Även om du är den mest positiva personen i universum Det kan ibland vara svårt att hitta motivation du. Ibland kan man falla i gamla hjulspår, så att även du tror att positiva förändringar är för mycket begärt.

Misströsta inte, det finns hopp. Det finns några bevisas av vetenskaps steg som kan hjälpa dig vinna missmod och göra positiva framsteg i ditt liv.


Motivation är en process som tar tid, upprepning och disciplin.

Den goda nyheten är att vem som helst kan övervinna en brist på motivation och nå sina mål. Även de mest framgångsrika människor i världen har haft en känsla av att vara apatisk eller överväldigad och inte återhämta sig.

Varför det är viktigt att komma ihåg att det aldrig är för sent att hitta motivation.

Om du anser dessa 5 enkla steg kan hjälpa dig att göra positiva förändringar som du behöver i ditt liv för att övervinna hinder och nå dina mål.

1. Ha ett tydligt mål

problem koncentreraproblem koncentrera

Du kan känna dig deprimerad varje gång beror på att du känner dig överväldigad att du vill att bita av mer än du kan. Du kanske vill göra för mycket, oavsett ditt fokus och viljestyrka.

Det är viktigt att du fokuserar på ett enda mål varje gång. så Du kan lägga alla dina ansträngningar och engagemang i detta och göra ditt liv förändras drastiskt.

Vill du gå ner i vikt? Vill du läsa mer? Vill du vakna tidigt? Bestämmer ett mål, skriv ner det och vara så tydliga som möjligt. Till exempel: Jag kommer att förlora 5 kilo för 1 Jan 2017.

Se även: Vi var alla födda med vingar men ibland börjar livet oss

2. Hitta motivationen

Det handlar om att hitta det bränsle som kommer att finna motivationen bakom sig, din "varför". Människor är programmerade att undvika smärta och söka det som ger oss glädje.

Erfarenhet kortvarig smärta kan vara en bra strategi när de försöker få förändringar i det långa loppet, öka din livskvalitet.

För att övervinna smärtan måste det finnas något annat val än att ändra. Möjligen är det vad din hjärna behöver för att uppnå förbättringar.

Ta reda på vad de punkter av smärta och glädje som du och kontakt med ditt mål är skrivna.

3. Skapa en rutin för framgång

framgång är inte bara materialframgång är inte bara material

När du har ställt ditt mål är det viktigt att du inser att det finns krafter som inte har något att göra med att hitta motivation när du arbetar för det.

När du bryter dina dagliga vanor och du inkluderar åtgärder bäst, kan du cykla tillbaka dina aktier för din räkning i stället för att vistas fastnat i dina dåliga vanor.

Du inte nödvändigtvis måste göra stora förändringar för att uppnå förbättringar. Börja långsamt och vara mycket lättare att successivt öka andelen över tiden.

Det kan vara så enkelt som att börja träna 2 minuter per dag, vid en viss tidpunkt, och gå allt som du känner är nödvändigt.

Programmera dig att bryta dina vanor och skapa en rutin där du får belöningar. Mobila påminnelser telefon kan vara till hjälp.

4. Skapa ansvar för dig

Människor är programmerade för att leta efter överensstämmelse mellan vad de är och hur de påverkat hans image.

Det är inte så svårt, eftersom du kan använda detta utlösa din hjärna att hitta motivation att uppnå dina mål.

Fördelarna med att köraFördelarna med att köra

När du till exempel springa ett maratonlopp, kan du utmana dina vänner de försöker eller satsa på din fördel lite pengar. Detta kommer att motivera dig att göra allt och inte finns i din makt för att uppnå uppfylla vad du lovat.

Inte nödvändigtvis om du blir en professionell idrottsman eller måste komma först. Inte bara du måste göra det för andra.

Kom ihåg att målet är personlig och nå ditt mål bör i första hand vara för att känna sig stolt över dig själv.

Prata med folk om ditt mål, skriver dina sociala nätverk dina framsteg och även titta på nätet grupper utanför internet och ha dina samma mål. På så sätt kommer du att ha människor som stöder dig och ständigt motivera.

Vi rekommenderar att du läser: fördelarna med att köra två gånger i veckan

5. Kom ihåg varför du startade allt

Det är mycket lätt att tappa farten som hade i början, hitta motivation och när du ställer ditt mål. därför Du måste hela tiden påminna dig själv varför det hela började.

Använd fraser som påminnelse om att även motivera dig, som mens sana in corpore sano ( "sund själ i en sund kropp").

Den tjänar också upprepade mantran. Sätt dem på platser där du kan se dem sent på natten och tidigt på morgonen.

Du kan gå ett steg längre och spela in dig själv en video från motivation för "framtiden" och komma ihåg vad dina motiv för att ändra och varför du fortsätta när allt ser är så svårt.

Det enda sättet du kan vara medveten om vad du behöver förändra och förbättra är när du pratar med dig själv.

Känner du dig överväldigad? Är du missnöjd med det liv du har? Ta ansvar för ditt liv och börja arbeta på det. Omsätta dessa idéer i praktiken och rör sig mot det liv du vill.