Citroner har många hälsofördelar som har varit känd i århundraden. De två största är starka antibakteriella effekt, antivirala och immunsystemet krafter och använda som en hjälpa viktminskning eftersom citronsaft är också mag och lever tonic.

Citroner innehåller många ämnen, i synnerhet limonen citronsyra, kalcium, magnesium, vitamin C, bioflavonoider, och pektin, som främjar immunitet och bekämpar infektioner. Dessa är de 10 fördelarna med att dricka varmt citron vatten varje morgon.

Hur varmt vatten med citron beredd?


Du måste använda renat vatten och detta bör vara varmt, inte kokning. Undvik kallt vatten, eftersom vår kropp tar att bearbeta den och det krävs mer energi för att bearbeta det iskalla vattnet tibia. Använd alltid färska, ekologiska citroner om möjligt, och aldrig flaska citronsaft. 1/2 citron pressas in varje glas och dricker det först på fasta.

Fördelarna med varmt vatten

1. hjälper matsmältningen

Citronsaft hjälper till att avlägsna oönskade material och gifter ur kroppen. På grund av dess atomsammansättning liknar saliv och saltsyra av magsafter, uppmuntrar levern att producera galla syra som erfordras för matsmältningen. Citroner är också rikt på mineraler och vitaminer och hjälpa till att lossa toxiner i mag-tarmkanalen. Matsmältnings kvaliteter citronsaft hjälper till att lindra symptomen av matsmältningsbesvär såsom halsbränna, rapningar och väderspänning. American Cancer Society rekommenderar varmt vatten för cancerpatienter citron att stimulera tarmrörelserna.

2. Rengör ditt system, är ett diuretikum

Citronsaft hjälper till att eliminera oönskade delvis på grund citroner öka graden av urinering i kroppsmaterialet. därför genom att ta citronsaft gifter släpps i en snabbare takt, vilket bidrar till att upprätthålla urinvägarna hälsa. Citronsyra citroner hjälper till att maximera funktionen av enzymet, som stimulerar levern och hjälper avgiftning.

3. Det stimulerar immunförsvaret

System-immuna

System-immuna Tack vare sin C-vitamin, är citron en viktig allierad för att stärka immunförsvaret.

Citroner är rika på C-vitamin, vilket är bra för att bekämpa förkylningar. De är rika på kalium, som stimulerar hjärnan och nervfunktion. Kalium hjälper också kontrollera blodtrycket. Askorbinsyra (vitamin C) som finns i citroner har antiinflammatoriska effekter och används som ytterligare stöd för astma och andra respiratoriska symptom, förutom att förbättra järnabsorption i kroppen. Järn spelar en viktig roll i immunförsvaret. Citroner innehåller också saponiner, som visar antimikrobiella egenskaper som kan hjälpa till att hålla förkylning och influensa i schack. Citroner hjälper också minska mängden slem som produceras av kroppen.

4. Balans pH-nivåer

Citroner är en av de mest alkaliska livsmedel för kroppen. Klar, som är sura i sin egen, men i våra kroppar är alkaliska (citronsyra skapar inte surhetsgraden i kroppen när metaboliseras). Citroner innehålla både citronsyra och askorbinsyra, svaga syror lätt metaboliseras i kroppen som tillåter innehållet i citroner mineral hjälpa alkalize blodet. Sjukdomstillstånd förekommer endast när kroppens pH är surt. Dricka citron vatten regelbundet kan bidra till att undanröja surheten i kroppen, inklusive urinsyra i lederna, som är en av de främsta orsakerna till smärta och inflammation.

5. Rengör hud

Behandling-home-for-hud

Behandling-home-for-hud Förutom att rengöra ansiktet, är citronsaft också mycket bra för handtvättning och för fet hud.

Den del av C-vitamin och andra antioxidanter, bidrar till att minska rynkor och fläckar och hjälper till att bekämpa fria radikaler. C-vitamin är viktigt för en hälsosam och strålande hud eftersom dess alkaliska natur dödar vissa typer av bakterier kända för att orsaka akne. I själva verket kan det appliceras direkt på ärr eller åldersfläckar för att minska deras utseende. Eftersom citron vatten rensar gifter från blodet, kan du också bidra till att upprätthålla tydliga skalet inifrån och ut. Vitamin C finns i citron föryngrar huden inifrån kroppen.

6. ger dig energi och förbättra ditt humör

Den energi som en människa tar emot mat kommer från de atomer och molekyler av mat. När positivt laddade joner av mat in i mag-tarmkanalen och interagera med laddade enzymer negativ reaktion sker. Lemon är en av de få livsmedel som innehåller negativt laddade joner mer och ger din kropp med mer energi när den kommer in i mag-tarmkanalen. Den citronsmak har också energigivande egenskaper och förbättrar humöret. Lukten av citronsaft kan förbättra ditt humör och hjälpa rensa minnet. Citron kan också bidra till att minska ångest och depression.

7. främjar läkning av sår

Askorbinsyra (vitamin C) som finns i citroner, främjar sårläkning och är ett viktigt näringsämne i underhållet av friska ben, brosk och bindväv. Såsom tidigare angivits, vitamin C visar också antiinflammatoriska egenskaper. Tillsammans är C-vitamin ett viktigt näringsämne för att upprätthålla god hälsa och återhämtning från stress och skador.

8. Freshens andedräkt

Hur man behandlar sår i munnen med naturläkemedel

Hur man behandlar sår i munnen med naturläkemedel Citron, mint eller yoghurt, stora allierade för att eliminera dålig andedräkt.

Förutom friskare andedräkt, citroner hjälpa till att lindra tandvärk och gingivit. Observera att citronsyra kan urholka tandemaljen, så det är bäst att borsta innan dricksvatten citron eller vänta en avsevärd tid att borsta tänderna efter användning. Dessutom kan du skölja munnen med renat vatten efter att ha avslutat sin citron vatten.

9. återfukta lymfsystemet

Varmt citron vatten hjälper immunsystemet genom att återfuktande och påfyllning förlorade vätskor i kroppen. När kroppen är berövas vatten kan du känna biverkningar, bland annat: trötthet, trög, minskad immunförsvar, förstoppning, brist på energi, låg / högt blodtryck, sömnbrist, brist på mental klarhet, etc.

10. Hjälp Viktminskning

Perder_peso

Perder_peso Citron egenskaper dieten är välkända och värderas. Det är en utmärkt avgiftande och desinflamarte och innehåller stora mängder av vitamin C med antioxiderande egenskaper.

Citroner är rika på pektin fiber, som hjälper till att bekämpa cravings. Studier har visat att människor som upprätthåller en mer basisk kost tenderar att gå ner i vikt snabbare.