Nogle gange bruger vi for mange penge på skønhedsprodukter venter på at give os mirakuløse resultater. Men de store mirakler ikke eksisterer. Derfor ønsker vi at give dig enkle løsninger så økonomisk som tilgængelig, for den dag for dag, vi har brug for simple ting som ser sunde og voluminøse læber eller hår uden spaltede spidser. Vil du vide mere?

Mange gange har vi gode partnere til vores varetægt i naturen selv, i produkter såsom citron, sukker, aloe vera eller avocado. Know er absolut en stor hjælp, der vil give gode resultater i de basale behov i enhver kvinde, kærlighed tips til at vide. Her går vi.

Beauty Tip 1: Lips sundere og pladskrævende


læbe-sukkerlæbe-sukker

Sikkert nogensinde du sket for dig. Op om morgenen og bare når du går til makeup, meddelelse om, at du har sprukne læber og scabby. Der er så enkle løsninger som økonomisk til at hjælpe dig til at se mere kødfulde og sund mund. Noter denne skønhed trick som enkle som nyttige:

  • Når du går i seng om aftenen, ser læber. Hvis revnet og løs dem typisk midterste noter skind, du bør bære en læbepomade eller vaseline. Når du er færdig, er det tid til at anvende dig selv sukker. Hvis korn af sukker er stor meget bedre.
  • Nu er det tid til at lave en lille, blid massage på læberne. Takket være sukker vil opnå alt det døde hud exfoliate munden. Når færdig, tørre resterne med varmt vand. Så igen anvende selv vaseline eller læbepomade til at lade det arbejde natten over.
  • Om morgenen, når du vågner op, halv kop kogende vand med kamille og massage læber igen. Vandet skal være varmt. Dermed øger blodcirkulationen og dine læber ser mere sundt, fri for pels med en flot tone.

Beauty Tip 2: Farvel til spaltede spidser hår

Kvinde Undersøgelse spaltede spidserKvinde Undersøgelse spaltede spidser

Nogle gange håret ser på os opmærksom på, at i slutningen af ​​hvert hår, er det adskilt i to dele. Dette er normalt på grund af brugen af ​​tørretumbleren, effekten af ​​solen, brug af farvestoffer og endda dårlig ernæring for vores hår. Få spaltede spidser forsvinde og dermed øge skønheden i vores hår er temmelig let. Vi skal bare have mandelolie.

 • Mandelolie nærer og har magt til at reparere. Du kan finde den i dit supermarked eller apotek, og som regel er det ikke dyrt.
 • At rydde op vores tips uden at skulle klippe dit hår, bør du anvende mandelolie på dit hår om natten. Håret skal være tørt. Put lidt olie på hænderne og gøre lidt massage på spidsen af ​​håret. Derefter anvende en hat eller tørklæde på håret i recogértelo. Hvis du kan se, at dette vil gider at sove, kan du gøre det i morgen tillader olien at forblive i håret tip i mindst to timer. Derefter kan du vaske det normalt. Hvis du gør det i 15 dage, vil du bemærke forskellen.

Beauty Tip 3: sundt, skinnende og urenheder i huden

som-fjern-stedet-of-the-hudsom-fjern-stedet-of-the-hud

Skønheden i vores hud er en afspejling af vores indre sundhed, både fysisk og følelsesmæssigt. Få huden på vores ansigt er strålende, kræver utvivlsomt god ernæring for vores del, ordentlig hydrering og sove mindst 8 timer om dagen. Bortset fra dette, er der enkle løsninger for specifikke aspekter af vores dagligdag:

 • Dæmp hud pletter:

  Vi kan opnå dette gennem tomatsaft og mælk. For at gøre dette tager vi en tomat og udtrække saften med en kniv. Vi sætter det i en skål og tilsæt lidt vand, så vi tager din halsbrand at ikke irritere os. Nu sættes tre spiseskefulde varm mælk. Endelig remueves alle godt og få fat i en vatpind. Du kommer til våd langsomt med denne blanding og anvende det på den måde, hvor du har pletter på dit ansigt. Lad virke i 15 minutter og derefter vaske med frisk vand. Gentag dette mindst to gange om ugen, og opdager, hvordan pletterne er dæmpet.

 • Exfoliate ansigtshuden:

  Hvis korrekt eksfolierer døde hudceller, vores ansigt ser mere sundt, pleje og skinnende. Så vi kan gøre en vidunderlig afhjælpe: fRESAs og yoghurt naturel. For at gøre dette, tage tre jordbær og tage dem til blenderen langs en naturlig yoghurt. Få en godt blandet. Gå derefter aplicándotela i ansigtet af en cirkulær og opad, fra hage, kinder, fra kinderne til bunden af ​​dine øjne, hvor de normalt får ud mørke rande massage. Gør dette i 15 minutter og derefter tørre med frisk vand. Hvis du gentager det 5 dage i træk, vil dit ansigt til at se sund og smuk.

 • Bring lys til ansigtet:

  Takket være kamille, vil vi genaktivere cirkulation af vores ansigt, give den større lysstyrke og tonicitet. Dette er en meget klassisk og enkel at afhjælpe. Du skal bare nødt til at koge vand med en pose af kamille. Når koger, fjernes fra varmen og bærer infusionen køleskabet til afkøling. Mens ser limpiándote ansigt med rensemælk. Huden skal være fri for urenheder, når manzanilla.Una anvender infusionstiden er cool, bomuld ser iblødsætning som en tonic. Jeg kan aplicártelo i mørke rande i styes hvis du havde ... Kamille lindrer træthed, reaktiverer cirkulationen af ​​vores hud, og giver os lys. Glem ikke at prøve denne fremragende -og økonomisk-skønhed trick.

Billeder høflighed Michael Haegele.