Även om du har ärvt metabolismen av din familj, du är inte dömd till nöja sig med honom och leva övervikt och obehag inblandade. Det är alltid möjligt att ändra vår ämnesomsättning och få det att fungera med oss, och inte mot oss, för att uppnå viktminskning.

Vissa studier har visat att var och en av dessa tips accelererar din ämnesomsättning, med vad din kropp gå ner i vikt snabbare, friskare och naturligt på kortare tid och med mindre ansträngning.

1. Ät frukost varje dag något näringsrik


Ät något näringsrik frukost din ämnesomsättning kommer att börja arbeta direkt och korrekt. Du kan ta något som liknar en omelett med spenat och fetaost med en skiva fullkorns toast strax efter uppvaknandet.

Enligt en studie utförd av National Weight Control Registry USA med 5000 patienter hälsosam frukost implementeras i det dagliga livet, viktminskning kan vara upp till 30 kilo på 5 år.

Detta beror på att frukost ger energi till kroppen och det upphör att ackumulera fett istället började arbeta med den mat vi ger och gå ner i vikt naturligt. Dessutom rekommenderas att ljus Cenes, eftersom under natten tillbringade flera timmar i fasta och kropp samla ihop så mycket fett som möjligt.

2. Lägg grönt te till din diet för att gå ner i vikt

Grönt te (2)Grönt te (2)
Grönt te är känt för sina antioxiderande egenskaper, men också nyligen funnit att Det hjälper till att påskynda ämnesomsättningen, och därigenom ner i vikt snabbt.

Forskare från flera universitet har genomfört studier med olika grupper av människor att bestämma fördelarna med detta te. Ett av resultaten var att som började för vana att dricka grönt te gått ner i vikt snabbare än andra, eftersom det underlättar oxidationen av fett och thermogenesis.

Den idealiska mängden är 5 koppar grönt te om dagen, varigenom energin i kroppen med bara 90 kalorier ökar avsevärt.

3. Ät livsmedel rika på omega 3

Vi vet redan att äta fisk rik på omega 3-fettsyror (som lax eller tonfisk) snabbar upp din ämnesomsättning, samt reglera blodsockernivåer och minska andra problem som inflammation. Men vissa studier har visat att dessa fettsyror hjälper också minska leptinresistens, ett hormon som underlättar viktminskning.

Om du inte gillar att äta fisk eller föredrar andra alternativ, Du kan lägga till ett dagligt tillskott av omega-3 som innehåller mellan 1000 och 2000 milligram eller några nötter för samma förmåner.

4. Ta inte bort alla kalorier från din kost

desayuno.saludabledesayuno.saludable
Vi har den uppfattningen att de som tar bort mer kalorier från sin kost lyckas gå ner i vikt lättare. Även om detta kan vara sant i början, när vår kropp inser att vi ger färre kalorier du börjar ansamlas fett för att öka din energi. Därför äter din ämnesomsättning hastigheter upp, så länge du väljer hälsosamma livsmedel och ge näring.

också Det är viktigt att inte tillbringa långa perioder av fasta. Helst äter 6 gånger om dagen (300 kalorier vardera), i stället för två måltider för tung eller hög kalorivärde.

5. Tillsätt olika intensitet motion

Nästa gång du gör motion (promenader, simning, löpning, etc.) lägger till några intervaller på 30 sekunder som du ökar intensiteten, och återgår sedan till normal intensitet. Dessa små förändringar din kropp kommer att förbruka mer energi, avsevärt stärker cellernas förmåga att regenerera och hjälper dem att få större syresättning.

Med detta kan du också du kan utöva mindre tid men att uppnå önskade mål mycket snabbare. Dessa intervall kan läggas till någon sport som du gör.

6. Ta en paus efter att ha utövat

motion viktmotion vikt
Motion är en gåva vi kan ge till våra kroppar och vår hälsa, men kan också orsaka svår trötthet när det är för intensiv. Även motion hjälper till att påskynda ämnesomsättningen, är en viktig del ordentlig vila, vilket gör det möjligt för kroppen att återgå till sitt tillstånd av total lugn.

Det är viktigt att notera att den mängd kalorier du bränner med motion bör vara större än det belopp du äter, Detta kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt mer effektivt.

7. Undvik transfetter

Vi har alla hört hur illa är dessa fetter, men också minska naturliga förmåga kroppen att bränna fett. Detta beror på att våra celler och förlänga förändra vår ämnesomsättning.

Som om detta inte vore nog, De kan också generera insulinresistens och inflammation. Vilket eliminerar transfetter från din kost, öka ämnesomsättningen och viktminskning.

8. Ökad intag av protein

laxlax
Vår kropp tar längre tid att smälta livsmedel rika på protein rik fett eller kolhydrater. Detta innebär att när du äter protein du känner dig mätt längre, samtidigt som du arbetar din ämnesomsättning och bränna fett att uppnå.

Detta resulterar i en avsevärd acceleration av din ämnesomsättning och minska hunger. Dessutom har det visats att Äta protein gör att du kan få muskler i stället för fett.

Snabba upp din ämnesomsättning med en bra kost

Den genetiska markera vissa funktioner i vår kropp, men med vissa förändringar kan ta kontroll över vad vi vill förändra och uppnå viktminskning. Påskynda ämnesomsättningen innebär att detta kommer att fungera snabbare, bränner fler kalorier och Vi anländer eller vi kommer att hålla vår idealvikt.

Genom att följa dessa tips, ger vi möjlighet att vår kropp att hålla sig frisk naturligt och självreglerande. Detta är mycket hälsosammare att bevisa komplicerade dieter som genererar få resultat eller efter en dålig diet som sicken oss.