Kanel och honung är två näringsämnen, med många hälsoegenskaper och även med utsökt smak. Om vi ​​kombinerar de fördelar vi främja och ytterligare underlätta de skulle kunna konsumeras dagligen.

Viktminskning, upp försvar, förbättra matsmältningen, gemensam vård, förebygga hjärt-kärlsjukdom, behandla sömnlöshet och utmattning eller öka libido. Dessa är några av de egenskaper som kommer att ge oss med denna blandning.

fördelar


Blandningen av kanel och honung som konsumeras dagligen som vi förklarar nedan tillhandahåller vi följande hälsofördelar.

  • Gå ner i vikt: Hjälper till att aktivera ämnesomsättningen och minska ångest genom att konsumera socker. Dessutom är kanel en regulator av blodglukosnivåer och hjälper till att avlägsna överflödig vätska och fett i vår kropp också. Vi tar det blandas med varmt vatten mellan måltiderna.
  • Upp försvar: denna kombination är mycket värme och fungerar som en naturlig antibiotika också. Det vill säga, det hjälper oss att utvisa kyla från kroppen och förebygga sjukdomar som orsakas av virus och bakterier.
  • Bekämpa och lindra halsont: dess antibiotiska och anti-inflammatoriska egenskaper tillåter oss att behandla faryngit, tonsillit, heshet, dysfoni, etc. Blanda en matsked varmt vatten och ta klunkar och gurgla.
  • Förbättra gemensamma hälsa: tack vare deras antioxiderande egenskaper och värme denna blandning är lämplig för sjukdomar såsom osteoartrit, osteoartrit, etc.
  • Minska risken för hjärt-kärlsjukdom: eftersom det förbättrar cirkulationen, minskar kolesterol, stärker hjärtat och reglerar dess rytm.
  • öka Libido: kanel anses vara en av de bästa naturliga afrodisiaka hos både män och kvinnor. Vi tar en sked på morgonen och en matsked innan sängen.

Kanel jon-bogdan dumitrescuKanel jon-bogdan dumitrescu

  • Förbättra matsmältningen och bekämpa surhet: I det här fallet tar vi en kopp varmt vatten med en sked av blandningen, helst före maten, men också kan ta efter infusionsläget.
  • Få energi och undvika utmattning: sin värme och toning egenskaper hjälper oss vitalisera vår kropp. Skopa företrädesvis ta fasta.
  • Föryngra kroppen: både internt och externt. Tack vare sina antioxiderande egenskaper hjälper till att minska vävnadsskada orsakad av tidens gång, så det är ett bra botemedel för skönhet och också hjälper till att förhindra kroniska sjukdomar.
  • sömnlöshet: Ta en matsked med ett glas varmt vatten innan du går till sängs.

Vad behöver vi?

Vi behöver bara kanel och honung, men de måste vara av högsta kvalitet.

Honung bör vara organisk, vilka garantier som har bearbetats naturligt utan tillsats av något ämne. Dessutom, företrädesvis kan vara rå honung, det är det inte avfyrats vid höga temperaturer för att visa alltid vätska. Det vill säga att den kalla ska hårdna. När vi har varmt vattenbad för att smälta utan att förlora sina egenskaper.

Å andra sidan, kanel kommer också att vara ekologiska och, om möjligt, Ceylon. Doften ger oss möjlighet att bestämma dess kvalitet.

honung alsjhchonung alsjhc

Hur förbereder vi?

Blanda flytande honung och kanel tills ganska tjock. Kommer att hålla preparatet i en förseglad glasburk. Vi kan hålla ur kylskåpet om det är en sval plats och inte för varmt. Denna beredning är väl bevarad under en lång tid utan konserveringsmedel, tack vare egenskaperna hos kanel och honung.

honung och kanel HealthHomeHappycomhonung och kanel HealthHomeHappycom

Hur ska vi ta?

Som standard dos dagligen ta en matsked av denna beredning. För små barn standarddosen är en sked dessert.

Vi kan blanda med lite varmt vatten, och kommer att ha smak av sötad eller med kallt vatten infusion, och därmed blir en uppfriskande och hälsosam dryck. Vi kan också kombinera med juice, mjölk, yoghurt, men alltid utan matlagning.

kanel drink sweetbeetandgreenbeankanel drink sweetbeetandgreenbean

Vi rekommenderar att alltid rådgöra med din läkare eller naturläkare innan någon behandling eftersom naturliga produkter har också kontra med vissa läkemedel och överdrivet drickande kan orsaka oönskade biverkningar.

Bilder artighet av HealthHomeHappy.com, alsjhc, ion-bogdan dumitrescu och sweetbeetandgreenbean