De kan vara mycket små och ännu mycket obehagligt. De ont, upprörd, och i en ganska blöt att läka från ena dagen till den andra platsen. Det är därför du behöver för att hitta ett bra hem botemedel för att ta bort botemedel eller sår så snabbt som möjligt.

Varför är sår i munnen?

Medan de är sår som förekommer mycket ofta, är sanningen att ingen vet exakt varför de visas. Experter har ännu inte kunnat fastställa exakt varför dessa små sår visas i munnen, Så om du vet att det påverkar 20% av befolkningen. De orsakar smärta och obehag för både prata och äta.


De kan vara av två typer: enkla eller komplicerade. Den första ibland visas ett år och förra ungefär en vecka, hos personer mellan 10 och 20 år gamla. Complex är mindre frekventa och drabbas de som redan har drabbats av någon form av kräfta sår innan.

Aftas2Aftas2

Munsår ut av olika skäl. Några faktorer som utlöser dem är stress, intag av sura livsmedel eller citrus, skador för lite mat eller redskap a immunsystemet vilken den är försvagad, en näringsproblem eller gastrointestinal sjukdom. Vassa föremål och tandreglering kan också orsaka sår.

Vi måste uppmärksamma kräfta sår och herpes, som kan vara identiska i sitt utseende, men inte i förhållande till sjukdomen. Munsår orsakas av ett enda virus och smittar; Kräfta no. Det första kan visas på andra delar av ansiktet, såsom läppar, näsa och under hakan.

För att ta reda på om du har en kräfta öm symtom är: brännande, smärtsamma stickningar, rund vit eller grå sår med rodnad i kanterna. Även feber, svullna lymfkörtlar, etc.

aftas3aftas3

Det som är bra kräfta sår De försvinner nästan alltid av sig själva. Smärtan kan vara mycket irriterande, men det är viktigt att inte ställa tunga och tänder på plats för mer än att vara en "frestelse". Sju till tio dagar kommer att bli ett dåligt minne.

naturläkemedel för att bota sår och kräfta sår

  • Sal: Det är en av de billigaste effektiva antiseptiska medel och världen. Det är en stor allierad för att läka såren naturligt. Bara blanda en tesked salt i ett glas varmt vatten och skölja munnen med det, med fokus på det område där du har pesten. Spottar vatten och upprepa processen minst tre gånger om dagen. Så småningom kommer att minska smärta och obehag. Andra människor väljer att ta en nypa salt och gnid på det. Problemet är att det skapar mer smärta och irritation, är det inte rekommenderas.
  • Bakpulver: Det fungerar som salt, som en effektiv antiseptisk i dessa fall. Blandat med ett halvt glas vatten och skölja munnen, vilket gör "swish" utan att svälja vätskan. Du kan också göra en pasta med lite vatten och applicera på huvudet och lämnar en stund att göra sin verkan. Skölj med kallt vatten utan att gnugga.

aftas4aftas4

  • väteperoxidAndra ofelbara botemedel mot munsår. Ta en bomullstuss och fördjupa eller väteperoxid. Appliceras direkt på lesionen tre gånger dagligen. Det kommer att lugna obehag och hjälpa till att förhindra infektion.
  • munvatten: Det är inte så "naturliga" botemedel men kan tjäna tillräckligt för att lugna obehag i munnen, omedelbar hjälp som kommer att styra bildandet av bakterier. Men inte placera alltför flush, särskilt om det är mycket stark, eftersom du förmodligen brinna.
  • is: ägandet av en isbit är att läka såren gradvis och i sin tur minskar inflammation och lindra smärta. Det fungerar som ett lugnande medel. Placera en isbit så ofta du känner behov per dag.

aftas5aftas5

  • yoghurt: Tack vare mjölk syra och bakterier innehåller, kommer att hjälpa dig att ändra sammansättningen av pH-värdet i munnen och styr bildandet av nya bakterier. Äta yoghurt varje dag, särskilt om du lider av kräfta sår eller ofta. Du kan vända sig direkt till såret eller en bomullstopp.
  • Mjölk från magnesia: Har en liknande effekt som i yoghurt. Använd tre gånger om dagen för att ändra pH-värdet i munnen och kommer "ansikte" bakterier som ofta orsakar magsår.

Tips för att förhindra uppkomsten av sår och kräfta sår

Brist på mineraler eller vitaminer orsakar kräfta sår. Så det är bättre att du inkluderar i din kost. Andra villkor kan också orsaka sår inklusive järnbristanemi, folat, celiaki, Crohns sjukdom, etc. så tveka inte att lägga till din diet plan livsmedel som innehåller det, såsom gröna bladgrönsaker, fullkorn, mjölk, bland annat.

Var försiktig när du borstar tänderna eftersom det kan orsaka liknande skador på sår eller irritation. Samma när du äter ett livsmedel med "tips" som kakor, bröd, toast, etc. Undvik sura eller kryddstark mat, tuggummi och glöm inte att använda tandtråd efter varje måltid för att alltid hålla munnen ren och frisk.

Bilder artighet av Toshiyuki IMAI, den italienska rösten Joshua Yoon Hennes Nandez, Emilian Robert Vicol, gaelx.