Vad män set?

(Artikel publicerades ursprungligen i sinnet är underbart)

För några dagar sedan talade vi om faktorer som kvinnor ställs när man möter en man. Nu kommer vi att ändra uppfattning att tala från motsatt sida: VAD MÄN fixeras?


Naturligtvis smaker beroende på utbildning, personlighet eller ålder av människan, och därför är det inte möjligt att göra en helt korrekt bedömning värde. Fortfarande under årens lopp har de satt sig vissa variabler som fortfarande mer eller mindre lika i alla män.

Är du kvinna och du är nyfiken på vad män är inställda som du är intresserad av någon? Eller helt enkelt att du är man och vill veta om du känner dig identifierat? Tja, ett eller annat sätt, genom följande rader kommer att göra en omfattande översyn av de olika aspekterna av kvinnor där män är fixerade så att allt är klart.

Fysiska. Är det verkligen viktigt?

Jag ska börja göra mer kontroverser skapas. Att alla kvinnor här tänker: "Män bara titta på den fysiska", "De vill bara vackra och slanka kvinnor", "De vill bara sex". Tja, bör du gå för delar. Först om man bara vill kvinna för tillfälliga möten och ingenting annat, då kanske det som skall fastställas främst i den fysiska. Men om man verkligen vill "mer" med fru och sedan börja fokusera på andra aspekter.

Betyder det att man inte är fast på den yttre utseende om man vill ha en seriös relation? Ingenting är längre från verkligheten. Dessutom, om kvinnan inte verkar attraktiva ur en första kontakt, kan du tappa intresset snabbt. Det vill säga, den fysiska är viktigt på kort sikt, men inte absolut nödvändigt. Dessutom är det många män inte gillar kvinnor som går "Divas" för livet och bara vill uppmärksamma genom sin fysiska, eftersom det kan tolkas som att kvinnan är en "dumskalle" och som bara har sitt utseende som enda vapen för att förföra en man.

Bland de delar av den kvinnliga kroppen flesta män är inställda, inkluderar speciellt bröst, ben, skinkor, ögon och leende. Det är inte bara en fråga om kvantitet utan en harmoni mellan alla dessa parter.

Oberoende och säker

När den första kontakten, mannen börja fokusera på andra aspekter av den fysiska. Borta är de dagar då man var den som alltid måste vara den ultimata beskyddare, som bär ledning av relationen, eller som hade lämnat ta initiativet. Av denna anledning, mer och mer självsäkra kvinnor själva lyckas professionellt, och i synnerhet som är oberoende, både ekonomiskt och känslomässigt eftersträvas. Det vill säga, en man gillar också en kvinna som har ett jobb, mål och mål i livet, och det är definitivt ambitiös. På detta sätt kommer det att visa att beror inte på någon och därför inte medföra någon börda för honom.

Utbildad och intressanta samtal

Föreställ dig att man redan känner sig attraherad av en kvinna, och därför närmar sig henne att engagera sig i kontakt med varandra. Men vad är detta om då de inte kan ha en trevlig konversation med dem? Av denna anledning, de gillar en kvinna som man kan tala om politik, religion, geofrafía, sport ... Kort sagt, ett brett spektrum av möjligheter som kvinnor visar att det är en bildad person och framför allt har försvarat din hållning.

Även under samtalet, gillar en man kvinnor lyssna, vara mottaglig och framför allt inget brott att varje ökning view ton. man kommer således att förstå att hans åsikt respekteras och beaktas.

Med viss karaktär men kärleksfull samtidigt

Som redan förklarats i föregående punkt, fler och fler män som söker självständiga kvinnor. Och så även gillar han honor som har viss karaktär, och inte alltid blinda fall allt du säger man. Det vill säga en person som att dela smaker och åsikter, och att varje tabu inte prata om vad som helst.

Betyder det att du alltid ha karaktär och visa hårda medel? Naturligtvis inte. Då, i privata, gillar en man en hel del till kvinnan som visade modig och säker på att andra, då blir en kärleksfull, omtänksam person och en del glamorizing några mänskliga värden i integritet. På detta sätt kommer han att känna sig mer älskad och uppskattad.

Kort sagt, dessa är några aspekter så mer "suckar" en man idag. Självklart kan en del av dem ändras beroende på smak av varje människa, och kan även vara helt i strid med de i denna artikel.

Och du, vad andra aspekter som en kvinna? Vi uppmuntrar dig att lämna här alla dina kommentarer för att skapa en omfattande och livlig debatt.

Foto med tillstånd Belica

Like this post? Please share to your friends: