8 Fördelar med dricksvatten med citron fasta och hur man förbereder

Fler och fler människor att anta den goda vanan att dricka citronvatten fasta. Det har visat sig att denna dryck så billig och lätt att tillaga har betydande helande och skyddande fördelar som hjälper till att bekämpa och förebygga olika problem fysisk och psykisk hälsa, så det är ett bra sätt att börja dagen.

Vatten med citron fastan är en dryck rik på antiviral, antimikrobiella och antibakteriella egenskaper som hjälper till att bekämpa många virus, bakterier och mikroorganismer som påverkar hälsan. Dessutom kommer endast två matskedar citron ge 23% av det rekommenderade dagliga intaget av vitamin C, nyckeln till att stärka immunförsvaret och förebygga sjukdomar.


Om du inte känner till alla de fördelar som vatten med citron fasta tillför din hälsa, Missa inte nästa 8 fördelar och recept för att förbereda.

Lemonade till burn-fettLemonade till burn-fett

hydratisering

Under natten vår kropp förlorar fukt och behöver fylla på vätskor genom att dricka vatten först sak nästa dag. Vatten med citron fastan är ett bra sätt att rehydrera och ge dig fördelarna med citron för kroppen.

Förhindrar urinvägsinfektioner

Infektion-de-UrinInfektion-de-Urin

Vatten med citron har antiviral, antimikrobiella och antibakteriella egenskaper som bidrar till att förhindra och bekämpa urinvägsinfektioner. Varje dag dricker detta vatten fasta hjälper till att avlägsna skadliga bakterier i urinvägarna.

Hjälper gå ner i vikt

Konsumtionen av vatten med citron fasta bidrar till att förbättra långsam intestinal transit, vilket underlättar avlägsnandet av gifter i kroppen. I tillägg till detta, dricka vatten med citron fasta ger dig mer mättnad under dagen och undvika för mycket kalorier du förbrukar.

PH balansen i kroppen

kroppkropp

På grund av dess höga halt av citronsyra, är citron en av de bästa allierade att återställa kroppens pH. Som raffinerade livsmedel, socker, eller färgtillsatser, etc., surgör kroppen och gör det benägna att sjukdomen. Vatten med citron fastan är ett utmärkt botemedel för att minska denna surhet.

Stärker immunförsvaret

C-vitamin bidrar citron är nyckeln till att stärka immunförsvaret. Daily dricka varmt vatten med citron fastan är ett bra sätt att öka försvar och förebygga sjukdom.

förbättrad matsmältning

digestiondigestion

Konsumtionen av vatten med citron fasta bidrar till att förbättra matsmältningen, Det förhindrar förstoppning och är användbar för att lindra magen och matsmältningsstörningar såsom, diarré, gas och uppblåsthet, halsbränna och tunga digestions.

Det hjälper rena kroppen

Vår kropp bygger dagligen en massa gifter från livsmedel, föroreningar eller kemikalier, bland andra faktorer, som kan påverka hälsan och förhindra väl fungerande vitala organ. Daglig konsumtion av citron vatten fasta hjälper rena kroppen eliminera alla dessa giftiga ämnen som kan skada. Det bidrar också till att bekämpa fria radikaler och förebygger tidigt åldrande.

Den upprätthåller hud skönhet

frisk hudfrisk hud

Varmt vatten med citron ger kroppen en betydande mängd av antioxidanter, för att skydda huden och förhindra åldrande. C-vitamin är nödvändigt för produktion av hudkollagen och även det bidrar till att behålla sin elasticitet. Dessutom återfuktar den huden och hjälper till att förhindra problem som acne.

Hur man förbereder varmt vatten med citron?

Gör varmt vatten med citron att dricka fasta är något enkelt och inte kräver mycket ansträngning. I ett par steg kommer du att ha denna uppfriskande och hälsosam dryck.

ingredienser

  • En kopp vatten (250 ml).
  • Ett ekologiskt eller organisk citron.

beredning

Du måste sätta vatten i en kastrull och värm på medelvärme, men inte koka. Samtidigt ta citronsaft i ett glas och ställ åt sidan. När vattnet är klart, häll över citron och blanda allt väl. Dricka denna varm dryck varje morgon omedelbart efter uppvaknandet.

Tänk på att inte lägga något sötningsmedel, eftersom det gör det mindre hälsosamt.

Like this post? Please share to your friends: