Symtom på en hjärtinfarkt är i de flesta fall lätt att identifiera, Om någon lider av en plötslig smärta i bröstet område som sträcker sig till vänster arm eller rygg, måste det åtgärdas omedelbart, eftersom detta allvarligt hot. Men när det är en pre-infarkt eller kärlkramp situationen är inte så farligt, även om det kräver omedelbar läkarvård, eftersom det är ett tydligt tecken på att något är fel.

Att ha tydliga symptom på en pre-stroke, kommer vi att beskriva vilka tecken bör beaktas, för att förhindra problem är mycket större.


Det första du bör vara klart är att faktiskt en pre-infarkt: pre-stroke är en obalans i en väl fungerande hjärtmuskeln, kallas myokardiet. Funktionsstörning i denna muskel orsakar svår smärta i bröstet, vilket sker eftersom hjärtat inte får normalt blodflöde. Den bröstsmärtor kan förekomma ofta och akut, är ett tydligt tecken på att det finns en process kranskärlssjukdom, vilket kräver specialiserad behandling som bara kan göras av kardiolog.

Symtom på en pre-infarkt

 • Bröstsmärta eller obehag
 • smärta i armar, nacke, käke, axlar eller rygg.
 • sjukdom
 • trötthet
 • andnings~~POS=TRUNC
 • ångest
 • perspiration
 • Yrsel.

Människor som har drabbats av en pre-infarkt obehag beskrivs ha en stark tryck över bröstet, som om en tung vikt lastad.

infarktinfarkt

Pre-hjärtattack symptom hos kvinnor

Hos kvinnor symptomen kan vara mycket olika, eftersom de inte känner förtryck eller tung känsla, bara känner twinges, illamående, andnöd eller smärta i buken, så att den kan förväxlas med andra hälsoproblem, vilket fördröjer korrekt diagnos, vilket inte på något sätt mycket gynnsamt.

Hur illa kan vara en pre-hjärtattack?

Faktiskt en pre-infarkt kan skilja sig mycket från varandra i svårighetsgrad och varaktighet. Måste ta hänsyn till och vara uppmärksam på nya eller olika symtom eftersom du kan prova en instabil angina pectoris som är mycket farligare än klassiska angina.

Den viktigaste rekommendationen att göra är att besöka läkare när du ser en eller flera av dessa symtom, eftersom det är ett tydligt tecken på att hjärtat inte fungerar som det ska, därför behövs i början av en behandling för att rätta till problemet i tid.

behandling

 • Vasodilatorer konsumtion, som styr blodtrycket, vilket gör att blodkärlen att slappna av, förbättra blodflödet.
 • en drastisk förändring är nödvändig i kosten, genomföra en kost rik på frukt, grönsaker, fullkorn, fisk och undvika alla feta livsmedel.
 • Öva måttlig motion, såsom promenader och cykling, är denna typ av träning hjälp för att öka blodflödet till hjärtat.

Kom ihåg ...

Pre-stroke kännetecknas även när bröstsmärtor vid ansträngning och lättad av vila lite inträffar.  En hjärtinfarkt orsakar en mycket starkare smärta kan pågå i mer än fem minuter inte förbättras när du tar en paus.

hjärtahjärta

Glöm inte att förebyggande är det bästa sättet att leva hälsosamt och upprätthålla en acceptabel livskvalitet, Därför bör du gå regelbundet för att utföra de olika kontroller för att upptäcka hjärtproblem och för att få lämplig behandling.