Graviola, naturlig mirakelkur mot cancer

En Graviola han har kommit att kalla "mirakel anläggning". Det är en växt som är en naturlig anti-cancer kraftfull och kan hjälpa vid behandling av vissa tumörer.

Men innan jag talar om det, en reflektion. lång, behandling av sjukdomar såsom cancer har drivande mot "vetenskapliga" sätt och ibland tvivelaktig effektivitet.


Rädslan för befolkningen och den starka trycket från officiell medicin, mer traditionella medicinska grupper och läkemedelsföretag för att bota cancer, har lett till en situation där den person som är vänd mot cancer ofta inte vågar se mindre aggressiva alternativ mer naturligt.

naturliga behandlingar

I motsats till vanliga behandlingar i användningsområden och traditionella läkemedel finns det några åtgärder med bevisad effektivitet och beprövad, som gör framsteg mot officiella behandlingar. Dessa har visat effekt jämförbara och ännu högre för behandling av vissa cancerformer.

Och dessutom, inte orsaka fruktade negativa effekterna av de vanliga behandlingar (Immun försämring, fallande hår, etc) och andra biverkningar av kemoterapi som svaghet och viktminskning (progressiv kakexi). Sad konsekvenser som ofta inte beror endast på sjukdomen men till konstant kräkningar (emetiska effekter) som producerar vissa kemoterapeutika.

Ursprung, egenskaper och kultur graviola

dess ursprung är för närvarande okänd, men det anses infödda Mesoamerican och dess odling spridda över hela tropiska Amerika och även i Afrika, och dess övervägande fuktiga tropiska ekologiska zon. Det är ett lövträd, det vill säga att vid tidpunkten för blad falla vi kommer att ha någon skörd.

Blommorna är födda mellan månaderna OKT-jan och bära frukt (den utsökta soursop) sker mellan månaderna december till april. Det räcker vindresistent, torka och termiter skador.

Graviola är välkänt dess frukt, soursop, utseendet liknar en stor Cherimoya med spikar, mycket saftiga massa. Juice ger en uppfriskande smak, så det vanligtvis används för att tillverka glass, gelé, sylt och läsk.

Se även 10 fördelarna med att äta soursop juice

Graviola naturliga kemoterapeutiska

Så idag ska vi prata om en växt, Annona muricata, populärt kallad soursop, graviola, och även till exempel i Mexiko, svart huvud, som är naturlig för alla Mesoamerica. Den primära intresse graviola är dess cancer makt. Det finns många studier som stöder detta faktum.

Använd som anti-cancer 10.000 gånger högre än kemoterapi

Använd som anti-cancer 10.000 gånger högre än kemoterapi Använd som anti-cancer 10.000 gånger högre än kemoterapi

Vid National Cancer Institute i USA, 1976 konstaterades att hans makt som "kemoterapi" på cancerceller är 10.000 TOP! till förening adriamycin, en av de mest aggressiva cytostatika närvarande används.

Den har också en extra egenskap som till skillnad från traditionell kemoterapi. Även om dessa angriper både cancerceller så friska som de inte kan skilja friska från sjuka cellpopulationer, graviola lämnar friska ofarliga, medan attackera med stor häftighet cancerceller, stoppa deras tillväxt i 48 timmar.

Många andra studier har gjorts sedan dess. Speciellt sedan 1997 vid Purdue University i Indiana, USA, där har funnit sin cancer makt i lungcancer, prostatacancer, bröst, urinblåsa, rektum, matstrupe, tjocktarm, och även är effektiv mot behandling av leukemi.

Vi rekommenderar: Ett blodprov hjälper upptäcka cancer i ett tidigt skede

antikarcinogena egenskaper

Detta beror på närvaron i bladen av ett naturligt ämne quimiotóxica, samtal acetogenin, vars kraft är ca 10 tusen gånger större än Adriamycin (konstgjord giftigt ämne bearbetning).

Naturliga kemotaxi är en process genom vilken föreningen är att angripa en specifik cell som innehåller kemikalier (varför endast sjuka eller maligna celler) lämnar utan att skada friska tag kan vi säga, den icke-naturlig produkt fungerar med "diskretion fire", skadar celler som inte är sjuka och försvagar kroppen i allmänhet.

Kort sagt, det är bevisat att dess användning kan vara både förebyggande och botande.

dos

Typiskt inges ett pulver framställt Graviola blad, antingen i kapslar antingen teskedsdoser, cirka 15 till 20 minuter före måltid.

  • Förebyggande användning: är det lämpligt att ta i storleksordningen 500 mg i tidsintervallet tidigare kommenterade
  • kurativ användning: förebyggande dos av 500 mg multiplicerat med 2 (1 g) eller upp till 4 (2 g) beroende på tillståndet och svårighetsgraden av sjukdomen.

Andra användningsområden: Graviola naturliga underverk

Förutom dess spektakulära användning som anti-cancer, Graviola är en växt som har antibakteriella, parasiter, kramplösande, astringents, insekticider, hypotensiva (låg spänning) och vermifuge (utstöter inälvsmask). Det är därför lämpligt att alltid ha till hands och äta på rekommenderade förebyggande doser.

Vi vet Graviola är en sann mirakel för att skydda vår hälsa, en av de mer potenta naturliga läkemedel i världen.

Like this post? Please share to your friends: