Speciellt när det gäller barn, många föräldrar inte vill ta droger när de har feber. Det finns effektiva sätt att minska feber naturligt, vi kommer att se några rekommendationer för att få det.

Tips för att minska feber

Som ett första steg kan du följa några av dessa tips om du har feber eller om en familjemedlem visar en högre temperatur än vanligt. Antingen kommer de att ge lindring.

Placera våta sockor vid anklarna


Detta fungerar bra i små. Bara att få lite våt och plats som täcker denna del av kroppen. När det är torrt, upprepa proceduren, men inte läcker och vatten. Detta skapar lättnad och gör barn lugna ner sig.

Ta ett varmt bad

Att bo i duschen några minuter är ett bra botemedel, därmed temperaturen kommer att sjunka långsamt, märka mindre förändringar.

fiebre2fiebre2

Dricka mycket vatten

Det är viktigt eftersom feber är lika med uttorkning, eftersom kroppen svarar mot organismer främmande för honom. Så dricka vatten, te eller saft är en bra idé, speciellt om bilden är klar med kräkningar eller diarré.

Beloppen beror på patientens ålder: 3 liter för vuxna män, 2,2 för kvinnor och 1,5 liter hos barn.

Cool huvud och hals

användning kalla eller våtservetter. Upprepa vid behov när duken torkade eller för varmt.

Du kanske är intresserad: Vad är den normala temperaturen i vår kropp?

Inte äta för

Det är bättre att göra hälsosamma vätskor som grönsakssoppa eller te. På så sätt kommer kroppen att återhämta sig snabbare och enklare. Om du är hungrig, inte fyllda, är det lämpligt att äta mat från gång till gång.

Huskurer för att minska feberfiebre3fiebre3

Dessa recept kan vara effektivt om du har feber, även om det är alltid bäst att rådgöra med experter (t.ex. i örtmedicin eller naturmedicin):

Tea russin

Placera 1 kopp russin och 7 av vatten att koka i en kastrull. När du bryter koka, sjuda tills vätskan reduceras med en tredjedel. Stäng av värmen och låt svalna. Du kan dricka en halv kopp flera gånger om dagen.

sALVIA tE

Denna ört kan sippra ut och febernedsättande. I en kopp, satte kokande vatten och några salviablad. Täck med lock och låt stå i tio minuter. Tillsätt honung, stevia eller socker och några matskedar citronsaft.

Vill du veta mer? Lee: Bounties av salvia

sallad Tea

Ett bra val att stanna hydrerade. Denna växt innehåller mycket kalium, kalcium, magnesium, natrium och fosfor.

Att förbereda, du måste koka en liter vatten och häll i en skål med hela salladsväxt. Låt stå i femton minuter. preparatet stam. Lägg sötningsmedel val. Dricka innan det blir kallt.

Få glass

Detta är en åtgärd som alla barn kommer att uppskatta. Innehåller socker är fördelaktigt i dessa fall, förutom att vara kall. Minska värme och tillföra fukt till kroppen, såväl som ett incitament.

Bilder artighet av Sunshinecity, Sherry Kang, Karl Ludwig