Bränn magen fett är en önskan hos många människor. Detta beror på att buken är ett av de områden i kroppen som tenderar att ansamlas fett som ett resultat av dålig kost och stillasittande livsstil.

När fettet ligger i området, är det mycket svårt att ta bort och det är nödvändigt att helt ändra livsstil för att visa upp en fin platt mage. Det behövs bukfetma för att bränna en hel del ansträngning och disciplin. Endast på detta sätt kommer att erhållas goda resultat.


Om du är villig att ta på sig en utmaning, Missa inte de kommande 3 viktiga steg för att bränna fett och visa upp en platt mage snabbt.

Tre steg för att bränna magen fett

Tre steg till-få-en-belly-upTre steg till-få-en-belly-up

Första steget: Börja dagen med motion och bra kost

Av någon anledning ska du hoppar över frukosten eller gå hungrig, eftersom det saktar ner ämnesomsättningen och gör det svårare fett borttagning. Men först, börja dagen med ett glas varmt vatten med citron.

Utför en rutin hjärt en halvtimme. Du kan inkludera löpning eller jogging, cykling, hoppa rep eller dans, bland annat. Helst börja träna innan frukost, eftersom den här gången inte har intagit kalorier och kroppen kommer att använda som bränsle som har samlats.

Efter övningarna få lite vila och sedan konsumera hälsosam frukost rik på fibrer.

Se även 7 anledningar till varför du inte ska hoppa över frukosten

Andra steget: den sista måltiden du äter en dag

Det är mycket viktigt att äta något ljus för middag minst 3 timmar före sänggåendet. Innan äta hindrar kroppen gör matsmältningen och detta gör det tyngre saker i kroppen.

Medan du sover din ämnesomsättning är inte lika aktiv som under dagen och inte tillräckligt för att bränna kalorier. Därför är det idealiska för att äta något ljus, lågt kaloriinnehåll och tid före sänggåendet.

Du kanske är intresserad: 5 "justeringar" enkelt att du bör göra dina middagar att gå ner i vikt

Tredje steget: utföra buken

En av de viktigaste punkterna för att bränna bukfett ligger Performing övningar såsom crunches. Även om du kan lämna dem efter aerob träning, kan du också göra det vid ett senare tillfälle. Det viktiga är att göra flera träningspass i olika serier under dagen.

Dessa övningar hjälper dig att bränna magen fett, tona upp och få det mage du har så mycket önskas. De har betydande fördelar, som öka ämnesomsättningen och öka din dagliga kaloriintaget.

make-abdominalmake-abdominalHur man gör grundläggande buken övningar?

  • Med ryggen mot en hård yta, Placera händerna bakom huvudet, böj knäna och placeras plant på fötterna golv.
  • Genom att anta denna ståndpunkt, Få upp långsamt med hjälp av magmusklerna samtidigt som du trycker på korsryggen mot golvet.
  • sedan Låg långsamt, tar luft, och upprepar processen 20 till 25 gånger, med 90 sekunders vila mellan seten.
  • Är två eller tre kompletta serier mer, 20 till 25 abs.

Lär dig bästa serie sit-ups

Det är mycket viktigt att känna trycket på magen och inte halsen. Om smärtan känns i nacke eller rygg innebär dålig hållning antas. Du ska känna att du arbetar musklerna i buken, särskilt när de lämnade fem sit-ups i varje serie.

Om du inte är van att göra crunches, börjar med 10 och gradvis auméntalos tills den rekommenderade mängden. Du ska inte överdriva det med abs, eftersom kroppen blir trött och inte får samma förmåner.

Kom ihåg!

minnsminns

Även om dessa tre steg är avgörande för att få en platt mage och fettfri, är det viktigt att notera att bör kompletteras med en balanserad kost rik på frukt, grönsaker, spannmål och vatten. I själva verket, För bästa resultat hittar du skakar eller teer som hjälper dig att bränna bukfett.

Du ser, att få abs är inte omöjligt och endast kräver en hel del uthållighet och tålamod. Observera att resultaten inte är omedelbara och att du måste vara konsekvent med dina rutiner och goda vanor för att uppnå önskat resultat.

Bäst av allt är att dessa tre enkla steg kommer också att bidra till att förbättra din livskvalitet och känner sig friskare.