något eller någon

Som nämnts i början, något steg Förändringen innebär en handling av mod och personligt mod att alla inte vågar starta. Det finns många människor som blir kronisk dessa tillstånd av lidande:

 • De väntar på saker att förändras.
 • De är rädda för att börja om igen anta ett misslyckande och framför allt, bo ensam. De litar inte sig själva som aktiva agenter för förändring kunna möta denna nya etapp.
 • Andra människor ser sig själva som i hög grad beroende på sin omgivning, att de inte föreställa sig att lämna den situationen, trots bringa olycka är allt de vet och därför inte vågar ta steget.

Det ögonblicket när vi är fullt medvetna om behovet av att börja om igen är en akt av frihet som att vara stolt.

Endast vem vet vem förtjänar att vara lycklig är modig för att söka sin egen väg, bortsett från vad som inte är hälsosamt, det som håller oss växa.

Bryta med det förflutna intelligent

Du kan bryta med det förflutna utan bedövning och utan smärta? Svaret är "nej". Varje förändring innebär en viss lidande, några inre brytning med ett förflutet där, tills nyligen, hade fokuserat drömmar, förhoppningar och projekt.

 • Lugn för att främja frihet är nödvändigt att göra det utan agg eller hat. Vi är medvetna om att förlåtelse är inte alltid lätt att ge, men i många fall är det nödvändigt att bli av med alla utan kostnad.
 • Om vi ​​bodde bara bitter för allt, tänker vi gjorde fel, vi naivt att lita på något eller någon, allt du gör är belastningen av lidande vår nuvarande.
 • Börja förändring utan att hata någon, särskilt själv. All hat, all hätskhet vi återkommer fångar och det är något som inte är värt det.

Upptäck också: det finns bara en kärlek som varar för evigt, självkänsla

Projicera vår framtid med nya förhoppningar

Vi måste vara tydliga: hela vårt liv vi kommer att leva mer än en förändring. Liten kan vara nog: att skaffa nya vänner, leta efter ett annat jobb, ändra vår kost ... Dessa är alla vanliga handlingar vi alltid komma till hands.

Men det finns tillfällen då vad vi verkligen behöver är att börja om igen. Kanske din relation inte har gått bra och du behöver ändra bostadsort och arbete.

Du kommer inte att vara den första person som har gått igenom det, och inte heller den sista.

 • För att starta åter stängas ordentligt den föregående cykeln. Det är inte fly eller fly. Det är nödvändigt att kommunicera vårt beslut och varför vi gör det.
 • Kommunicera ditt beslut kommer att erbjuda stor hjälp och tillräcklig personlig lättnad som gör att du kan sluta cirkeln friskare.
 • Var inte rädd reaktionerna andras. Om du vill kan du förutsäga vad de kan berätta för dig att förbereda ditt tal och dina svar.

Men när du är säker på ditt beslut, oavsett andras ord: ditt öde är redan beslutat, du börjar igen.

Vi rekommenderar att du läser "utmaningen att start"

kvinna vara själviskakvinna vara själviska

Avslutningsvis måste vi förstå att livet är inte en rak linje utan oförutsedda. Ibland ändringarna är nödvändiga för att vara lycklig, att vara i balans för oss själva.

Var och en är ett aktivt medel i sitt öde och varje beslut räknas. Därför måste vi möta dem med självförtroende, beslutsamhet och drömmar.