Ændring af aktiviteten i talgkirtlerne i huden fører til overdreven ophobning af fedt i huden som igen kan øge risikoen for acne og hudorme.

Selv om der er naturlige olier, der giver en robust og ungdommeligt udseende på huden, ubalancer i produktionen generere æstetiske problemer, der ofte er meget mærkbar.


Den overskydende lysstyrke, tilstopning af porerne og beskidte udseende De er blot nogle af de uønskede virkninger af denne lidelse.

Deres udseende er forbundet med nogle hormonelle problemer, selv om det også kan være forårsaget af mangel på skønhedsbehandlinger eller udsættelse for stress.

Det er imidlertid et problem, der kan bekæmpes effektivt ved hjælp af nogle naturlige ingredienser, der hjælper med at regulere hudens pH-værdi.

Blandt behandlingerne fandt vi en maske af æble og kanel hvis astringerende effekter efterlade en glat og sund.

Her har vi, hvad er dens fordele og hvordan du forbereder det derhjemme med et par enkle trin.

Sigt!

Apple og kanel maske til fedtet hud

Apple og kanel maske er en 100% naturlig forberedt som, efter at være tilført på huden, reducerer overskydende talgproduktion, hvilket letter rengøring af porerne og fjerne urenheder.

Begge ingredienser er astringerende, fugtighedscreme og antibakterielle egenskaber regulere den naturlige produktion af olier til at forhindre udviklingen af ​​ufuldkommenheder som acne bumser.

Dens forsyning af vitaminer, mineraler og antioxidanter skaber en beskyttende barriere mod miljømæssige aggressioner, mens mindske risikoen for tidlig ældning.

Se også: forynges skrubbe huden med vitamin C og drue

Apple Fordele

æbleræbler

Æblet er en frugt, der er blevet vurderet siden oldtiden for sit høje indhold af essentielle næringsstoffer og medicinske og kosmetiske anvendelser.

Det har en høj koncentration af antioxidanter, såsom flavonoider og C-vitamin, anerkendt for sin evne til at beskytte huden mod frie radikaler.

Topisk anvendelse bevarer den naturlige fugtighed i huden, så kontroller ubalancer i talgkirtlerne og reducerer overskydende talgproduktion.

Den indeholder partikler, der minimerer aggression sollys, accelererende opsving fra forbrændinger og skader.

Vandindhold og antioxidant har en opstrammende effekt, ideel til stramme huden og forebygge ældningstegn forbundet med slap tilstand.

Det er en god behandling af acne, hudorme og allergier, på grund af Det har anti-inflammatoriske og antibakterielle forbindelser, der letter deres udvinding.

Fordele ved kanel

egenskaber af kanel hudegenskaber af kanel hud

Kanel er en aromatisk krydderi, der har været brugt i århundreder som en grundlæggende ingrediens i udviklingen af ​​alternative løsninger, husholdningsprodukter og kosmetik.

Den indeholder anti-inflammatoriske, antibakterielle og foryngende stoffer som, efter at være blevet absorberet i huden, forebygge tidlige tegn på ældning.

Med sit bidrag af vitaminer og mineraler nærer dyb hud væv, regulerer fedt produktion og letter fjernelsen af ​​døde celler og urenheder.

Genopretter hudens blødhed i begge tilfælde af fedtet hud så tør som det afbalancerer pH og reducerer miljømæssige aggressioner.

Direkte anvendelse i ansigtshuden forbedrer blodcirkulationen og optimerer iltningen af ​​cellerne for at forebygge fine rynker og andre ufuldkommenheder.

Vi anbefaler, at du læser: De 6 bedste rynke masker

Hvordan forbereder denne maske æble og kanel?

Apple maskeApple maske

For at forberede denne maske astringerende æble og kanel, du bør kun danne en tyk pasta, med en creme-agtig konsistens.

Vær sikker på at anvende på ren ansigt, gratis makeup, da det er den bedste måde at drage fordel af alle sine næringsstoffer.

ingredienser

 • ½ æble afskallede
 • 1 tsk honning (7,5 g)
 • 1 tsk kanel (5 g)
 • 1 spiseskefuld havre (10 g)

forberedelse

 • Skær æblet i mindre stykker for at lette blanding. Tilføj det blenderen og procésala med honning og kanel indtil en cremet pasta.
 • Tilføj havre, fugtet med lidt vand, og fortsætte med at slå, indtil alle ingredienser er godt integreret.
 • Efter opnåelse af den ønskede konsistens, er det hensigtsmæssigt at anvende på ansigtet.

Application mode

 • Tag den nødvendige mængde af denne blanding, og gnid det over hele ansigtet, der tager sig med området omkring øjnene.
 • Udvider produktet ved hals og bryst for at opnå bedre resultater.
 • Lad virke i 15 til 20 minutter og skyl med varmt vand.
 • Gentag bruge to eller tre gange om ugen.

Allerede den du prøvet? Hvis du endnu ikke har opfordret til at forberede, følge trinene og samtykker din hud til at give det en mere æstetisk tiltalende og frisk.