8 Fördelar med aloe vera för din hälsa

Aloe vera växt, eller också känt som aloe vera är en av de mest kända tack vare de fördelar det har för hälsa, skönhet och hem. Dess näringsinnehållet är omfattande, som är rik på vitamin A, C, E och B1, B2, B3, B6 och B12; och folsyra och mineraler, bland annat.

Egenskaperna hos aloe vera är mycket omfattande och har många fördelar som kan utnyttja sin utvärtes bruk eller konsumtion. Om du inte vet allt läkemedlet kraften i denna anläggning, sedan Vi förklarar deras egenskaper och några av de fördelar det har för din hälsa. Dess egenskaper kan lyftas fram:

  • Det är lugnande, healing, mjukgörande och regenerativ. Det har också antiinflammatoriska egenskaper, perfekt för att minska problem som akne.
  • Det är renande, avgiftande och underlättar matsmältningen.
  • Fungerar som en potent antiviral.
  • Den innehåller många aminosyror, såsom glutaminsyra, asparaginsyra, alanin, arginin, glycin, och andra.
  • Reglerar glukos kropp.
  • Det ger många enzymer, såsom amylas, lipas, fosfataser, bland andra.
  • Det anses ett kosttillskott.

sabilasabila

8 Fördelar med aloe vera du kanske inte känner

Aloe vera är en växt med en unik medicinsk och perfekt för att behandla många krämpor makt. Idag presenterar vi 8 Fördelar med aloe vera du kanske inte känner till och de kan hjälpa dig att få ut mer.

1. Diabetes

Aloe vera har egenskaper som bidrar till att minska kolesterol och förbättra cirkulationen. Flera studier har kommit fram till att denna växt har egenskaper som reglerar kropps glukos och därför har betraktats som ett antidiabetika.

Aloe hjälper till att reglera triglycerider och reducerar glukos i vissa fall av diabetes typ II.

2. Matsmältningsproblem

Aloe vera är en viktig allierad för att förbättra matsmältningen och behandla matsmältningsproblem. Studier har visat att denna anläggning ökar upptaget av näringsämnen, Det hjälper till att eliminera skadliga bakterier i mag-tarmkanalen, fungerar som en rekonstruktör av tarmfloran och är effektiva för att angripa de bakterier som orsakar magsår.

mage gasmage gas

3. Astma

Aloe Vera fungerar som en bra antihistamin och fungerar som en bronkial dilator. Den är idealisk för att behandla andningsproblem och minskar astma.

Du kanske också är intresserad av: 6 eteriska oljor som hjälper till vid behandling av astma

4. Hud

Aloe vera anläggningen är en av de mest kända i världen av kosmetika, skönhet och hudvård. Dess healing, mjukgörande och regenerativa egenskaper gör det till en mycket speciell allierad för att upprätthålla skönheten i huden och behandla vissa sjukdomar och / eller tillstånd som kan finnas i den.

Deras antiseptiska medel är idealiska för att desinficera huden, hjälper till att eliminera döda celler så att huden ser yngre och friskare. Den är idealisk för att minska ärrbildning, lindra smärta från brännskador, mjukar, lugnar irritationer, bota akne och förbättrar blodflödet.

Piel.asperaPiel.aspera

5. Förbättrade försvar

Denna anläggning är rik på vitaminer och mineraler, perfekt för att hålla en bättre fungerande kroppen och behandling av vissa hälsoproblem. Konsumerar aloe vera när det är svagheten av sjukdom bidrar till att förbättra försvar, som adaptogener hjälpa kroppen att övervinna förändringar som producerar virus och stress.

6. Minskar organ fetter

Den innehåller 22 aminosyror, 8 av vilka är väsentliga för organismen. Dess renande egenskaper är idealiska för att rena kroppen av allt du inte behöver och även hjälper till att eliminera fett som ackumuleras i vissa delar av vår kropp.

Denna våning också Det har 3 växtsteroler, som minskar blodfetter, lindra allergier och bota matsmältningsbesvär.

7. stärker immunsystemet

Konsumerar aloe vera stärker immunförsvaret, vilket gör den resistent mot viruset eller sjukdom.  Denna anläggning är rikt på polysackarider, som stimulerar makrofager, mer känd som vita blodkroppar, som ansvarar för att bekämpa viruset.

Se även: 6 tips för att stärka ditt immunförsvar

8. Naturliga Antiinflamatorio

mul smärtamul smärta

Den har egenskaper som minskar oxidationen av arakidonsyra och tack vare detta minskar inflammation. I så fall kan du förtäras eller appliceras direkt som en aktuell till det drabbade området. Aloe vera är idealiskt för behandling av stroke, fungerar som ett lugnande och ger styrka.

För denna viktiga egenskap, Denna kraftfulla anläggningen har använts för att behandla patienter med stukningar, stukningar, artros eller artrit.

Like this post? Please share to your friends: