Hem rättsmedel för väsande

Ibland människor uppstår störningar eller väsande när luften passerar genom luftvägarna, Detta indikerar att det är en viktig förutsättning i detta område. Så vi kan gå till hem behandlingar är oftast ganska effektiva.

Är väsande symtom som kännetecknar vissa luftvägsbesvär, såsom astma eller bronkit, eftersom dessa tillstånd är rotade i luftvägarna som finns i bröstet. De kan också åtföljas av nattlig hosta, frossa, kall andedräkt, rinnande näsa, rinnande ögon, feber, bihåleinflammation bland annat.


För att starta rätt behandling krävs innan diagnos där orsakerna till problemet bestäms, men när det kommer till en mycket mild villkor kan gå till vissa behandlingar med huskurer som kan bidra till att förbättra symtomen i en ganska snabbt och effektivt.

Ångor vit salvia

salvia2salvia2

Sage är en av de medicinalväxter mest rekommenderade för behandling av andningsproblem, hjälpa dramatiskt och omedelbart förbättra detta tillstånd, eftersom genom sin antiinflammatoriska egendom och slemlösande hjälper avlasta de drabbade kanalerna.

Ångor kan framställas med några salviablad i en behållare med vatten, som kokas under cirka tjugo minuter, sedan huvudet är täckt med en handduk för ångor.

gurkmeja

Gurkmeja, en art med många egenskaperGurkmeja, en art med många egenskaper

Detta är en krydda från Indien som ger en hel del hälsofördelar, inklusive deras stora egendomar sticker ut hans stora antiinflammatoriska effekt, så det är allmänt använts under många år för att behandla sjukdomar i andningsorganen.

Det korrekta sättet att använda denna naturliga hem åtgärda är att göra en pasta att tillämpa på bröstet så grötomslag och placera en varm trasa i tio minuter för att uppnå en hundra procent effektivt.

senapsfrön

senapsfrösenapsfrö

Ground senapsfrön är mycket effektiva hem rättsmedel för att behandla och lindra sjukdomar i luftvägarna, eftersom de har stora befogenheter att avlasta. Denna behandling kan framställas mycket enkelt, genom målning av frön och erhållande av ett fint pulver, med denna en pasta "utsmetad" på bröstet, sedan placera en varm våt trasa för tio till femton minuter framställes.

lök

la-lökla-lök

Lök är en av de huskurer som används för att behandla och lindra andningsproblem, eftersom det stimulerar avlastning och upphostningar. Det är en kraftfull naturlig antibiotika.

  • Denna åtgärd kan användas på olika sätt:
  • ångor
  • Cutting en lök och blivande direkt
  • Sirap, som framställs från en lök i skivor och tillsats av en matsked honung
Like this post? Please share to your friends: