For mange mennesker har krøllet hår er en reel prøvelse, fordi denne type hår er den, der giver problemer krus selvom lank hår også tendens til at have denne nedadrettede.

Denne gang vil vi fortælle dig, hvordan du kan se smuk hår med naturlige krøller uden krus grim problem og frem for alt, uden at det vil forårsage nogen skade på håret; Til dette er der nogle naturlige produkter, der er meget effektiv til at holde hydreret, fodres, bløde og med en virkelig sød flot hår. Du har lyst til?

banan


En af de mest effektive hjem behandlinger til at reducere tørhed i håret, og derfor undgår krus, er en maske lavet af banan, For at gøre dette blot skal lave en puré med flere bananer og anvendes jævnt i hele håret. Det er tilladt at handle i en halv time, og derefter vaske dit hår på den sædvanlige måde.

Denne maske kan anvendes to eller tre gange om ugen, med den første behandling vil forskellen være mærkbar, fordi håret bliver meget blødt og håndterbare.

Avocado med mayonnaise

Avocado maskeAvocado maske

Til denne avocado maske-som bør være meget Maduro- og en meget glat pasta, som du tilføje en eller to spiseskefulde mayonnaise er det findeles. Efterfølgende det anvendes i hele håret og lad det stå femten til tyve minutter. Endelig vaskes meget godt, og håret tilbage med en meget glat og skinnende.

Apple cider eddike

Kan give den sidste skylning håret, når vask med en blanding af vand og halv liter tre spiseskefulde æble eddike reducerer således krus hår og også være meget lyse.

kokosolie

kokosoliekokosolie

Kokosolie påføres varm gennem håret, derefter omviklet med et håndklæde dyppet i varmt-varmt vand, for at opretholde en stabil temperatur og lad olien trænge igennem. Vi kan overlade det til for tyve minutter.

Denne behandling bør udføres to gange om ugen for at holde godt hydreret hår, som forhindrer frizz former.

Tips til at overveje

  • Undgå den bedste brug af hårtørrer, da dette for tørt hår, og det er en af ​​de vigtigste årsager til krus.
  • Jernet at reducere krus kan anvendes, så længe befugtning af fremragende kvalitet anvendes, fortrinsvis naturlige.
  • Undgå alle produkter, der forlader hår tung eller for olieret, som nogle styling cremer, der er tilgængelige i handelen. Du er nødt til at vælge naturlige fugtighedscreme.
  • Børsten bør være bløde naturlige børstehåret, undgå for enhver pris de metal og plast.
  • Elementer er udvalgte hår skal være af god kvalitet og for det meste fri for alkohol, for eksempel shampoo, gel, hårspray, styling cremer osv
  • Hår bør fortrinsvis vaskes med koldt vand, eller lidt varmt vand for varmt tørt hår og svækker, hvilket gør det skørt og øger krus.
  • Krøllede hår tips skal trimmes ofte og bruge en god fugtighedscreme, når håret er vådt at detangle nemt.