7 övningar hand för att lindra artrit smärta

Artrit är en sjukdom som Den kännetecknas av progressiv försämring av leden och förlust av brosk, som är den "kudde" mjuka Protect leder.

Det kan vara resultat av akut eller kronisk inflammation som påverkar mjukvävnad som omger, på grund av genetiska och miljömässiga orsaker som fortfarande utreds.

Den vanligaste typen av artrit är degenerativ eller osteoartrit kan påverka en eller flera kroppsdelar. Ofta uppstår när personen fyller ålderdom och orsakar problem i händer och de viktbärande leder.

Behandling av artrit av handen

När artrit drabbar lederna i handen vanligtvis producerar svår smärta och stelhet. Av uppenbara skäl livskvalitet för den person som har det påverkat, eftersom den har svårt att röra sina händer och lära sig att hantera smärta.

Lyckligtvis finns många sätt att bekämpa smärta och ta itu med det här problemet att förbättra sina symptom.

Farmakologisk behandling innefattar vissa läkemedel kan tas oralt eller administreras genom injektion. Om dessa alternativ inte fungerar, kan du också genomgå en operation för att reparera den skadade leden.

Men också personer med handen artrit kan förbättra sin livskvalitet genom att anta en hälsosam livsstil och praktisera några övningar.

Den här gången kommer vi att dela några praktiska övningar som kan hjälpa i behandlingen Denna typ av artrit.

Motion nr 1. Gör en knytnäve

Ansträngnings # 1-Do-un-näveAnsträngnings # 1-Do-un-näve

Denna övning kan göras när som helst, var som helst, efter att känna täthet i handen.

Till att börja med bör du förlänga din vänstra hand och långsamt, kommer det att svänga placera tummen mot utsidan av handen. Det bör vara utan att trycka handen eftersom det kan förvärra smärtan. Öppen hand långsamt och göra samma rörelse 10 gånger. Sedan är det gjort med höger hand.

Motion nr 2. Vik fingrar

Förlänga handflatan och tummen böja nedåt och uppåt, att hålla positionen två sekunder. Följ sedan samma övning med de andra fingrarna, att göra med hela handen. Upprepa på båda händerna två eller tre gånger.

Motion nr 3. Böjd Thumb

Ansträngnings # 3-Thumb-kurvaAnsträngnings # 3-Thumb-kurva

Förlänga din vänstra hand och böjning tummen inåt mot handflatan. Stretching botten av lillfingret till tummen och försöka hålla denna position ett par sekunder.

Gå sedan tillbaka till utgångsläget och till 10 repetitioner med tummen på varje hand.

Glöm inte att läsa: Fördelar med havre för att behandla artrit: Mycket medicin!

Motion nr 4. Gör en "O"

Med sin vänstra hand pekar uppåt, försiktigt böjda fingrar inåt tills de vidrör tummen och bilda en "O". Behålla denna position i några sekunder och sedan återgå till utgångsläget att upprepa övningen.

Motion nr 5. Tabell kurva

Ansträngnings # 5-tabell-kurvaAnsträngnings # 5-tabell-kurva

Placera kanten av lillfingret på vänster hand bredvid ett bord, med tummen upp.

Tumme i samma position, de andra fyra fingrar böjas inåt tills handen bildar ett "L". Håll denna position i några sekunder, tillbaka till utgångsläget och gör 10 repetitioner på varje hand.

Motion nr 6. Lyft finger

Sätt din vänstra hand på ett bord, palm på ytan. Börja långsamt lyfta lillfingret ut och så småningom göra samma sak med varje finger.

Bibehålla positions två sekunder, lägre och upprepa. När du redan har utnyttjat alla fingrar i hans vänstra hand, håll till höger.

Vill du veta mer? Läs 7 naturläkemedel för artrit i händerna

Motion nr 7. Flytta handleden

Ansträngnings # 7-Move-the-handledAnsträngnings # 7-Move-the-handled

Inte att förglömma att dockan påverkas också av smärta och stelhet av artrit.

För att utnyttja det, måste du placera höger arm med handflatan nedåt och med den andra handen tryck ner tills du känner en sträcka i handleden och armen. Håll positionen i 10 sekunder och gör det med handleden på vänster hand.

Alla dessa övningar kan göras när som helst och som en enkel terapi för smärta och stelhet.

I själva verket, för du kan öva som en metod för att förhindra artrit.

Like this post? Please share to your friends: