TTH: enkla och effektiva rättsmedel

TTH Vem har inte lidit någon gång? Det tryckande och surround smärta, som kan variera från pannan till nacken, är en konstant verklighet bland befolkningen. Ibland är stress huvudsakliga orsaken, men även andra faktorer måste också överväga.

Hur man löser det? Hur för att lindra den spänningshuvudvärk innan det blir kronisk?

TTH, vikten av att känna sitt ursprung


huvudvärkhuvudvärk

Läkarna säger att om vi lider TTH mellan 7 och 10 dagar kan en månad övervägas Episodisk. Men när vi lider och för två på varandra följande veckor under alla månader, riskerar vi kronisk huvudvärk.

Det är normalt, till exempel, kom hem med den trötthet som fokuserar speciellt på huvudet. Som ett band runt vår tempel, panna och nacke. Som en tryckande krona. Vi kan lätt urskilja migrän, eftersom det inte fokuserar på ena sidan av huvudet.

men Vad arvsynd? Vad är oftast den mest klassiska spänningshuvudvärk triggers? Vi nedan så att du har i åtanke:

 • Muskelspänningar: vara länge i ett läge, spänning och monotona arbetsställningar som upprätthåller i flera timmar. Ett exempel? De arbetar på en dator eller en maskin i en fabrik, som tvingar oss att göra repetitiva rörelser.
 • Akta syn: den fixera många timmar framför en datorskärm eller att studera under flera timmar, kan resultera i visuell trötthet som nästan alltid resulterar i den klassiska spänningshuvudvärk.
 • påkänning: Tveka inte. Dagliga livet, bekymmer, ångest och alla dessa tankar, ibland med hög negativ laddning, vi alltid ta mycket allvarliga biverkningar fysiskt. Jag bryr mig. Den förvalta vårt dagliga stressen kommer att ge oss en bättre livskvalitet och undvika saker som vanligt som spänningshuvudvärk.
 • Dåliga matvanor. Är du lämnar huset med en enkel kaffe? Eller middagar hoppas för att gå ner i vikt? Det är en stor risk för vår hälsa, eftersom då har färre näringsämnen, känner vi svaga och det leder ofta till dessa huvudvärk.
 • hög spänning: hypertension är en direkt orsak till spänningshuvudvärk. Huvudvärk, yrsel, upprörd ... är direkta tecken på att hjärtat pumpar blod hårdare mot väggarna i artärerna.

Botemedel för TTH

huvudvärkhuvudvärk

1. Värm-Treatment kallt

Värme och kyla är effektiva behandlingar för spänningshuvudvärk. Men hur gör vi? Tja, sätta på idag om du kommer hem med en gnagande spänningshuvudvärk. Vad vi kommer att förbereda en kall kompress indränkt med äppelcidervinäger.

Äppelcidervinäger fungerar som en trevlig avkoppling och blötläggning en duk med det och lämna några minuter i kylskåpet. Lagen tillåter cirka 15 minuter på din panna, då ger dig en avkopplande dusch med varmvatten. Inte mycket lång, endast minuter under rinnande varmt vatten att agera på halsen.

När de är färdiga, ligga cirka 15 eller 20 minuter och tillämpa en annan kall pack, men den här gången, indränkt med lavendel vatten eller med en kall infusion av rosmarin. Enkelt, enkelt och effektivt.

2. Infusion av ingefära

I vårt utrymme har vi talat många gånger av de stora fördelarna av ingefära. En av dess kända egenskaper är att fungera som en naturlig analgetikum utan biverkningar. Det är underbart.

hans antiinflammatoriska effekt är mycket effektiv i att eliminera spänningshuvudvärk. För att dra nytta av det, har vi bara en bit ingefära riven motsvarar en matsked alltså lägga till en kopp kokande vatten. Det får stå och dricka långsamt.

3. Mask med mynta öga

Tillvägagångssättet kommer att vara följande:

 • vi kommer infusion med 10 myntablad i ett halvt glas vatten. När du är klar, kyla, till exempel i kylskåp.
 • Blöt en kompress med te och färskt.
 • Ligg ner och tillämpa över ögonen här komprimera indränkt med mynta. Det återstår så i minst 20 minuter.
 • Håll ögonen stängda och slappna av. Detta kommer att bidra inte bara av det faktum att känna friskhet, slappna av din vision, men också lukten av mint har avslappnande verkan.
 • När du märker att komprimera är varmt igen, igen skölj med färskt infusion.
 • Du kan också använda pepparmyntolja.

4. sked av olivolja med citronsaft

Cura de limon-and-olja-i-oliva_diaporama_550Cura de limon-and-olja-i-oliva_diaporama_550

Denna enkla åtgärd är välkänd. Det är känt att olivolja hjälper desinflamar, återfuktar och främjar cirkulationen. Kombinerat med citronsaft blir en naturlig drog som vi kommer att gå mycket bra för behandling av spänningshuvudvärk.

Du kan till exempel ta en sked av olivolja med 3 droppar citron, då vila på soffan med den tidigare nämnda mint servett.

Like this post? Please share to your friends: